Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahhaha paikolojik destek şartAbin onu bı psikoloğa goturseydı .Ozamanda gelişme olmasa sonra ayrılsaydı keske .Sanırım kız hasta
Daha bekarken yuzgoz olup kavga eden, evlenince de daha beter oluyor.
Abin hakli, sakın donmesin kararindan
Valla şartta kuzum herkeze yaramıyo işteAhahahhaha paikolojik destek şart![]()
Kızın ailesine bir şey demeye gerek yok.İki yetişkin insan anlaşamamış ayrılmışKızlar 2 ay önce söz yaptik abime. Abim şu an sözü bozacağını soyluyor. Gelinle bizim hicbir problemimiz yok Allaha sukurler olsun. Kizi çok seviyor ama;
Abimin gerekçesi; kizla iliskilerinin rayina oturmadığını, üç gun kavga 2 gun iyi gibi dengesiz bir iliskilerinin oldugynu soyledi. Biraz geçmiş takintili dedi. Bir konuyu kafaya taktigi zaman konuyu kapatsakda saglam bir kavgada hemen önüme suruyor diyor. Güvenemiyorum dedi.
Kız sunu diyormus ben kavga etmeyi seviyorum. Arada benimle kavga et gibi.. Abimin dedigine gore biz hissetmedik ama anlık diyor. Bazen anlik kavga icin bir bahane buluyor diyor birden insani geriyor diyor. Düşünerek hareket etmiyor sozlerini dusunerek bir saat sonrasini dusunup konusmuyor diyor. O an yikip 1 saat sonra barismak icin elinden geleni yapiyor diyor. Güvenemiyorum dedi.
Bizde neden soz yaptik o zaman dedik zamana birak dedik ama iliskileri toplamda tanisma ile beaber 2 yil. İlk tanistigimiz gunden beri ayniyiz diyor bir hevesle sözlendim ama evlilige inancim yok dedi. Kıskançlık konusunda da aşırı dedi. Biz şaşırdık dogrusu. Mesela abim kiz arkadaslari erkek arkadaslari karışık bir yere gitse ortamda ki kizlari tek tek sorguluyormus . Bu kim su kim nerde tanıştın v.b . Keske BASİNDA BİLSEYDDİK SOZ YAPMAZDİK
Abim AYRİLİK MESAJİ ATMİS abimde o an misafirlikdeymis. Kizin verdigi cevap "ERKEK OL DA TELEFONA BAK, ORDAKİLERDEN GUC ALİP BANA AYRİLİK MESAJİ ATMA BEN MALİMİ BİLİYORUM " DEYİNCE abim zaten icim buz oldu diyor
Kizlar ne yaptiysam abimle ne konustuysam fayda etmedi. Kiz da surekli ariyor barismak icin. Ama abim diyor, 100 kere kapattik kavga konularimizi surekli başa donuyoruz diyor.. İsine geldimi sana guveniyorum diyor isine gelmedi mi sen zaten boylesin diye hitap ediyormus.
Ailesine ne dicez kizin şimdi. Ne yapacaz sasirdik.