Söz atma konusu üzülüyoruz

Kızlar 2 ay önce söz yaptik abime. Abim şu an sözü bozacağını soyluyor. Gelinle bizim hicbir problemimiz yok Allaha sukurler olsun. Kizi çok seviyor ama;

Abimin gerekçesi; kizla iliskilerinin rayina oturmadığını, üç gun kavga 2 gun iyi gibi dengesiz bir iliskilerinin oldugynu soyledi. Biraz geçmiş takintili dedi. Bir konuyu kafaya taktigi zaman konuyu kapatsakda saglam bir kavgada hemen önüme suruyor diyor. Güvenemiyorum dedi.

Kız sunu diyormus ben kavga etmeyi seviyorum. Arada benimle kavga et gibi.. Abimin dedigine gore biz hissetmedik ama anlık diyor. Bazen anlik kavga icin bir bahane buluyor diyor birden insani geriyor diyor. Düşünerek hareket etmiyor sozlerini dusunerek bir saat sonrasini dusunup konusmuyor diyor. O an yikip 1 saat sonra barismak icin elinden geleni yapiyor diyor. Güvenemiyorum dedi.

Bizde neden soz yaptik o zaman dedik zamana birak dedik ama iliskileri toplamda tanisma ile beaber 2 yil. İlk tanistigimiz gunden beri ayniyiz diyor bir hevesle sözlendim ama evlilige inancim yok dedi. Kıskançlık konusunda da aşırı dedi. Biz şaşırdık dogrusu. Mesela abim kiz arkadaslari erkek arkadaslari karışık bir yere gitse ortamda ki kizlari tek tek sorguluyormus . Bu kim su kim nerde tanıştın v.b . Keske BASİNDA BİLSEYDDİK SOZ YAPMAZDİK :KK43:

Abim AYRİLİK MESAJİ ATMİS abimde o an misafirlikdeymis. Kizin verdigi cevap "ERKEK OL DA TELEFONA BAK, ORDAKİLERDEN GUC ALİP BANA AYRİLİK MESAJİ ATMA BEN MALİMİ BİLİYORUM " DEYİNCE abim zaten icim buz oldu diyor

Kizlar ne yaptiysam abimle ne konustuysam fayda etmedi. Kiz da surekli ariyor barismak icin. Ama abim diyor, 100 kere kapattik kavga konularimizi surekli başa donuyoruz diyor.. İsine geldimi sana guveniyorum diyor isine gelmedi mi sen zaten boylesin diye hitap ediyormus.

Ailesine ne dicez kizin şimdi. Ne yapacaz sasirdik.
Sizlik birşey yok karışmayın. Ne demek bilseydik söz yapmazdık. Abinizde ayrılmak için söz yapmamıştır herhalde. Bakmış olmamış demekki.

Siz hayırdır bu kadar dert ettiniz evlenecek olan sanki sizmişziniz gibi konu bile açmalar falan?

Abinizde olgun değilki. 2 koca sene neden beklemiş o zamanda sözlenince mızıklanmış. Ayrıca misafirlikte mi yazılır o mesaj? Ben olsam bende söverim g.tü yememiş kusura bakmayın kız haklı.

Madem abiniz gerekçelerinde haklı,açıkça ailesine söylersiniz olur biter.Yalan uyduracak haliniz yok,daha iyilerine layıksınız gibi.

Koskoca 2 yıl tanışmışlık var ve başından beri de bu sorunlarımız vardı diyen abinizin düzelir ümidiyle işi ciddiye bindirmesi de ayrı bir düşüncesizlik olmuş.Normal insanlar bir şans verir,durumu daha da ileri götürmez çünkü.

Açıkça ailesine de söyleyin dallanıp budaklanmadan.Telefonda mesaj da saçma birşey küçük mü abinizin yaşı?

kız dengesiz
abiniz kızla aynı eve aynı yatağa girecek sizlik birşey yok
siz müdahale etmeyin ara yapmaya da çalışmayın abiniz sonra hep sizin yüzünüzden der
evlilikten dönmesi daha kötü olurdu
karışmayın

Ben burda açılan konularda bir şeyi anlamıyorum. Abime cevap olarak şu mesajı yazmış demiş konu sahibi . Allah aşkına bu erkeklerin hiç mi özeli yok gelen mesajı bile kardeşlerine söylüyorlar.

