- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi dilaragusel
-
Sen çoğu kadına göre güçlüsün bence. Çok gördük burda aldatıp şans veren. Çok iyi yapmışsın ayrılmakla ve bu yüzden seni kimse yargılayamaz. Senin başın dik olsun kötü bir şey yapmamışsın. Eğer istemezlerse zaten sen o tip bir zihniyetle mutlu olamazdın.Sos attim 1 sene olacak
Sorun su, ilk cikan erkek bu karsima suan
Herkes tepki verecek mi
Bne nasil anlatim?
Neden ayrildik aldatti sozlum beni sebep bu.
Bunu aciklamak zoruma gidiyor
O zaman nasil anlatim bir akil verin
Kendime guvenim anlatirken
Hayır hiç de ayıp bir şey yapmadınız.
Beyefendi size iyilik yapmış aslında, ne mal olduğunu hemen belli etmiş. Şimdi sesini çıkartmayıp ileride kafanıza da kakabilirdi. Ne hakkı varsa...
Erkek istediğini yapar ama kadın yapamaz zihniyetinde biri ile yapamazdım ben.
Ayrıca neden ilk tanıştığım adama söz attığımı söyleyeyim ki? Ne münasebet yani? Saçma.
Hakkınızda hayırlısı olsun, rabbim sizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Üzülmeyin:)
Ben tabu yaptim aynen
Birde eger bunu sorun yapacaksan elimi tutma dedim
Pat elimi tuttu
Arkasindan bir suru guzel mesaj
2 gub sonra da ayrildik
Cv kısmını da yeni okudum. Evlendirme sitesinde mi çalışıyor bu arkadaşınız ?
Cv ile evlilik mi olur arkadaşım ? Cv ile evlilik buluşmasına gelen kişi , bilemiyorum..
Iyide arkadaşım madem bu sizin tabunuz ikigün görüştüğünüz adama neden elinizi tutturuyorsunuz
VE NEDEN , NEDEN bunu karşınızdakinin imtiyazina bırakıyorsunuz ?
" Sorun yapacaksan tutma " ! Sinirlenmemek elde değil. Bazı kadınların bu zayifligini anlayamıyorum. Çok sinirleniyorum
ilk basta soyleseydin kafan rahat olacakti olan olmus.ama ilk konunu okurken aklima gelen su oldu.buda sozlusunden ayrildi ya demekki onu haka unutamadi seninde oyle oldugunu dusundugun icin tepki verdi.
Bende dedim ilk gorustugum burine neden anlatim?
Dedim sen anlatmadin bile.
Ben cv yr yazdim ya diyor.
Hem ilk gorusmede tanimadigim bir kiza niye anlatim dedi.
Peki neden benden bekledin, sen celiskilisin dedim.
Hah simdi de ben mi sucluyum diye saldirdi telefonda
Bunlati dusununce olmamasi hayirli olmus
Uzuldugum ya kendi hic bisi anlatmadi sorsam da kapat acma dedi
Nisan atmis belki evlilik asamasina geldi
Yasamasina ragmen beni sucladi
Evet yazin lutfen ben sucluyum
Cunku anlatma seklim oyleydi
Sanki evlendim bosandim ki bu da normal
Erkek egemen zihniyet
Anaerkil toplumu istiyorum
Haklisiniz ama bu sekilde cv biriktiriyor
Baska sekilde nasil tanisicaz o da zor istanbul da
Arkadasin arkadasi oluyor referans oluyorlar
Bu arkadaşınız iyi yol bulmuş kendine ?
Kaç yaşındasınız ?
Arkadasim 4242 yasinda
Sen bence herkes böyle mi diye düşünmeyi bırak yat kalk şükret ki Rabbim seni bu yaratık tan kurtarmış sen daha önce biriyle gerçekten herseyi yaşamışta olabilirdin ama bunu yargılayacak kişi o değil kendisi hiç kimseye dokunmamis mi emin ol düşüp kalktiginin haddi hesabı yoktur onun için güvenmiyordur kimseye. Bak benim eşim daha önce sevgilin oldumu diye bile sormadı ilk söylediği şey de geçmişin beni ilgilendirmez ben benimle olduğun zamana bakarım sevgi bunu gerektirir şimdi kim ilk gördüğü ile evleniyor bende eşime sormadım hiç gerek yok ki bilmeyeO nisan yapmis
Aynen beni de oyle sandi
Ama su var, soz deil de kisiye karaktere bakilmali
Sevgilisiyle tatillere gidenler de var
Soz mu konu?
O kizlara da kac erkek arkds oldu diye sor dedim
Senin de kiz kardesin var birgun bunu yasarsa ben aina gelicem unutma dedim
Tek cvp yazamadi
Hemen de sildim rehberimden
Arkadasim 42
Ben 30 yasindayim
Birde 10 yilim kalmis cocuk dogurmak icin
Hala , " sanki evlendim boşandım " diyorsunuz, ne diyeyim
Sen bence herkes böyle mi diye düşünmeyi bırak yat kalk şükret ki Rabbim seni bu yaratık tan kurtarmış sen daha önce biriyle gerçekten herseyi yaşamışta olabilirdin ama bunu yargılayacak kişi o değil kendisi hiç kimseye dokunmamis mi emin ol düşüp kalktiginin haddi hesabı yoktur onun için güvenmiyordur kimseye. Bak benim eşim daha önce sevgilin oldumu diye bile sormadı ilk söylediği şey de geçmişin beni ilgilendirmez ben benim olduğun zamana bakarım sevgi bunu gerektirir şimdi kim ilk gördüğü ile evleniyor bende eşime sormadım hiç gerek yok ki bilmeye
Fake olsaydın keşke.
Of boşver ya iyi ki ayrılmış evlensen burnundan getirirdi emin olBunu da dedi bana ama 2 gun sonra da ayrildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?