soz attigim icin istenmeyen kisi miyim?

Sos attim 1 sene olacak
Sorun su, ilk cikan erkek bu karsima suan
Herkes tepki verecek mi
Bne nasil anlatim?
Neden ayrildik aldatti sozlum beni sebep bu.
Bunu aciklamak zoruma gidiyor
O zaman nasil anlatim bir akil verin
Kendime guvenim anlatirken
Sen çoğu kadına göre güçlüsün bence. Çok gördük burda aldatıp şans veren. Çok iyi yapmışsın ayrılmakla ve bu yüzden seni kimse yargılayamaz. Senin başın dik olsun kötü bir şey yapmamışsın. Eğer istemezlerse zaten sen o tip bir zihniyetle mutlu olamazdın.

Bende dedim ilk gorustugum burine neden anlatim?
Dedim sen anlatmadin bile.
Ben cv yr yazdim ya diyor.
Hem ilk gorusmede tanimadigim bir kiza niye anlatim dedi.
Peki neden benden bekledin, sen celiskilisin dedim.
Hah simdi de ben mi sucluyum diye saldirdi telefonda
Bunlati dusununce olmamasi hayirli olmus

Uzuldugum ya kendi hic bisi anlatmadi sorsam da kapat acma dedi
Nisan atmis belki evlilik asamasina geldi

Yasamasina ragmen beni sucladi

Ben tabu yaptim aynen
Birde eger bunu sorun yapacaksan elimi tutma dedim
Pat elimi tuttu
Arkasindan bir suru guzel mesaj
2 gub sonra da ayrildik

Iyide arkadaşım madem bu sizin tabunuz ikigün görüştüğünüz adama neden elinizi tutturuyorsunuz

VE NEDEN , NEDEN bunu karşınızdakinin imtiyazina bırakıyorsunuz ?

" Sorun yapacaksan tutma " ! Sinirlenmemek elde değil. Bazı kadınların bu zayifligini anlayamıyorum. Çok sinirleniyorum

Cv kısmını da yeni okudum. Evlendirme sitesinde mi çalışıyor bu arkadaşınız ?

Cv ile evlilik mi olur arkadaşım ? Cv ile evlilik buluşmasına gelen kişi , bilemiyorum..

Haklisiniz ama bu sekilde cv biriktiriyor
Baska sekilde nasil tanisicaz o da zor istanbul da
Arkadasin arkadasi oluyor referans oluyorlar

ilk basta soyleseydin kafan rahat olacakti olan olmus.ama ilk konunu okurken aklima gelen su oldu.buda sozlusunden ayrildi ya demekki onu hala unutamadi seninde oyle olabilecegini dusundugu icin tepki verdi.

Evet yazin lutfen ben sucluyum
Cunku anlatma seklim oyleydi
Sanki evlendim bosandim ki bu da normal
Erkek egemen zihniyet
Anaerkil toplumu istiyorum

ilk basta soyleseydin kafan rahat olacakti olan olmus.ama ilk konunu okurken aklima gelen su oldu.buda sozlusunden ayrildi ya demekki onu haka unutamadi seninde oyle oldugunu dusundugun icin tepki verdi.

O nisan yapmis
Aynen beni de oyle sandi
Ama su var, soz deil de kisiye karaktere bakilmali
Sevgilisiyle tatillere gidenler de var
Soz mu konu?
O kizlara da kac erkek arkds oldu diye sor dedim
Senin de kiz kardesin var birgun bunu yasarsa ben aina gelicem unutma dedim
Tek cvp yazamadi
Hemen de sildim rehberimden

Hakkında hayırlısı olmuş bu zihniyet ile ömür geçmez di

düşünceye bak tam bır sacmalık... hiç kendini üzme takılma sen kotu bısey yapmamıssın ne ınsanlar var çocuguyla kac ene sonra bosanabılıyor... toplumumuzda ki erkklerin kadınlara bakıs acısı bu... kendılerı yapabılırler ama bı bayan nısan attı mı sankı evlenılmeyecek kadın oluyor... aynısını kendı de yasamıs neyın derdınde kı... bosver salla gitsin gittiği de iyi olmuş yarın bırgun baglansaydın bu cocuga senın ıcın atlatması daha zor olurdu... o onun salaklıgı bı cıkarmayı bılmediler şu at gözlüklerini

Sen bence herkes böyle mi diye düşünmeyi bırak yat kalk şükret ki Rabbim seni bu yaratık tan kurtarmış sen daha önce biriyle gerçekten herseyi yaşamışta olabilirdin ama bunu yargılayacak kişi o değil kendisi hiç kimseye dokunmamis mi emin ol düşüp kalktiginin haddi hesabı yoktur onun için güvenmiyordur kimseye. Bak benim eşim daha önce sevgilin oldumu diye bile sormadı ilk söylediği şey de geçmişin beni ilgilendirmez ben benimle olduğun zamana bakarım sevgi bunu gerektirir şimdi kim ilk gördüğü ile evleniyor bende eşime sormadım hiç gerek yok ki bilmeye

Bunu da dedi bana ama 2 gun sonra da ayrildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…