Benim abim de kaç yıllık sevgilisinden ayrıldı. Neden ayrıldılar hangisi ayrıldı onu bile bilmeyiz. Çünkü abim bize ilişkisini yansıtmaz , konuşturmaz da. Biz de abimin kararlarına saygı duyarız.

Sozlusunun mesajlarını okutan, aradaki sorunları ailesine anlatan her şeyi ailesine yansitan erkek de kadın da evlenmesin bir zahmet. Daha o olgunluğa ulasabilmis değiller çünkü.

T

Telefonda konusmuslar zaten abim en son dayanamamis suratina kapatmis kapat telefonu demis. Kiz ard arda 16 kere aramis.
Kusura bakma da seni ilişkisine bu kadar dahil eden adam evlenince de sizi evliligine dahil eder. Her ayrıntıyı biliyorsun ben anlamadim. Bir iyilik yapın kıza da bırakın bu işin peşini. Yoksa evlenince herkes evliliğinin içinde olacak belli.

Asıl bir ilişkiyi yurutemeyecek gibi duran abin
Ergen gibi kiza ayrılık mesaji mi atmış
Gidip yüzyüze şu su sebeplerden ayrilmak istiyorum diyebilirdi

Neden söz yapti demissiniz söz nisan zaten ciftlerin birbirini tanimasi icin yapilir. Olmayacagini anlamis ayrilsin istemiyorsa

Bence abiniz de kız da evlenecek olgunlukta değiller. Abiniz 2 yıl boyunca kızın ne olduğunu anlamamış mı? Hevesle söz mü yapılır dalga mı geçiyor? Ayrıca kocaman insan ve SÖZLÜ mesajla ayrılıyorum denir mi? İnsan alır karşısına doğru düzgün konuşur. İkisi de mantıklı insanlar değiller.

Barış diye ısrar etmeyin yarın bir gün evlendiklerinde Geçinemedik lerinde abin sizin başınıza ekşir. Karismayin sonucta yediskin insanlar.

karşı tarafla diyologu sizde kesin.
iki insanı düşünmek sizi yorar onlar baştan beri yanlışın içindelermiş şimdi yolun sonuna geldiler.
kavgacı tipler hiç kolay olmuyor

Haklısınız kolay olmuyor benimde bir arkadasim vardi bayan o da öyleydi en son cocuk birakti.

Ya pardon ama size ne
Hadi öoluk çocuk olsa boşansa karışın bir nebze diyeceğim de sözlenmiş bozmak istiyor adam bir rahat bırakın

Ya pardon ama size ne
Hadi öoluk çocuk olsa boşansa karışın bir nebze diyeceğim de sözlenmiş bozmak istiyor adam bir rahat bırakın

Biz hani bir emek vermisler abimde duzeliriz diye dusunmus.. kizda duzeliriz diye dusunmus ama ikiside bir birlerinin rahatsiz oldugu hatalara devam etmisler. Bu yuzden hani büyükler konussa etse belki duzelirler mi gibi düşündük ama yorumlara gore biraz dusundum biz hic karismiyalim..

Yahu bırakın abiniz mantıklı bir karar vermiş neden üsteliyorsunuz?
Koskoca insanlar gerekli açıklamayı yaparlar sizlik bir şey yok.
Sözlendiler, nişanlandılar diye evlenmeye mecbur değiller ki..

Abiniz şimdiye kadar idare etmiş ama demek ki soğumuş artık. Böyle insanla aile olunabilir mi?

Yahu bırakın abiniz mantıklı bir karar vermiş neden üsteliyorsunuz?
Koskoca insanlar gerekli açıklamayı yaparlar sizlik bir şey yok.
Sözlendiler, nişanlandılar diye evlenmeye mecbur değiller ki..

Abiniz şimdiye kadar idare etmiş ama demek ki soğumuş artık. Böyle insanla aile olunabilir mi?

Abiminde hatalari vardir elbet ama bir birleri ile anlasamadiklari da asikar ortada..

Back
X