Söyleyemiyorum

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
Bu durumu yaşamış tek kızın ben olmadığımı düşünüyorum, lütfen yadırgamayın.
Lise yıllarından beri bi erkek arkadaşım var neredeyse tüm arkadaşlarımın bilip beni doğuran insanın bunu bilmemesi acayip suçlu hissettiriyor, ama söyleyemiyorum

Önceleri şakayla karışıkta olsa sorardı annem var mı biri diye,yanaklarım kızarırdı söyleyemezdim tabi. evet bakıştığım bi karşı cins var anne diye. Artık hiç sormuyor ben de açamıyorum konuyu.. Elimde sürekli telefon, anlıyordur bişeyler ama cevaptan mı korkuyor diyorum. Erkek arkadaşım olduğu için suçlu hissediyorum bazen. Nasıl rahatsın sen, yalancısın diyorum kendime.

Ben 20, o 23 yaşında. Yaşımın küçük olduğunun bilincindeyim,en azından evlilik gibi ciddi bi iş için.Kendi paramı kazanmadan ve hazır hissetmeden de düşünmüyorum zaten. Erkek arkadaşım çalıştığı için haftasonları görüşebiliyoruz ki her haftasonu da değil. 4-5 ay görüşemediğimiz zamanlar oldu. Benim kararsızlığımda o da boğuluyor .O bi muhasebe bürosunda çalışıyor, ben önlisans okudum düz memurluk için atama bekliyorum,oyalanıcak bi iş bakıyorum şuan evdeyim, anlatsam her konuyu ona bağlayacak gibi geliyor. Ses tonunu bile tahmin edebiliyorum.. Ne dese haklı da işte..

O askere gittiğinde mi söylesem diyorum, sonra bu zamana kadar böyle gitmiş bundan sonra da gitsin ne yapalım diyorum. Kardeşim, kuzenlerim herkes biliyor ama annem...

Bakıstığım biri var ya da mektuplaştığım biri var de bence artik :)
Annenin bilmesi gerek çünkü cidden gizli, çirkin bir yapmış gibi hissediyorsun.

Neyden çekiniyorsun kötü tepki vermesinden mi?

annen bilse çok iyi olur.

bakıştıgım karşı cins var anne de ne demek oluyor yahu ahaha alemsiniz anneniz biliyordur zaten , geçici bişey sanıyordur yarın bigun ayrılabilirsin o yuzden hiç sormuyordur bile yaşın küçük zaten.

çekinme söyle en iyisi zaten şüphelendiği farkında olduğu için öyle kötü bir tepki vermez heralde.

20 yaş bir ilişki yaşamak için hiç erken değil ama evlilik için erken, ee sen de zaten bunun farkındasın, harika. :) Üstelik kendi ayaklarımın üzerinde durmadan da evlenmem diyorsun. O yaşta bunların farkında olan kızları göremez olduk, o yüzden çok takdir ettim seni. Şimdi annenle arandaki ilişkiyi bilmiyorum ama anlattıklarından çıkardığım şu; sen geçip karşısına biriyle görüşüyorum, "saygı ve sevgi" çerçevesi içinde birbirimizi tanımaya çalışıyoruz (klişe bir laf ama vurgu yapmakta fayda var), yarınımız ne olur şimdiden bilmiyorum ama senden bir şey saklamayı da istemiyorum, desen, eminim annen azıcık endişelense bile, acaba bu çocuk kimdir, necidir diye, senin açıklığından ötürü mutlu olur.

bencede biliyodur elinde butun gun telefonla sevgiliden baska napar insan : ))

annen biri olduğunun farkında olduğuna göre,

geriye onun kim olduğunu bilmesi kalıyor kim olduğunu bilmesi çok önemli.

bence de annen bılıyordur. Tabi sen buna bu kadar utanıyoken annene anlattığında ve buluşmaya gittiğinde daha çok utanırsın bence :)

Anneniz bilmez mi ajan gibi onlar sağolsunlar :) ama bence söylemeyin ve vicdan da yapmayın sonuçta yaşınız küçük sayılır bi gün önce sevdiğiniz insanı ertesi gün beğenmedğnz zamanlar bile olabilir.anneniz de sizin evlenme yaşınız gelmeden her flörtünüzü duymak istemez bence.

resmiyete dökün diye tutturmasın annen
Bu forumda yılların her şeyi değiştirebileceğine şahit olduğum için bu işlerle ilgili kesinlik veremiyorum ki.10yıldır tanışıp evlenenleri ve evliliklerin hüsranla sonuclandığını görünce tuhaf oluyorum tabi de hayırlısı ne diyelim ^^

Neyden çekiniyorsun kötü tepki vermesinden mi?

annen bilse çok iyi olur.
tabi ki güzel bi tepki vermicek başta sinirlenicek,zamanla onu tanıdıkça belki düzelicek, böyle düşünüyorum. ama söyleyecek cesareti bulamıyorum kendimde, sevgili yapacak cesaret var söyleyecek cesaret yok işte

bakıştıgım karşı cins var anne de ne demek oluyor yahu ahaha alemsiniz anneniz biliyordur zaten , geçici bişey sanıyordur yarın bigun ayrılabilirsin o yuzden hiç sormuyordur bile yaşın küçük zaten.

ben de konumu okuduğumda aman yarın ayrılır bi de ciddi ciddi yazmış diyebilirim kendim için. Aşkından ölüyorum onsuz yapamam türevi şeyler demicem tabi ki de kısmet bu işler Şuan tartıştığım ona karşı hislerim değil aslında, 4yıl önce daha çocuksu bakıyomuşum biraz değişmiş düşüncelerim. en tuhaf yaşlarımızda bile ayrılmadık şuan birbirimizi tam anlamıyla anlayabiliyoruz onunla,farkındayım size toz pembe hayaller görüyomusum gibi geliyo ama

Anneniz de biliyordur merak etmeyin,anneler hisseder. Üstelik dışarı çıkarken sormuyor mu anneniz "Nereye,kimle?" diye benim annem sorar ben de söylerim mecburen onunla buluşacağımı.

20 yaş bir ilişki yaşamak için hiç erken değil ama evlilik için erken,,, evet işte duymak istediğim şey bu benim de :) Yaşıtlarım üni kampüslerinde, avmlerde dolaşırken ben evde yemek yapıp çocuk bakmak istemiyorum zaten, evliliğin birlikte geçirilen güzel anlardan ibaret olmadığını kestirebiliyorum. benim isteğim bu yaşlarımı annemin içi rahat bi şekilde, sevdiğim insanla görüşerek geçirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…