soz attigim icin istenmeyen kisi miyim?

Boşver ya dengesiz birinin ne kadar etkisinde kalmissin.söz atmak la nolur ki onlar eskierde kaldı evlilik çok ciddi bir karar çok iyi düşünmek lazım.erkekler rahattir böyle şeylerde onlara herşey serbest zaten yolu açık olsun uzulmene gerek yok ki M anyagin biriymiş.kurtulmussun sukret insallah evleneceğim birini bulursun kısmet herşey dua et bol bol

Cnm boşver ne saçma insanmış yaa
Karekterini belli etmiş hemen ne güzel
Hiç üzülme önüne bak.

Bende söz attım aynı senin gibi hatta 6 ay sözlü kaldım ben.

Bende ilk zamanlar benimle kimse evlenmez diye düşünmüştüm

Zamanla aşıyorsun bunları

Bende şuanki evlendigim kişiye hemen söylemedim güvendim ciddi olduğunu anlayınca söyledim

Oda bana bir soru sordu bende cevapladım çünkü bazı kişiler kendileri yaşamadıysa yaşamayan istiyor haklı olarak
Kimi de kendisi yaşadığı için farketmiyor onlar için.

Yaşamış ve güven sorunu olan biri olarak gözüküyor

Sevgili arkadaslarim merhaba,
Cuma dan beri kendime gelemedim.
Ben ne zaman buraya yazsam hep dedikleriniz dogru oluyot ve size guvenim sonsuz.
Ben gorucu usulu 1 ay sozlu kaldim.
Nisan da yapmadik.
Aile arasinda yuzuk takildi.
Bir arkadasim gecen hafta bir cocukla tanistirdi, hersey olumlu. Cv doldurmustuk. Cocuk da nisan atmis, bu yuzden beni anlar diye dusundum.
Olumlu olursa soylicektim soz attigimi. 3.gorusmede soyledim. Birincide bir kahve ictik aksamdi kisa oturduk. Ikincide olumsuzdu benim icin, biraz zaman gecirince olumlu hisler besledim.
3.de soyledim.
Bana sen adaletsizlik yaptin. Ilkinde soylemeliydin dedi. Bede bunu en basta soylesem tanismaz miydin dedim. EVET dedi.
Basimi yataktab kaldiramiyorum.
Onun da kiz kardesi var, soz atabilir. Mutsuz bir evlilik olup bosanmaktansa ne var soz atmakta.
3.gorusmede anlattim 15dk sessiz kaldi, ne olur bisi soyle , seni uzmek de istemem. Buba hakkim yok dedim. Inanilmaz kasmisim kendimi, sanki suc isledim. Hazmediyorum dedi en son. Bende sende yasadin anlarsin diyince, cevabi een bel alti vuruyorsundu.
Anladim ki; o nisandan anlayisi ileri boyut bisiler yasamis ve saplantili. Guvenmiyor. Bana dokunsam kacacak gibisin, goz goze gelsek gozumu kacirinca bravo otokontrolune hayranim derdi. Bu kadar cizgimi belli etmeme ragmen gitti.

Simdi toplum gozunde ben ayip bisi mi yaptim? Her erkek yargilayacak mi?

O zaman sevgiliyken tatillere giden kizlara ne demeli. Sucum flort etmemek yuzuk takmak mi?

Nefes alamiyorum. Tum enerjim cekildi.
Hayatim boyu hep dikkat ettigim bir konu bu, imtihanina bakat misiniz?

Cevaplariniz icin Allah razi olsun simdiden.
Sizler de annesiniz, teyze ve halasiniz.
Yani toplunsunuz.
O yuzden, psikologa da gidicem ama dusuncenizi ogrenmem lazim.

Adam saçmalamış. Ne var bunda ? Hergün bir hatadan erken döndüğünüz için şükredecekken saygınızı hak etmeyen bir adam için kendinizi bu kadar üzmeyin.

Cnm boşver ne saçma insanmış yaa
Karekterini belli etmiş hemen ne güzel
Hiç üzülme önüne bak.

