• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söyleyin ben şimdi napayımm

Hayır
Düşünüyomuş ve hatta eşiyle paylaşmış
Demiş ki neden terkettiğini soracağım eski sevgilime
Yani bu ne cüret anlamadım
Sonra da dediğini uygulamış
ben eşinde vicdan azabı var diye düşünmüştüm ilk önce. beni aldatan ya da terk eden birine neden diye sormazdım yıllar sonra. eskiden bu olayı halletmeliydi bu kadar içine dert olduysa. yani yeri ve zamanı artık geçti,oldu bitti.

ben eşinde vicdan azabı var diye düşünmüştüm ilk önce. beni aldatan ya da terk eden birine neden diye sormazdım yıllar sonra. eskiden bu olayı halletmeliydi bu kadar içine dert olduysa. yani yeri ve zamanı artık geçti,oldu bitti.
Evet
Evlenmiş çoluk çocuğa karışmışsın
X sebepten terk etmişse ne olacak Y sebepten ne ?
Saçmalık

Ben biraz fevriyim ikisinide döver ağzını burnunu kırardım.. önce hangisinden başlardım kestiremiyorum..herifide nicktr ederdim aldatmanın affı yok...heleki eskiyi benimleyken yasamaya devam etmisse...

ben dırek fotografını ceker hemen avukata gıderdım

bir kişi makul bişey yazmamış,ama bence sevın,şimdi bitmiş o kızla hesaplaşması,içindeki yarası,bu saatten sonra sana çok aşık olacağından zerre şüphem yok,görürsün bak,ilişkinizin üsütündeki sis perdesi gitti,herkes son bı yzleşmek,sormak,hesaplaşmak ister,herkes neden diye bı sorar durur,bak benı terk eden biri evlnemiş yıllar sonra geldi,ağladı sızladı,yüzleşti,af diledi,ve affettim dedi,gitti,ve hesabını kapadı,bir daha görümedık(yanı ben görüşmezdım zaten,ama oda hiç aramadı)inan buna bence sevin,

Adam bi dengesizlik yapti kadini koseye cagirdi, kadina noluyo da gidiyo pardon?? Keske onunda kocasi gorseydi o anı

Oha be, bunun neresi hoş görülecek, makul cevap verilecekmişmiş. La durum makul mü de cevabı makul olsun?
Evli barklı adam tutuyor, evli olan eski sevgilisine kuytuda yanaşıyor. Tam olarak durum bu, hiç masumiyet falan yok, iki taraf da rezil. Siz her aklınızdan silinmeyen, kırgın olduğunuz eskilerinize sarılabilir miyim diye soruyor musunuz?
İnsan olan sormaz, insan olan da kabul edip uygulamaz zaten. İnsan bir düşünür 7 yıl olmuş, ne sular akmış, adam evli mi, nişanlı mı, sevgilisi mi var şimdi ben bunla sarılınca aldatmaya girer bu, elin adamının ilişkisini mahvetmeye hakkım var mı diye sorarım ben kendime şahsen. O rezil herif de aynı şekilde karımı aldatıyor oluyorum hem de 7 yıl evvel bana kazık atan kişiyle eşim bunu hakeder mi diye düşünmesi lazımdı. Madem 7 yıl önceki sevgiliye 5 saniye sarılmak 4 senelik karısından daha önemli geldi, o halde şimdi de boşanmayı göze alacak. Ne demişler bu gün yediğin hurmalar, yarın g.tünü tırmalar.

ne yapardınız 7 yıldır tanıdığınız,
4 yıldır evli olduğunuz,
yavrunuzun olduğu,
biz iyi bi çiftiz çok şükür, huzurumuz var dediğiniz eşinizi 7 yıl önceki aşkıyla sarılmış elleri avuçları arasında sımsıkı sarılmış neden onu terkettiğini sorarken bulsanız napardınız.
ben şimdi ne yapayım kızlar[/QU
ne yapardınız 7 yıldır tanıdığınız,
4 yıldır evli olduğunuz,
yavrunuzun olduğu,
biz iyi bi çiftiz çok şükür, huzurumuz var dediğiniz eşinizi 7 yıl önceki aşkıyla sarılmış elleri avuçları arasında sımsıkı sarılmış neden onu terkettiğini sorarken bulsanız napardınız.
ben şimdi ne yapayım kızlar
çok yıkıcı bir durum bu zamana kadar nasıl hissetmedin ilgisi varmıydı sna

