Söz atma konusu üzülüyoruz

Abinin tek hatası : ortada söz de olsa resmi bir adım varken mesajla ayrılık nedir ? Alırsın karşına kızı anlayacağı dilden konuşursun .
Bide misafirlikte olması kim olsa birilerinin gaza getirdiğini düşünür

Abinin tek hatası : ortada söz de olsa resmi bir adım varken mesajla ayrılık nedir ? Alırsın karşına kızı anlayacağı dilden konuşursun .
Bide misafirlikte olması kim olsa birilerinin gaza getirdiğini düşünür

Daha once kizi karsisina almisti soylemisti. Eski kavgalari kapatalim konu kapansın sozlesmisler ama kiz devam ettigi icin guvenim yıkıldı

“Arada benimle kavga et” diyen bir insanın akıl sağlığından şüphe duyarım. Sözlü şiddetle besleniyor ruh hastası.

Ayrıca attığı mesaj çok itici , “ben malımı bilirim “ ne demek??

Bence abin doğru Karar vermiş sakın vazgeçirip barıştırmak için uğraşmayın yarın öbürgün siz vurursunuz basınızı duvara.

“Arada benimle kavga et” diyen bir insanın akıl sağlığından şüphe duyarım. Sözlü şiddetle besleniyor ruh hastası.

Ayrıca attığı mesaj çok itici , “ben malımı bilirim “ ne demek??

Bence abin doğru Karar vermiş sakın vazgeçirip barıştırmak için uğraşmayın yarın öbürgün siz vurursunuz basınızı duvara.

Evet cok agir sozler ama sanki normalmis gibi olmus aralarinda. Oyle hissettim...

Abiniz söz yapmadan önce ayrılsaydı iyi ederdi ama zararın neresinden dönülse kardır. O kadınla hayat geçmez. Siz neyin dilini döküyorsunuz anlamadım. Biraz geri durun, adam ayrılırsa ayrılsın yani. Aileye söz attıklarını onlar söyler. Gereksiz baskı yapmayın. Evlenince aynı evde siz yaşamayacaksınız sonuçta.

Kimsenin ilişkisinin içini bilemezsiniz. Kız gerçekten manyaklık derecesinde kıskanç da olabilir, abinizin yaptığı bir şeyden güveni sarsılmış da olabilir. Nedeni ne olursa olsun ilişkileri bitme noktasına gelmiş.
Siz müdahil olmayın, sizi ilgilendirmez bu karar. Ailelere nasıl açıklayacakları kendilerini ilgilendirir.

Detay bilmiyoruz. Kız mı haklı abin mi haklı birşey diyemem. Ama bu kadar sorunlu bir ilişki devam etmemeli. Ya da edecekse buna onlar karr vermeli. sen ne ayırmak için ne de barıştırmak için birşey yap

Bir kere kız ayrılmak istemediği için kızın açısından da bakıp yapıcı olmak istemenizi takdir ettim genelde insanlar benim oğlum, benim kızım, abim, ablam yaptıysa haklıdır modunda takılıyorlar. Kızı da abinizi de dinlemek lazım sorun ne vs diye karar vermek için sonuçta siz sadece abinizin anlattıklarını biliyorsunuz. Ama burda aslında önemli olan kimin haklı kimin haksız olduğu değil. Abiniz ayrılmaya karar vermiş belli. Belki bi heves sözlendiği gibi bi hevesle de ayrılır ve pişman olur yada mutlu olur. Ama sonuç olarak kendi kararı olur. İlerde kimseyi bişey için suçlayamaz. Belki kızında hakkında hayırlısı budur bilemezsiniz.

Ben iki kere nişan attım. Üçüncüde evlendim. Abilerim ikisinde de beni destekledi. Şimdi boşansam ben inanıyorum ki abilerim yine benim yanımda olur. Sizde abinizin tarafını tutun bence. İçim soğudu diyorsa neden üzülüyorsunuz ki anlamadım. Abinizin bir ayıbı, hatası yoksa bence kan bağı herşeyden önemli. Hepsini geçin belki artık sadece sevmiyor. Bu nişan söz süreci bunları ölçüp tartmak için. Ölçmüş tartmış olmuyormuş. Size düşen abine destek olmak.

