soz attigim icin istenmeyen kisi miyim?

dilaragusel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
183
22
18
Sevgili arkadaslarim merhaba,
Cuma dan beri kendime gelemedim.
Ben ne zaman buraya yazsam hep dedikleriniz dogru oluyot ve size guvenim sonsuz.
Ben gorucu usulu 1 ay sozlu kaldim.
Nisan da yapmadik.
Aile arasinda yuzuk takildi.
Bir arkadasim gecen hafta bir cocukla tanistirdi, hersey olumlu. Cv doldurmustuk. Cocuk da nisan atmis, bu yuzden beni anlar diye dusundum.
Olumlu olursa soylicektim soz attigimi. 3.gorusmede soyledim. Birincide bir kahve ictik aksamdi kisa oturduk. Ikincide olumsuzdu benim icin, biraz zaman gecirince olumlu hisler besledim.
3.de soyledim.
Bana sen adaletsizlik yaptin. Ilkinde soylemeliydin dedi. Bede bunu en basta soylesem tanismaz miydin dedim. EVET dedi.
Basimi yataktab kaldiramiyorum.
Onun da kiz kardesi var, soz atabilir. Mutsuz bir evlilik olup bosanmaktansa ne var soz atmakta.
3.gorusmede anlattim 15dk sessiz kaldi, ne olur bisi soyle , seni uzmek de istemem. Buba hakkim yok dedim. Inanilmaz kasmisim kendimi, sanki suc isledim. Hazmediyorum dedi en son. Bende sende yasadin anlarsin diyince, cevabi een bel alti vuruyorsundu.
Anladim ki; o nisandan anlayisi ileri boyut bisiler yasamis ve saplantili. Guvenmiyor. Bana dokunsam kacacak gibisin, goz goze gelsek gozumu kacirinca bravo otokontrolune hayranim derdi. Bu kadar cizgimi belli etmeme ragmen gitti.

Simdi toplum gozunde ben ayip bisi mi yaptim? Her erkek yargilayacak mi?

O zaman sevgiliyken tatillere giden kizlara ne demeli. Sucum flort etmemek yuzuk takmak mi?

Nefes alamiyorum. Tum enerjim cekildi.
Hayatim boyu hep dikkat ettigim bir konu bu, imtihanina bakat misiniz?

Cevaplariniz icin Allah razi olsun simdiden.
Sizler de annesiniz, teyze ve halasiniz.
Yani toplunsunuz.
O yuzden, psikologa da gidicem ama dusuncenizi ogrenmem lazim.

Neden bana suclu gunahkar gozuyle bakacaklar evlenemeyecek.miyim artik

Soz birlikte olmak mi karsidakiyle

Erkek milleti bir seyi istemedigi zaman cok kolay bahane bulur. Sana hissettigi duygu yogunlugu mantigini alt edecek duzeyde degil belli ki. Evlenince daha cok sorun ederdi bu durumu. Uzulme seni Allah biliyor, temiz niyetli birini cikarir karsina insallah..

Sakin beni kimse istemeyecek diye dusunme. Cahil bir insandan korumus Allah seni. Sen yanlis bir sey yapmadin.

Suçun dik durmamak , ezik büzük olup anlatırsan karşında ki herif böyle ezer . Kurutulduğuna dua et.

Karsinizdaki insanin suphexilikte zirve yapt8ginin gostergesi bu tabirlari. Bosverin en iyisi 3. Gorusmede bunu farketmek.
Sizin de dedig8niz gibi yaşayacak insan her sekilde yasar.
Cok basit bir örnek.. ben 8 yildir gorusuyorum nisanlimla.. neredeyse herseyi yasadik. Ama ablam nisanlandi 40 gün nisanli kaldi adamin eli degmedi eline. Ayrildilar. Ama tanistigin kisilere dik durup kisaca kismet degilmis deyio gecmen lazim.
Bu duruma dahi saglikli bir bakis acisi ile bakamayacaksa bastan bosverin.
cv doldurduk derken o kismi anlayamadim ama

Haklisin dik durmadim en ince detayina kadar anlattim.
Konu su anlattiktan sonta bile guzel.mesajlar yazdi, ben degil biz de. Seni seveni sev fikan whatsaptan bir suru yazdi ve 2 gnb sonra da daha bana anlatmadigin ne var diye yakancilikla itham etti.