Oha be, bunun neresi hoş görülecek, makul cevap verilecekmişmiş. La durum makul mü de cevabı makul olsun?
Evli barklı adam tutuyor, evli olan eski sevgilisine kuytuda yanaşıyor. Tam olarak durum bu, hiç masumiyet falan yok, iki taraf da rezil. Siz her aklınızdan silinmeyen, kırgın olduğunuz eskilerinize sarılabilir miyim diye soruyor musunuz?
İnsan olan sormaz, insan olan da kabul edip uygulamaz zaten. İnsan bir düşünür 7 yıl olmuş, ne sular akmış, adam evli mi, nişanlı mı, sevgilisi mi var şimdi ben bunla sarılınca aldatmaya girer bu, elin adamının ilişkisini mahvetmeye hakkım var mı diye sorarım ben kendime şahsen. O rezil herif de aynı şekilde karımı aldatıyor oluyorum hem de 7 yıl evvel bana kazık atan kişiyle eşim bunu hakeder mi diye düşünmesi lazımdı. Madem 7 yıl önceki sevgiliye 5 saniye sarılmak 4 senelik karısından daha önemli geldi, o halde şimdi de boşanmayı göze alacak. Ne demişler bu gün yediğin hurmalar, yarın g.tünü tırmalar.
bana niye sallıyosunuz ki insan olan sormaz diye,
bu durumu kabulllenmek gibi bi niyetim yok, kabullenemem, kabullenmem. yıllarımı değmez bi adama vermişim, sevgimi de atarım,siler atarım çok soğuk kanlıyım hala, oğluma sarılınca tüm acılarım geçer benimde şu aptal yerine konma hissi var ya çok berbat çokk

bir kişi makul bişey yazmamış,ama bence sevın,şimdi bitmiş o kızla hesaplaşması,içindeki yarası,bu saatten sonra sana çok aşık olacağından zerre şüphem yok,görürsün bak,ilişkinizin üsütündeki sis perdesi gitti,herkes son bı yzleşmek,sormak,hesaplaşmak ister,herkes neden diye bı sorar durur,bak benı terk eden biri evlnemiş yıllar sonra geldi,ağladı sızladı,yüzleşti,af diledi,ve affettim dedi,gitti,ve hesabını kapadı,bir daha görümedık(yanı ben görüşmezdım zaten,ama oda hiç aramadı)inan buna bence sevin,

artık hesaplaşması bittiğine göre, kendine merhem yaptığı beni de hayatından çıkarmış oldu, şimdi daha sağlıklı ilişkiler yaşayacak duruma geldi. Umarım bi 7 yılda beni içinden atamaz, ama işte bana sorulacak bi hesap yok ortada

bana niye sallıyosunuz ki insan olan sormaz diye,
bu durumu kabulllenmek gibi bi niyetim yok, kabullenemem, kabullenmem. yıllarımı değmez bi adama vermişim, sevgimi de atarım,siler atarım çok soğuk kanlıyım hala, oğluma sarılınca tüm acılarım geçer benimde şu aptal yerine konma hissi var ya çok berbat çokk
Sana demedim ki düzgün okusan anlardın, o kadınla kocana demiştim. Neyse kimseye iyilik yaramaz zaten bunu unutmuşum. Bana ne senin ailevi sorunlarından, birçoğu makul ol demiş, ben de durumun yanlışlığından yola çıkarak yorum yaptım. Önce doğru okuyun sonra suçlayın bir zahmet.

Sana demedim ki düzgün okusan anlardın, o kadınla kocana demiştim. Neyse kimseye iyilik yaramaz zaten bunu unutmuşum. Bana ne senin ailevi sorunlarından, birçoğu makul ol demiş, ben de durumun yanlışlığından yola çıkarak yorum yaptım. Önce doğru okuyun sonra suçlayın bir zahmet.
:) neyse tekrar okudum da haklısın:) aslında defalarca okudumda kafa iyi değil, sen yine iyilik yapmaya devam et kusura bakma

Cok yaralayici bir sey. Gurur kirici. O kadının kocasinin haberi var mi. Ben olsam soylerdim. Benim esimin eski sevgilisi evlendigimizi bayagi sonra ogrenmis msj atmıştı. Evli barkki kadın. yazdığı sey de evlenmisin kutlarim sen her seyin en iyisini hak ediyorsun vs vs vs tam bir salaklik bence yani ne bekliyorsun adam sana nasil bir yanit yazacak evet evlendim senden daha iyisini buldum sukur iyu ki ayrilmisiz mi yazacak ne bekliyorlar yani bazen hemcinsime inanamiyorum gurursuzluk tamamen. Bu msj fotosunu cekip kocasina atacaktim kadinin ama esim olay cikmasin diye sildi msji. Iki aylik hamileydim o donem yasayan bilir hormonlardan fittirmistim yapardim yani umrumda da olmazdi yazmasaymis msj.

simdi diyorum ki kiz ne yaptigini bilmeyen toy saf bir şeymiş ya. Bir de benim gibi o donemki halim icin diyorum deliye denk gelmis. Yesin icsin kocama dua etsin o mesaji sildigi icin yoksa bir skandala imzasini atmis olabilirdi.

Back
X