• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söyleyin ben şimdi napayımm

semerta

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.286
136
688
Sinop
ne yapardınız 7 yıldır tanıdığınız,
4 yıldır evli olduğunuz,
yavrunuzun olduğu,
biz iyi bi çiftiz çok şükür, huzurumuz var dediğiniz eşinizi 7 yıl önceki aşkıyla sarılmış elleri avuçları arasında sımsıkı sarılmış neden onu terkettiğini sorarken bulsanız napardınız.
ben şimdi ne yapayım kızlar

sorarken nasıl buldun anlamadım açarmısın konuyu?..nerde yakaladın?

o ney ya!
önce bi sorun soruşturun, terkedilme sebebini öğrenince ne yapacakmış acaba!

ne yapardınız 7 yıldır tanıdığınız,
4 yıldır evli olduğunuz,
yavrunuzun olduğu,
biz iyi bi çiftiz çok şükür, huzurumuz var dediğiniz eşinizi 7 yıl önceki aşkıyla sarılmış elleri avuçları arasında sımsıkı sarılmış neden onu terkettiğini sorarken bulsanız napardınız.
ben şimdi ne yapayım kızlar
hööönk:KK57:

ben de şokum o kadar sakinim kiii ablamın ameliyatı için hastanedeydik kıytı köşede kardeşim görüp beni çağıırıyor 1 2 sn izleyebiliyorum sadece ve bizi tanıştırıyo olay bu kızlar

ben de şokum o kadar sakinim kiii ablamın ameliyatı için hastanedeydik kıytı köşede kardeşim görüp beni çağıırıyor 1 2 sn izleyebiliyorum sadece ve bizi tanıştırıyo olay bu kızlar
birde tanıştırıyor yuhh ne geniş bide bu ne arsızlık

Bi de sizi mi tanistiriyor? Pes valla.

hiç unutmadığının farkındayım demek ki kız da aynı şekilde unutmamış ki sarılabiliyorlarr,

Back
X