söyleyin kızlar bu durumda geri dönecek diye umut edeyim mi? bekleyeyim mi sevdiğimi.

Bence hiç umutlanma.
Adamın niyeti olsa seni kaybetmekten korkardı.
Sorunları ne olursa olsun seni yanından ayırmak istemezdi.
Üzmek istemem ama istemem ama yan cebime koy misali karşı taraf kötü niyetli bence.

Boyle bir seye hazir olmayan bir kisi sevemezde bence ayrica kaybetmekten korkmasi icin once seninle olmasi gerekir yasamasi gerekir...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Bence hiç umutlanma.
Adamın niyeti olsa seni kaybetmekten korkardı.
Sorunları ne olursa olsun seni yanından ayırmak istemezdi.
Üzmek istemem ama istemem ama yan cebime koy misali karşı taraf kötü niyetli bence.

tatlım arkadaşının bana söylediğini bilmiyor ki bana umut vermedi ki cepte tutmak istesin. hem benim 1,5 yıldır arkadaşım kötü niyetli biri değil tam tersine çok iyi bir insan.

Boyle bir seye hazir olmayan bir kisi sevemezde bence ayrica kaybetmekten korkmasi icin once seninle olmasi gerekir yasamasi gerekir...

bilmiyorum arkadaşı neden yalan söylesin ki bana. hem çocuğun hayatı gerçekden karışık canım biliyorum ben. büyük bir acı yaşadı. etkisinden kurtulamadı. yani psikolojik soruları var bazen bana çok iyi davranırken bazen ters olabiliyor. bunların farkında bunlarla beni üzmek istemiyor hayatının yükünü bana da yüklemek istemiyor. bir de onun açısından düşünsen yani herşey güllük gülistanlık değil hayatta. benimle bir iki gün çıkıp ayrılmak istemediğinden hayır demiş. ilerisini düşünüyormuş.
ben onun her sorununa çara olurumda bundan haberi yok ki. senin dediğini bende düşündüm gülüm çok erkek arkadaşlarıma sordum hani dedim madem beni kaybetmekden korkuyor hadi ben başkasıyla olursam beklemezsem dedim bundanda korkmuyormu. inan dediler biz sevdiğimizin başkasıyla mutlu olmasına göz yumarız ne yapalım bizle mutlu olamıyacaksa şu durumda bağrımıza taş başarı dediler. yani erkekler bizden farklı düşünüyor sanırım.

Anladim canim tabii ki sen onu gorup konusuyorsun fakat inan ki bazen oyle olmuyor hersey ve inan en cok aci ceken biz oluyoruz.
Dilerim ki her sorun hallolur ve birlikte mutlu olursunuz herkesi sevmek o mutlulugu yakalamak zor tatlim

sağol canım inşallah hallolur. herkesi sevemiyorsun işte bütün mesele bu aslında.

bence önüne bak..sen gitmişsin konuşmuşsun..hayır demiş..yok şöyle olursa kaybederim yok böyle olursa şu olur..bunları düşünürsek hıcbırımız bıseylere başlamayalım..ılıskı ya olur ya olmaz..bence bıdaha dneme..zamana bırak..

Yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyorum cümlesi ben daha iyisini bulursam ne ala bulamazsam dönerim diğerine kafasıdır sakın inanma arkasaşınada o söyletmiştir. Eğer seni kaybetmekten korksa sen selamı kestiğinde gelip sana arkadaşlığımıZı bitirme derdi emin ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm-1,5 yıldır sevgilisi yok o da benim bildiğim. belki daha fazladır yok sevgilisi. peşinde yok mu çok ama kimseyi görmüyor gözü. işte fazla büyütmüş bu sorunlarını ya da benim bilmediğim daha büyük sorunları var.

hem daha çok yeni yani ben yüzüne bakmıyorum konuşamıyor. hala bakıyor bazen yakalıyorum. ve pişmanlık var gözlerinde anlayablliyorum.

Erkekler bu kadar masum değiller canım hepsini bilerek bile yapıyor olabilir sen sadece okul içindeki hallerini biliyorsun dışardaki durumunu bilemezsin. Sana illa sevgilisi vardır demiyorum yanlış anlama ama kendi kafasında hesap yapmıştır gerçekten sana ciddi anlamda ilgisi olsaydı gelip konuşurdu arkadaşının anlattıklarını ondan duyardın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bahaneler bahaneler... Eğer seni istese hiçbirşeyin önemi olmaz hem sana umut veriyor hem de istemiyor. Yani afedersiniz ama "istemem yan cebime koy "hesabı yapmış çok da umutlanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…