• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söyleyin ben şimdi napayımm

denk gelmişler 2 dk nı alabilirmiyim demiş köşeye kuytu bi köşeye çağırmış kızı, neden demiş öyle olması gerekiyordu demişşş hee bu arada kız sarılmak istemişmiş ama benim gördüğüm manzara çok içten içine sokacakmış gibi yılların hasretiyle aşkıyla bi sarılmaydııııııııı

ben de şokum o kadar sakinim kiii ablamın ameliyatı için hastanedeydik kıytı köşede kardeşim görüp beni çağıırıyor 1 2 sn izleyebiliyorum sadece ve bizi tanıştırıyo olay bu kızlar
Yok artık. Birde utanmadan tanıştırıyormu?
Nasıl berbat bir tesadüf bu?

hep sizler gibi düşünüp yorumlardım kafamda, hiç bişi eskisi gibi olmicak zaten bu yaşadıklarım gerçekmiii diyorum

ona da söyledim olay çıkarmam kimseye bişey anlatmaya gerek yok aileleri üzmeyelim boşanalım dedim dedim de
Niye olay çıkarmayacaksın ya?
Keşke foto falan çekseydiniz.
Gerçi o şokla insan ne yapacağını şaşırırdı ama .
Ben olsam donuna dek alırdım .
senelerini yemiş haysiyetsiz.

denk gelmişler 2 dk nı alabilirmiyim demiş köşeye kuytu bi köşeye çağırmış kızı, neden demiş öyle olması gerekiyordu demişşş hee bu arada kız sarılmak istemişmiş ama benim gördüğüm manzara çok içten içine sokacakmış gibi yılların hasretiyle aşkıyla bi sarılmaydııııııııı

Senin yerinde olmak istemezdim arkadasim. Cok aci. Allah sindirme kolayligi versin. Ama bu adamin donuna kadar almaya bak. Pislik herif.

sen nasıl sessizce kabullenebiliyorsun yeri göğü inletmen rezil etmen gerekir o adamı:KK11:

sende ona öyle yap bakalım noluo.
deki benmde eski bi aşkım vardı bi tur sarılıyımda geliyim de

güzel bi tesadüf aslında ya görmeseydim bilmeseydimm , artık biliyorum
biliyosun ve napıcaksın ?
halen gördüğüm gerçekmiydi diyosun..
Allah gözüne gözüne sokmuş işte..
harekete geçmen lazım..
hiç drama bağlama, keske foto çekseydin,
donuna kadar alıp kapıya koyardın..

Karşımmda ağlayıp sızlıyo, sevgi değil sadece sormak istedim diyo, vss her erkeğin yapacağı gibi yalvarmalar yakarmalar ne ifade ediyo hiç bişi çok duygusuzum ya üzülemiyorum ağlayamıyorum konuşamıyorum, ağlamak patlamak istiyorum, ama gerçek gibi gelmiyo gözlerimle gördüğüm şey tam bi film sahnesi gibiydi, bi önceki akşam bu tarz bi film izledik çocukluk aşklarının yıllar sonra bir araya gelişini tesadüf işte

Karşımmda ağlayıp sızlıyo, sevgi değil sadece sormak istedim diyo, vss her erkeğin yapacağı gibi yalvarmalar yakarmalar ne ifade ediyo hiç bişi çok duygusuzum ya üzülemiyorum ağlayamıyorum konuşamıyorum, ağlamak patlamak istiyorum, ama gerçek gibi gelmiyo gözlerimle gördüğüm şey tam bi film sahnesi gibiydi, bi önceki akşam bu tarz bi film izledik çocukluk aşklarının yıllar sonra bir araya gelişini tesadüf işte
filmin etkisi diyorsun yani

film olsa olsa içinde var olan duyguları alevlendirmiştir

çok kısa kısa yazdığınız için anlayamıyoruz. siz eşinize hesap sordunuz, o ne dedi? nasıl bir açıklama yaptı? hatasını kabul mu etti, inkar mı etti?
yıllar sonra karşılaşmanın verdiği bir şaşkınlıktı belki de.. görmeseymişsiniz iyiymiş aslında.

Sen eşine sormadın mı, madem unutamadın ne diye benim başımı yakıyorsun şerefsiz diye?

O seni niçin terketmiş öğrenebildin mi, benim neden terkedeceğimi zaten biliyorsun, demedin mi?

salak salak yüzüme baktı, o da evli bu arada ben adını duyar duymaz ayrıldım yanlarından tabi eş te peşimden

dedim dedim, aldığın cevap umarım tatmin etmiştir seni, değmiştir çünkü artık ben yokum dedim

Back
X