Bu durumu yaşamış tek kızın ben olmadığımı düşünüyorum, lütfen yadırgamayın.
Lise yıllarından beri bi erkek arkadaşım var neredeyse tüm arkadaşlarımın bilip beni doğuran insanın bunu bilmemesi acayip suçlu hissettiriyor, ama söyleyemiyorum
Önceleri şakayla karışıkta olsa sorardı annem var mı biri diye,yanaklarım kızarırdı söyleyemezdim tabi. evet bakıştığım bi karşı cins var anne diye. Artık hiç sormuyor ben de açamıyorum konuyu.. Elimde sürekli telefon, anlıyordur bişeyler ama cevaptan mı korkuyor diyorum. Erkek arkadaşım olduğu için suçlu hissediyorum bazen. Nasıl rahatsın sen, yalancısın diyorum kendime.
Ben 20, o 23 yaşında. Yaşımın küçük olduğunun bilincindeyim,en azından evlilik gibi ciddi bi iş için.Kendi paramı kazanmadan ve hazır hissetmeden de düşünmüyorum zaten. Erkek arkadaşım çalıştığı için haftasonları görüşebiliyoruz ki her haftasonu da değil. 4-5 ay görüşemediğimiz zamanlar oldu. Benim kararsızlığımda o da boğuluyor .O bi muhasebe bürosunda çalışıyor, ben önlisans okudum düz memurluk için atama bekliyorum,oyalanıcak bi iş bakıyorum şuan evdeyim, anlatsam her konuyu ona bağlayacak gibi geliyor. Ses tonunu bile tahmin edebiliyorum.. Ne dese haklı da işte..
O askere gittiğinde mi söylesem diyorum, sonra bu zamana kadar böyle gitmiş bundan sonra da gitsin ne yapalım diyorum. Kardeşim, kuzenlerim herkes biliyor ama annem...
Anneniz de biliyor emin olun. Belki kabullenemiyor belki sizi utandirmamak adina sormuyor
Ama biliyor
Bu forumda yılların her şeyi değiştirebileceğine şahit olduğum için bu işlerle ilgili kesinlik veremiyorum ki.10yıldır tanışıp evlenenleri ve evliliklerin hüsranla sonuclandığını görünce tuhaf oluyorum tabi de hayırlısı ne diyelim ^^resmiyete dökün diye tutturmasın annen
tabi ki güzel bi tepki vermicek başta sinirlenicek,zamanla onu tanıdıkça belki düzelicek, böyle düşünüyorum. ama söyleyecek cesareti bulamıyorum kendimde, sevgili yapacak cesaret var söyleyecek cesaret yok işteNeyden çekiniyorsun kötü tepki vermesinden mi?
annen bilse çok iyi olur.
bakıştıgım karşı cins var anne de ne demek oluyor yahu ahaha alemsiniz anneniz biliyordur zaten , geçici bişey sanıyordur yarın bigun ayrılabilirsin o yuzden hiç sormuyordur bile yaşın küçük zaten.
20 yaş bir ilişki yaşamak için hiç erken değil ama evlilik için erken, ee sen de zaten bunun farkındasın, harika. :) Üstelik kendi ayaklarımın üzerinde durmadan da evlenmem diyorsun. O yaşta bunların farkında olan kızları göremez olduk, o yüzden çok takdir ettim seni. Şimdi annenle arandaki ilişkiyi bilmiyorum ama anlattıklarından çıkardığım şu; sen geçip karşısına biriyle görüşüyorum, "saygı ve sevgi" çerçevesi içinde birbirimizi tanımaya çalışıyoruz (klişe bir laf ama vurgu yapmakta fayda var), yarınımız ne olur şimdiden bilmiyorum ama senden bir şey saklamayı da istemiyorum, desen, eminim annen azıcık endişelense bile, acaba bu çocuk kimdir, necidir diye, senin açıklığından ötürü mutlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?