soz attigim icin istenmeyen kisi miyim?

Her erkek bunu sorun etmez edenden de kaçarak uzaklaş zaten ! Zihniyetine tüküreyim ben o herifin! Senle bu sebepten ayrılıyor kendisinin de aynı şeyi yaşamış olduğunu söylediğinde bel altı vurmuş oluyorsun

Bu cümleleri söyleyen biri için bir dakika bile üzülmene değmez!

Suan dilerdim
Canim yaniyor bir taraftan yataktayim kalkamadim sizse yaziyorum

Bu kafayla evlenmeyin lütfen. Daha kendi sınırlarınızı bilmiyorsunuz. Attığınız sözü kendiniz bile hazmedememissiniz.

Buna bakış açınız o adaminkinden kötü. Terapiye mi gidiyorsunuz, başka bir şekilde kişisel gelişim mi saglarsiniz bilmiyorum ama ugrasmalisiniz bu konuda.

Ayrıca CV ile görüştüğünüz, görücü usulü , sadece tanışmak istediğiniz kişilerle buluşunca resmi olmanızı öneririm.

Ne haddine ki sizinle böyle konuşabiliyor, ne haddine ki elinizi tutabiliyor.

Olmazsa olmaz, adam gibi " kusura bakmayın , değerlendirdim olmuyor " demesi gerekir karşı tarafın. Bunun için de siz sınırlarınızı cignetmemeniz gerekiyor.

Herkes kendi saygısını kendi oluşturur.

3.gorusmede ben ilerde sorub yapacaksan elimi tutma dedim tuttu konu bu sekilde

Aynen insan olsa 1gr dusuncesi olsa, olmadi dusundum anlasamiyoruz derdi

Bana yaptigi yargilamak

Kinadigi bisi basina gelmeden insan olmezmis Allah buyuk
Kizkardesi var
Belki kizi olacak
Ama su aglamamin acisi ahi ondan cikacak
Evrende karma ve darma borcu var sonucta

Aynen sen bel alti vuruyorsun dedi bana
Ben anlamadim
Yani ayni duygulari yasamissin anlarsin dedim
Safligima tukureyim
Biz kadin olarak bu heriflere inanip koz verdikcce cook eziliriz

Belki de soz atmam benim icin bir firsat
Orumcek beyin ile medeni beyini ayirt edicem hemde ilk gorusmede boylece ne dersiniz

Adam öküzün önde bayrak sallayanıymış. Insanlar acaba anlaşabiliyor muyuz anlamak için sözlenir, anlaşamazlarsa söz bozulur bunda bir şey yok. Siz anormal bir iş yapmamışsınız. Bu sivri zeka erkektir yapar kadın yaparsa hazmedilemez kafasında yaşayanlardan. Dua edin ki olmamış bu iş, zira böyle bir adamla ömür geçmez.

Sen once kendi kafani degistir. Ne demek sevgilisiyle tatile giden kizlar n'olcak. Sana mi kaldi kimin kimle ne yaptigi. Hem cv nedir ya. Evlilik mi yapcan sirket mi kurcan. Gelip burda bi de mazlumu oynuyosunuz ya pes

Bakin ben saygim var herkese
Niye kizdiniz??
O kizlar mi namuslu soz atan mi

Ustune alinman neden anlamadm ayrica da

canim sakin üzülme densizin tekiymis..Tüm erkekler oyle degil emin ol.. benim bu 2. evliliğim ve eşimin ilk evliliği maşallah :) demem o ki hayata kusme nisan nedir ki

Bakin ben saygim var herkese
Niye kizdiniz??
O kizlar mi namuslu soz atan mi

Ustune alinman neden anlamadm ayrica da

Nasil tanisabilirim koca istanbulda bir akil verin madem?
Isyerinde veya arkadas cevresine soruyorsun hali ile bekar tanidiginiz var mi diye

canim sakin üzülme densizin tekiymis..Tüm erkekler oyle degil emin ol.. benim bu 2. evliliğim ve eşimin ilk evliliği maşallah :) demem o ki hayata kusme nisan nedir ki

Buna cook sevindim
Allah bir omur mesut etsin
Dilerim benj teselli etmiyorsun
Ins boyle erkekler vardir olgun medeni
Sevgi herkese olan bisi deil ki kiymet bilmeliler

