Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayartılmadım aşık oldum sadece ben aşık olmuşum işte, ilahi adalet böyle acısını çıkardı benden ne diyeyimmeski konuna baktım da bu adam zaten nişanlı bır kızı ayartıcak kadar serefsiz miş, sizde ah almışsınız başınıza silah dayayıp nişanlamadılar sizi dimi, sevmediğiniz biriyle nişanlanıp sonra bırakıp ne kadar ah aldıgınız farkında degılmişsiniz o zamanlar sevginize sahip çıkmışsınız, temeli sağlam tutmayınca birinin üzüntüsü üzerine evlilik kurulunca büyük bir ihtimal böyle oluyor işte sonu malesef.
başka yapılacak bişey yok zaten, bile bile olmaz devam edemem zaten, onada söyledim boşanacağız.başka bir kadının gölgesi üzerinizdeyken ve bu can acıtıcı görüntü sürekli aklınıza gelirken nasıl bu evliliğe devam edeceksiniz? belli ki eşiniz bu kadını hiçbir zaman unutamamış. Belki sizinle unuttuğunu düşünmüş ama ilk karşılaşmada sarılıp elleri ellerinde beni niye bıraktın gibi dramatik bir sahne yaşayabiliyosa bir kaç zaman sonra bir buluşacaklar belki son kez öpüşecekler... Yani bu bedensel de değil duygusal bir ihanet lütfen bunu sindirip hayatınıza devam etmeyin. Sizde terkedin ve ona asıl ayrılık acısı neymiş gösterin derim.
bilinmez öyle olsa bile itiraf eder mi düzeni bozulsun ister mi, bi 7 yıl da benim acımı çeker kıymet bilemedim der inş başka bişi istemiyorum, gitsin eskisiyle mi olur yeni mi bulur umrumda değil bu saatten sonraSiz başkasıyla nişanlıyken bu adam için nişan atmışsınız.Gerçi sevmişsiniz, diğeri zoraki olmuş.
Acaba bunun inadı mı?
Eeee öyle olsa o zaman o da onu terkeden kızı unutmak adına mı sizle çıktı yola?
seninki filmden mi etkilenmiş nedir? neyse şaka bir yana, bence eşin yıllar önce bu kızın onu sebepsiz yere terk etmesini hazmedememiş ve yıllar sonra görünce sormak istemiş, ha doğru mu yaptığı? değil... ne anlamı var ki yıllar sonra sormanın? demek ki ayrılırken çok seviyormuş ve sebepsiz yere terk edildiği için bu ona koymuş. eşinin bu kızla görüştüğünü sanmıyorum, gerçekten tesadüfen karşılaşmışlar, yoksa senin de ailenin de hastanede olduğunu bilmiyor mu bu adam, neden hastanede buluşsun ki? bir anlık gaflete de benziyor yaptığı ama tabi ki yapılmaması gereken bişey... ben eşinin seni sevmediğine nedense inanmıyorum...Karşımmda ağlayıp sızlıyo, sevgi değil sadece sormak istedim diyo, vss her erkeğin yapacağı gibi yalvarmalar yakarmalar ne ifade ediyo hiç bişi çok duygusuzum ya üzülemiyorum ağlayamıyorum konuşamıyorum, ağlamak patlamak istiyorum, ama gerçek gibi gelmiyo gözlerimle gördüğüm şey tam bi film sahnesi gibiydi, bi önceki akşam bu tarz bi film izledik çocukluk aşklarının yıllar sonra bir araya gelişini tesadüf işte
seninki filmden mi etkilenmiş nedir? neyse şaka bir yana, bence eşin yıllar önce bu kızın onu sebepsiz yere terk etmesini hazmedememiş ve yıllar sonra görünce sormak istemiş, ha doğru mu yaptığı? değil... ne anlamı var ki yıllar sonra sormanın? demek ki ayrılırken çok seviyormuş ve sebepsiz yere terk edildiği için bu ona koymuş. eşinin bu kızla görüştüğünü sanmıyorum, gerçekten tesadüfen karşılaşmışlar, yoksa senin de ailenin de hastanede olduğunu bilmiyor mu bu adam, neden hastanede buluşsun ki? bir anlık gaflete de benziyor yaptığı ama tabi ki yapılmaması gereken bişey... ben eşinin seni sevmediğine nedense inanmıyorum...