Oysa o daha nisanlanlisi ile ne kadar sure tanisiyorlar, nerelidir? Bunu bile demedi kapat konuyu dedi.

Bu zihniyette bir adamla evlensen mutlu olacak mısın gerçekten düşünsene kendi her b.k u yemiş ama erkek olduğu için önemli değil ama sen topu topu söz atmışsın kadın olduğun için tu kaka sın öyle mi mala bak ya olmaz olsun bu zihniyette olan insanlar bıktık artık yeter ya hu

Selâm , sen niye böyle düşünüyorsun ki , ne var bunda , kim ne söylüyorsa ne gözle bakıyorsa aynısı başına gelir , sen bu kişiye hiç taviz verme , ne saçma ve saplantılı düşünen bir insanmış .
Dilerim karşına gönlüne göre bi insan çıkar ve mutlu olursun .

Bir kişi böyle yaptı diye neden yıkıldın? İnsanlar evlenip boşanıyor yeniden evleniyor. İnsanların doğası bu. Bu yüzden reddeden bir insan Zaten haketmiyodur seni, senden kıymetli değil. Hayatına bak. Sana değer verenle birlikte ol.

Cv kismi , arkadasim 42 yasinda evlenemedigi icin. Bize yas boy calistigimi yer hobiler bir forum hazirlamis, onu dildurduk ve resim ekledik verdik kiza.

Bana ben herseyi yazdim sen niye yazmadin dedi.
Cv de oyle bir yer yoktu.
Ayrica icki yok yazmis ama iciyormus arada.
Sigara ilk gorusmede rahatsiz oldugunu bilsem icmme dedi, pis kokuyor bana. 2 ve 3.gorusmede birini yakip birini sondurdu.
3 gorusme ama cok tutarsuz hareketi var.

2 gun boyunca bana umut verdi durdu anlattigim halde
Onun kendine guveni yok bence
Karsisina kim ciksa suphelenecek
Yaralari var suphesi varken nasil es olabilir

Gülümsedim okuyunca , kafasinin içindeki eti kullanamayan insanların varlığı gerçekten gülümsetiyor.
Uzulmenizi anlayamıyorum. Kendinizi bu kadar kasmanizi da. Hele hele " dur 3. Görüşmemizde söylerim" diye bekletmenize aklım hiç ermedi.
Demek ki siz de bunu tabu yapmışsınız.

Secde edin, böyle bir adamcikla evlenmediginize.

Ne desem bilemiyorum. Dehşet bir konu.

Sos attim 1 sene olacak
Sorun su, ilk cikan erkek bu karsima suan
Herkes tepki verecek mi
Bne nasil anlatim?
Neden ayrildik aldatti sozlum beni sebep bu.
Bunu aciklamak zoruma gidiyor
O zaman nasil anlatim bir akil verin
Kendime guvenim anlatirken

Ben tabu yaptim aynen
Birde eger bunu sorun yapacaksan elimi tutma dedim
Pat elimi tuttu
Arkasindan bir suru guzel mesaj
2 gub sonra da ayrildik

Hayır hiç de ayıp bir şey yapmadınız.
Beyefendi size iyilik yapmış aslında, ne mal olduğunu hemen belli etmiş. Şimdi sesini çıkartmayıp ileride kafanıza da kakabilirdi. Ne hakkı varsa...
Erkek istediğini yapar ama kadın yapamaz zihniyetinde biri ile yapamazdım ben.

Ayrıca neden ilk tanıştığım adama söz attığımı söyleyeyim ki? Ne münasebet yani? Saçma.

Hakkınızda hayırlısı olsun, rabbim sizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Üzülmeyin:)

Sizde anlatmamaliydiniz nisanlinizin nereli oldugunu nasil tanistiginiz niye ayrildiginizi vs.. kismet degilmis gibi kisa bir aciklama yeterli. Bundan sonraki iliski baslangivlarinizda bahsetmezsiniz ayrintilarindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…