- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
:)
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hiç umutlanma.
Adamın niyeti olsa seni kaybetmekten korkardı.
Sorunları ne olursa olsun seni yanından ayırmak istemezdi.
Üzmek istemem ama istemem ama yan cebime koy misali karşı taraf kötü niyetli bence.
Boyle bir seye hazir olmayan bir kisi sevemezde bence ayrica kaybetmekten korkmasi icin once seninle olmasi gerekir yasamasi gerekir...
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.
Anladim canim tabii ki sen onu gorup konusuyorsun fakat inan ki bazen oyle olmuyor hersey ve inan en cok aci ceken biz oluyoruz.
Dilerim ki her sorun hallolur ve birlikte mutlu olursunuz herkesi sevmek o mutlulugu yakalamak zor tatlim
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.
sağol canım inşallah hallolur. herkesi sevemiyorsun işte bütün mesele bu aslında.
Yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyorum cümlesi ben daha iyisini bulursam ne ala bulamazsam dönerim diğerine kafasıdır sakın inanma arkasaşınada o söyletmiştir. Eğer seni kaybetmekten korksa sen selamı kestiğinde gelip sana arkadaşlığımıZı bitirme derdi emin ol
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm-1,5 yıldır sevgilisi yok o da benim bildiğim. belki daha fazladır yok sevgilisi. peşinde yok mu çok ama kimseyi görmüyor gözü. işte fazla büyütmüş bu sorunlarını ya da benim bilmediğim daha büyük sorunları var.
hem daha çok yeni yani ben yüzüne bakmıyorum konuşamıyor. hala bakıyor bazen yakalıyorum. ve pişmanlık var gözlerinde anlayablliyorum.