SÖYLEYEMEM DERDiMi KiMSEYE :-/

buraya konu açtıysan hoşuna gitmeyen şeyleri duymaya hazır oluckasın demek..ben sizin imam nikahlı olduğunu bilemem,bunu daha msjında söyledin..sen bize burda ne anlatıyosun ona göre fikir vereblilyoruz ancak müneccim değiliz biz!!!
onun haricinde:imam nikahınz var vede birlikte yaşıyosunuz...iyi hoş..bunu senin ailen kabul eder ama onun ailesi??çok tutucu vede doğu kökenli dedinya ona mensuben diyorum..onlar sence bunu hoş karşılar mı??ne kadarda imam nikahımız var desen..bizim türk örf vede adetlerimizde resmi nikahdan önce birlikte aynı evi paylaşan az var diye biliyorum ben..tabiki herkesin kendi görüşü ama senin sevgilinin(yada eşinin mi desem?)ailesini baz alıyorum vede onların bunu hoş karşılamayacağını düşünüyorum...eğer illede onlarında sevgisini saygısını kazanmak istiyosan,onların kabul edebileceği gibi davranıcaksın(zaten çoğu şeyden vazgeçmişssin ya)
yada"beni böyle kabul edicekler"diyosan herşeye hazırlıklı olucaksın...ilerde terk edilmeye...

Şu kadarını diyeyim ben de doğuluyum ve böylesi bir durumda ailesinin diyeceği kelam aynen şudur (umarım yanılırım ); Amaaan erkek işte heves etmiş elinin kiri !

Eski üyeysem hislerim beni yanıltmıyorsa konu sahibi ve pınarpınar aynı kişi bence :ssz:

Üyelik tarihlerine bakın 9 gün ara var 9 gün de bu kadar kanka olunmaz demi kızlar :6::6:

4 senedeir isimleini bilmediğim arkadaşlarım var burada:ssz: ne tesadüf değilmi :51:

abla aslında aklımdan geçmedi değil. bak aklın yolu birmiş:3:

Erkeğin 3 yaş küçük olması ve sizin daha önce evlenmiş olmanız onun da evlilik yapmamış olması sizinle evlenmemek için bir sebep olamazki. Gerçekten seven erkekler çocuk bile olsa evlenebiliyorlar. Örneklerini tanıyorum böyle..

abla aslında aklımdan geçmedi değil. bak aklın yolu birmiş:3:

benimde aklımdan geçti ama bu sefer fake ya da aynı kişi demeyim diyorum yok arkadaş zorla dedirtiyorlar bir de benim aklımdan geçen eğer ayrı kişilerse ikisi bir olup gel biraz eğlenelim şu üyelerle dediler iyi yoruma da kötü yoruma da beraberce çemkiriyorlar çünkü:47::47::47:

İlk önce kendi diyor "bu ilişkinin sonu yok, biliyorum" diye.

Sonra buradaki insanlar "bir gün bitecek, niye sonu olan ilişkide dini nikah yapıyorsun, aynı evi paylaşıyorsun?" diyorlar ...

Bu sefer konu sahibi "davetiyemi buraya koyacaaaaaaaaaam ! Dilinizi içeri sokaaaaacaaaaaaam" diye Polat Alemdar gibi asıp kesmeye başlıyor :1:

Konu sahibi arkadaşım, ilk önce kendi dediğini bir ölç tart ...

Senin imam nikahlı olup da, o çok sayın manken beyfendinin ailesine bile seni kabul ettirecek güçte olmaması, ALLAHTAN korkmayıp da dini nikah yapıp, kuldan korkmasını gösterir. Benim bildiğim önce kuluna kabul ettirirsin resmi nikah ile, sonra ALLAHa imam nikah ile. Aşama budur...

Kaldı ki doğu kökenli, doğu kökenli ... Filmlerde bile görürüz, doğulu adam eşine sevdiğine sadıktır ve sevdiğine sahip çıkar, ailesine kabul ettirir !

O yüzden doğu kökenli beni istemezler demen çok alakasız. Aksine, asıl doğu kökenli olması daha iyi bu konuda. Ha ben doğulu muyum? Hayır, ama doğulu erkekleri çok beğenirim.

Kalkıp iğrenç iğrenç beddualar etmişsin. Beddua ya sormuşlar; nereye gidiyorsun? diye. O da, "çıktığım yere" demiş. Dikkat et bence.

Hadi eyvallah :3:

Anne-baba rızası olmadan imam nikahı kabul oluyor muymuş? :24: Ben olmuyo diye biliyorumda.. :25:

ltfen adam gibi yorum yapamayacak cahil ilimsiz kültürsz insanlar ciksin bu basliktan ve geyiklerini kendi actiklari baslikta yapsinlarr.. Allah bu yorumlari yapanlarin basina versin baska bisey diyemiyorummm. kul kinadigini yasamadan ölmezmisssss.. insallah sizin gibii yilan dillilerin dillerini icine sokacam davetiyemin resmini buraya yükleyerekk.. simdi tek bir terbiyesizligin bile sonunun farkli yerlere gidebileceginiiin altini cizeyimm !!!!!!!!!!!

ayrica burasi sorunu olanlarin konusup dertlesebilecegi bir platformmm, sohbet edebilmek icin var sevgili sevgiden yoksun insanlarrr... yaralari mi varda gocunuyorlar anlamadimkii !!!!!!!!!!!!

hastasıyım sıkıştığı an bu tarz şeyler yazanların!
neden "cahil,ilimsiz,kültürsüz" olsun ki konu sahibini adam yerine koyup yorum yazanlar. ha, pardon istediğiniz doğrultuda mı yazılmadı "sedefciğimmm" :27:

iyide konu nıye herkese her yoruma acık açılmıs madem sedef pınar cemre mesajlassaymıs yada msnden gorusseymıs bnmde aklıma geldı sımdı aynı uye mı dıye:S tuhafff ne amaclı yanı bize ne ister imam nıkahı yap ıster resmı nıkah yap,bunu dert etmıssın paylasmıssın sende memnun değilsin aslında bızle aynı fıkırdesın ama yorumlar karsısında da kavga cıkıyor.burda amac kk kadınlarına saldırı mı , bır kac kadın (yada aynı kadın) güç gösterisi yapmaya çalısmış sacma geldı

benimde aklımdan geçti ama bu sefer fake ya da aynı kişi demeyim diyorum yok arkadaş zorla dedirtiyorlar bir de benim aklımdan geçen eğer ayrı kişilerse ikisi bir olup gel biraz eğlenelim şu üyelerle dediler iyi yoruma da kötü yoruma da beraberce çemkiriyorlar çünkü:47::47::47:

aslında yazacaktımda son günlerde göze battığımı hissediyorum.birisi yazsın destekleyeyim dedim:1:

aman neyse davetiyesini koyacakmış. çeyreğimizi alıp gideriz düğüne:37:

Hı bir de, daha önce bu kadar sevilmedim diyor...

Ama daha önceki nikahı basmış , bu manken beyfendi niye tereddüt ediyor ?

Vallahi kimse kusura bakmasin da doguluyum diyip tutucu gecinenle bir cift soz soylemek isterdim ya neyse!!
Cok iyi biliriz onlarin nasil neye gore tutucu oldugunu!!!

Ornekte de ayni sey goruluyor tutucu gecinip dul bir bayanla ayni evi paylasmak ve bunu da imam nikahiyla ortbas etmek!!!

Her zaman diyorum Allah genc kizlarimiza akil fikir versin...

bu konunun açılış amacı farklı:51:

(en son bu cümleyi yazdığımda 2. üyelik çıkmıştı):50:

Back
X