Kızlar 2 ay önce söz yaptik abime. Abim şu an sözü bozacağını soyluyor. Gelinle bizim hicbir problemimiz yok Allaha sukurler olsun. Kizi çok seviyor ama;

Abimin gerekçesi; kizla iliskilerinin rayina oturmadığını, üç gun kavga 2 gun iyi gibi dengesiz bir iliskilerinin oldugynu soyledi. Biraz geçmiş takintili dedi. Bir konuyu kafaya taktigi zaman konuyu kapatsakda saglam bir kavgada hemen önüme suruyor diyor. Güvenemiyorum dedi.

Kız sunu diyormus ben kavga etmeyi seviyorum. Arada benimle kavga et gibi.. Abimin dedigine gore biz hissetmedik ama anlık diyor. Bazen anlik kavga icin bir bahane buluyor diyor birden insani geriyor diyor. Düşünerek hareket etmiyor sozlerini dusunerek bir saat sonrasini dusunup konusmuyor diyor. O an yikip 1 saat sonra barismak icin elinden geleni yapiyor diyor. Güvenemiyorum dedi.

Bizde neden soz yaptik o zaman dedik zamana birak dedik ama iliskileri toplamda tanisma ile beaber 2 yil. İlk tanistigimiz gunden beri ayniyiz diyor bir hevesle sözlendim ama evlilige inancim yok dedi. Kıskançlık konusunda da aşırı dedi. Biz şaşırdık dogrusu. Mesela abim kiz arkadaslari erkek arkadaslari karışık bir yere gitse ortamda ki kizlari tek tek sorguluyormus . Bu kim su kim nerde tanıştın v.b . Keske BASİNDA BİLSEYDDİK SOZ YAPMAZDİK :KK43:

Abim AYRİLİK MESAJİ ATMİS abimde o an misafirlikdeymis. Kizin verdigi cevap "ERKEK OL DA TELEFONA BAK, ORDAKİLERDEN GUC ALİP BANA AYRİLİK MESAJİ ATMA BEN MALİMİ BİLİYORUM " DEYİNCE abim zaten icim buz oldu diyor

Kizlar ne yaptiysam abimle ne konustuysam fayda etmedi. Kiz da surekli ariyor barismak icin. Ama abim diyor, 100 kere kapattik kavga konularimizi surekli başa donuyoruz diyor.. İsine geldimi sana guveniyorum diyor isine gelmedi mi sen zaten boylesin diye hitap ediyormus.

Ailesine ne dicez kizin şimdi. Ne yapacaz sasirdik.
Yapacak birsey yok size gore birsey hic yok. Yani evlilikte bile bisaniliyor siz sozde napacaz diyorsunuz. Abinizi ikna etmeye calismaniz bile hata. Kendisi gayet mantikli olcup bicmis ve olmasi gereken olgunlukla kararini vermis. Burada sadece size saygi duymak duser. O insanla siz degil abiniz evlenecek.

Bir kere kız ayrılmak istemediği için kızın açısından da bakıp yapıcı olmak istemenizi takdir ettim genelde insanlar benim oğlum, benim kızım, abim, ablam yaptıysa haklıdır modunda takılıyorlar. Kızı da abinizi de dinlemek lazım sorun ne vs diye karar vermek için sonuçta siz sadece abinizin anlattıklarını biliyorsunuz. Ama burda aslında önemli olan kimin haklı kimin haksız olduğu değil. Abiniz ayrılmaya karar vermiş belli. Belki bi heves sözlendiği gibi bi hevesle de ayrılır ve pişman olur yada mutlu olur. Ama sonuç olarak kendi kararı olur. İlerde kimseyi bişey için suçlayamaz. Belki kızında hakkında hayırlısı budur bilemezsiniz.