Bende söz attım aynı senin gibi hatta 6 ay sözlü kaldım ben.

Bende ilk zamanlar benimle kimse evlenmez diye düşünmüştüm

Zamanla aşıyorsun bunları

Bende şuanki evlendigim kişiye hemen söylemedim güvendim ciddi olduğunu anlayınca söyledim

Oda bana bir soru sordu bende cevapladım çünkü bazı kişiler kendileri yaşamadıysa yaşamayan istiyor haklı olarak
Kimi de kendisi yaşadığı için farketmiyor onlar için.

Yaşamış ve güven sorunu olan biri olarak gözüküyor

Anliyorum
Ben 3.gorusmede soyledim infazimi cekti
Senin esine masallah anlayis bu iste
Sukur boyle insanlar varrr
Ben hic bisi yasamadim
Kendisine de anlattim zaten
Ama yine takti bu konuya?
Anlamiyorum hala

Anliyorum
Ben 3.gorusmede soyledim infazimi cekti
Senin esine masallah anlayis bu iste
Sukur boyle insanlar varrr
Ben hic bisi yasamadim
Kendisine de anlattim zaten
Ama yine takti bu konuya?
Anlamiyorum hala

Kendisi muhtemelen nişanlısıyla birşeyler yaşadı senide kendi gibi sandı. Öküz işte

Ya sorun o da degil arkadasim
Toplum beni yargilyacak mi?
Soz atmak gidip evli gibi yasamak degil ki, anlamiyorum ben

Toplum seni neden yargılasınki? Evlenip boşansan dahi toplumun seni yargılamaya hakkı yok. Söz atmanın nesi yargılanıyor. söz nişan tanıma sürecisidir. Olmamış bitmiş gitmiş. Kendinizi üzmeyin boşuna.

bu kişiyle başlamadığına sevindim
saplantılı ve özgüveni eksik birisi
senin bir hatan yok ama gizlemiş oldun ona göre
herşeyin zamanı vakti vardır bunuda insanın kendisi bilir
ben hazır hissetmediğim bir şeyi söylemem
kendini kötü hissedirecek bir olay yok canım
abartmış adam takma

bu kişiyle başlamadığına sevindim
saplantılı ve özgüveni eksik birisi
senin bir hatan yok ama gizlemiş oldun ona göre
herşeyin zamanı vakti vardır bunuda insanın kendisi bilir
ben hazır hissetmediğim bir şeyi söylemem
kendini kötü hissedirecek bir olay yok canım
abartmış adam takma

Ilk gorusmede deseymisim cok olumlu olurmus dedigi bu
Sizce dogru mu
Olumlu olan simdi de olur
Bir secgi sozcukleri yazdi 2 gorusmeden sonra yazma desem de dusunun artik siz...

Sonra 3.grsme adam gelmis karsima
Olumsuz oldugunu desen de bisi demem diyor
Hayret deli gibi seven mesajda adama bakin
Bir dengesizdi uzulmuyorum aerik asla donmem
Uzulmem suan psikolojim bozuldu

Ilk gorusmede deseymisim cok olumlu olurmus dedigi bu
Sizce dogru mu
Olumlu olan simdi de olur
Bir secgi sozcukleri yazdi 2 gorusmeden sonra yazma desem de dusunun artik siz...

Sonra 3.grsme adam gelmis karsima
Olumsuz oldugunu desen de bisi demem diyor
Hayret deli gibi seven mesajda adama bakin
Bir dengesizdi uzulmuyorum aerik asla donmem
Uzulmem suan psikolojim bozuldu

bu adamın dengesizliği o yüzden o zaman olumlu der yarın başına kakardı
bence kurtuldun bir sadaka vr canım
psikolojini boşuna bozma değmez
olumlu tarafı ise böyle sorunlu insandan kurtuldun