Arkadaşım boşuna kafana takma. 3 kez görüştüğün adam mı seni yataklara düşürdü. Erkekleri böyle genelleme en malına denk gelmişsin şansızlık de geç. Nice hiç evlenmemiş erkek çocuklu kadınla evleniyor hatta ailesine kafa bile tutuyor. Namusu iki bacak arasında sanan gerikafalı biri yüzünden kendini boşuna üzme. Daha 30 yasındasın evlenmeye bu kadar takma. O cv olan yerlerden, kişilerden uzak dur. Kısmetin bir yerlerde mutlaka seni bulacaktır. O kişiylede bütün bağlarını hemen kes açıklama yapmasına fırsat verme çünkü onun hastalıklı beyni seni ilerde daha fazla yıpratır.

Buna cook sevindim
Allah bir omur mesut etsin
Dilerim benj teselli etmiyorsun
Ins boyle erkekler vardir olgun medeni
Sevgi herkese olan bisi deil ki kiymet bilmeliler

Merak etme bolca var bu erkeklerden ki adam demeyi tercih ediyorum dengesizin teki yüzünden karamsar olma

Tamam cv mi cekiyorum o halde ama hem evlenmek isteyip hem de hic caba gostermezsem de olur mu?
Cv den baska carem yok
Kimle nerde nasil tanisayim guveneyim?

Tamam cv mi cekiyorum o halde ama hem evlenmek isteyip hem de hic caba gostermezsem de olur mu?
Cv den baska carem yok
Bu şekilde bulduklarınız aşağı yukarı aynı olur. Sabredin belli mi olur markette otobüste, parkta, bir düğünde kısmetiniz er geç karsınıza çıkacaktır. Allah yazdıysa mutlaka olur. Zaten yazmadıysa da kırk takla atın olmaz. Kendinizi boşuna yıpratmayın. Çalılmıyorsanız mutlaka bir kursa yazılın. Kimbilir belkide kısmetiniz sizi orda bekliyodur:))

Hiiç üzülme. Bak ben de nişan attım. Şimdi başka biriyle evliyim. Eşimin başından benden önce hiç söz nişan geçmemesine rağmen bunu hiç sorun etmedi, yüzüme bile bir kere vurmadı. Senin 1 ay yüzük takmanıtakmanı sorun edebilecek insanlar için üzme kendini. Bir dahaki sefere de saklama sözlenip ayrıldığını. Ciddi bi ilişki için görüştüğün insanlar bunu en başında duymalı.

Cv den baska carem yok

Haklisiniz ama bu sekilde cv biriktiriyor
Baska sekilde nasil tanisicaz o da zor istanbul da
Arkadasin arkadasi oluyor referans oluyorlar

Sahiden şaka gibi...

Evlenmek için çaba göstermek cv ile mi oluyor?

Soyut olarak dua eder, hayırlısını bulacağınıza inanır, somut olarak da markete bile gitseniz kısmetinizde varsa tanışırsınız, İstanbulda başka nasıl olacak demişsiniz, İstanbulda herkes cvyle mi evleniyor?

"Cvden başka çarem yok, kiminle nerede tanışıp nasıl güveneyim" demişsiniz bir de, cv çok mu güvenli, oradan tanıştığınız güvenmeye çalıştığınız çok mu nimet, alın işte yataklara düşürmüş derdinden, sürpriz yumurta resmen o da çürük çıkmış, bu mu çıkar yol?

"Evlenmeliyim, kimseyi bulamam, on yıl içinde çocuk yapmam lazım" kafasından çıkın, bu kadar kasıp korkup da doğru adamı bulup evlenen görmedim henüz.

bir kursa falan gitseniz , hobi edinseniz kendinize..
sürekli bu şekilde evlenmeye odaklanarak yaşamak yorar sizi..
yok 10 sene kalmış çocuk doğurmanıza falan..
kızmayın ama kendinizi geliştirebileceğiniz bir yol bulun kendinize..
cv bırakarak evlenme mi olur..

kendiniz bile kendinizi eziyorsunuz söz attım diye ee karşındaki zaten ezer dik durmazsan..
cv ile tanıştığınız bir adamın size bu şekilde davranmasına nasıl müsade edebiliyorsunuz ..

istanbulda nerde bulucam demeniz de hayret verici en çok sosyal ortamın olduğu bir şehir sanki köyde yaşıyormuşsunuz gibi yazmışsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…