Tesekkur ederim haklarinda hayirlisi olsun.

İki kişi arasında yaşananları en iyi iki kişi bilir. Abinizin anlattıklarından yola çıkarak kıza haksız diyemem. Siz de bence demeyin. Anlayamıyorlarsa ayrılmaları en hayırlı olan. Evlilikten dönmektense sözden dönmüş olurlar. Açıklamayı da bırakın kendileri yapsın sizin sözünüz değil ki...

Kızlar 2 ay önce söz yaptik abime. Abim şu an sözü bozacağını soyluyor. Gelinle bizim hicbir problemimiz yok Allaha sukurler olsun. Kizi çok seviyor ama;

Abimin gerekçesi; kizla iliskilerinin rayina oturmadığını, üç gun kavga 2 gun iyi gibi dengesiz bir iliskilerinin oldugynu soyledi. Biraz geçmiş takintili dedi. Bir konuyu kafaya taktigi zaman konuyu kapatsakda saglam bir kavgada hemen önüme suruyor diyor. Güvenemiyorum dedi.

Kız sunu diyormus ben kavga etmeyi seviyorum. Arada benimle kavga et gibi.. Abimin dedigine gore biz hissetmedik ama anlık diyor. Bazen anlik kavga icin bir bahane buluyor diyor birden insani geriyor diyor. Düşünerek hareket etmiyor sozlerini dusunerek bir saat sonrasini dusunup konusmuyor diyor. O an yikip 1 saat sonra barismak icin elinden geleni yapiyor diyor. Güvenemiyorum dedi.

Bizde neden soz yaptik o zaman dedik zamana birak dedik ama iliskileri toplamda tanisma ile beaber 2 yil. İlk tanistigimiz gunden beri ayniyiz diyor bir hevesle sözlendim ama evlilige inancim yok dedi. Kıskançlık konusunda da aşırı dedi. Biz şaşırdık dogrusu. Mesela abim kiz arkadaslari erkek arkadaslari karışık bir yere gitse ortamda ki kizlari tek tek sorguluyormus . Bu kim su kim nerde tanıştın v.b . Keske BASİNDA BİLSEYDDİK SOZ YAPMAZDİK :KK43:

Abim AYRİLİK MESAJİ ATMİS abimde o an misafirlikdeymis. Kizin verdigi cevap "ERKEK OL DA TELEFONA BAK, ORDAKİLERDEN GUC ALİP BANA AYRİLİK MESAJİ ATMA BEN MALİMİ BİLİYORUM " DEYİNCE abim zaten icim buz oldu diyor

Kizlar ne yaptiysam abimle ne konustuysam fayda etmedi. Kiz da surekli ariyor barismak icin. Ama abim diyor, 100 kere kapattik kavga konularimizi surekli başa donuyoruz diyor.. İsine geldimi sana guveniyorum diyor isine gelmedi mi sen zaten boylesin diye hitap ediyormus.

Ailesine ne dicez kizin şimdi. Ne yapacaz sasirdik.

Yaaa sözü mözü bozunn. Evlendikten sonra bosansinlar daha mi iyi. Bu zihniyet yüzünden bir sürü boşanma oluyor. Cocuklu ortada mi kalsınlar

Ben kavga etmeyi seviyorum arada benimle kavga et? Gelininizin fantazi dünyası epey gelişmiş. Kusura bakmayın gülücem:KK70:Kavga etmeyi seven insan yarın öbur gün kafamı gözümü dağıt kocacım diyede gelebilir. Abin ayrılmakla en doğru kararı vermis böyle bir ruh hastasından demek istemiyorum ama karşılığında tamamlayıcı başka kelime yok ki.

Kızın ailesinede hiç bir şey demek zorunda değildiniz. Eski gelin adayınız bi zahmet açıklamasını ailesine kendisi yapacak. Bosu bosuna ayıp oldu bilmem ne diye kendinizi sıkıntıya sokmayın. Her söz nişan yapan evlenmek zorunda diye bir kaide yok.

Back
X