Canım bak o sen söz attığın için değil seni gerçekten sevmemiş de vazgeçmiş inan bana sevse bunu umursamazdı dahi düşünsene insan sever de vazgeçer mi bu sebepten herkesin başına gelebilir o da nişan atmış içimden saymak geldi şuan o çocuğa Allah o kadar büyük ki aptalca bi nedenden o geri çevrilcek ama sen çok mutlu olacaksın inanıyorum kalbşn tertemiz bu insan üzülmeye depecek kadar iyi yürekli bile değil ben de nişan attım eşim de atmış ben atmış olmasaydım bile senle olurdum dedi ve evlendik yani senin bunla zaten olmayacakmış üzme kendini senin önceden ne yaşadığına bakmadan seni sevecek biri olacaktır bu sabrına karşılık

söz attığın için senden ayrılan adamdan kurtulduğuna şükret bence, bide üzüntüden yataktan çıkamıyorum diyorsun, boşversene sen :63:

Ben ne zaman buraya yazsam hep dedikleriniz dogru oluyot ve size guvenim sonsuz.
Nisan da yapmadik.
Bir arkadasim gecen hafta bir cocukla tanistirdi, hersey olumlu. Cv doldurmustuk. Cocuk da nisan atmis, bu yuzden beni anlar diye dusundum.
Olumlu olursa soylicektim soz attigimi. 3.gorusmede soyledim. Birincide bir kahve ictik aksamdi kisa oturduk. Ikincide olumsuzdu benim icin, biraz zaman gecirince olumlu hisler besledim.
3.de soyledim.
Bana sen adaletsizlik yaptin. Ilkinde soylemeliydin dedi. Bede bunu en basta soylesem tanismaz miydin dedim. EVET dedi.
Onun da kiz kardesi var, soz atabilir. Mutsuz bir evlilik olup bosanmaktansa ne var soz atmakta.
3.gorusmede anlattim 15dk sessiz kaldi, ne olur bisi soyle , seni uzmek de istemem. Buba hakkim yok dedim. Inanilmaz kasmisim kendimi, sanki suc isledim. Hazmediyorum dedi en son. Bende sende yasadin anlarsin diyince, cevabi een bel alti vuruyorsundu.
Anladim ki; o nisandan anlayisi ileri boyut bisiler yasamis ve saplantili. Guvenmiyor. Bana dokunsam kacacak gibisin, goz goze gelsek gozumu kacirinca bravo otokontrolune hayranim derdi. Bu kadar cizgimi belli etmeme ragmen gitti.

O zaman sevgiliyken tatillere giden kizlara ne demeli. Sucum flort etmemek yuzuk takmak mi?

Yani toplunsunuz.
Güxelim Allah aşkına bırakın şu problemli insanlar için kendinizi yerle yeksan etmeyi.Söz nişan ne için takılır.Anlaşamamışsın sözü atmışsın.Boşanabilirdin de.Üzüleceğine,otur Allah aşükret ki,baştan öğrenmiş oldun kara cahil bir insan olduğunu.Boşver gitsin ya.

Allah

Peki dogum ve olum gunu sasmaz biliyorum ama evlilikte ayni midir?
Bu bizim cuzi irada ile secimimiz sonucta
Nasip mi
Biz mucadele etmeli miyiz
Bunlari merak ediyorum ve hala cevabini bulamadim...
Yazarsaniz cook sevinirim
Simdiden Allah razi olsun
Allah

Peki dogum ve olum gunu sasmaz biliyorum ama evlilikte ayni midir?
Bu bizim cuzi irada ile secimimiz sonucta
Nasip mi
Biz mucadele etmeli miyiz
Bunlari merak ediyorum ve hala cevabini bulamadim...
Yazarsaniz cook sevinirim
Simdiden Allah razi olsun

Mutlaka kaderimizde olan kişiyle mi evleniriz, bizim seçme hakkımız yok mu?

Kader, insanların yapacağı işlerin önceden bilinmesi demektir. Kader ile bizim seçişimiz, ayrı değildir. Seçince, o kaderimiz oluyor. Allahü teâlâ, olacak her şeyi bildiği için, bizim ne yapacağımızı da, bilir. İşte kader, Allahü teâlânın ezeli ilmiyle, kendi irademizle yapacağımız işleri bilmesi demektir, zorla yaptırması demek değildir.

Kısmeti çıkmamak
Sual: Bir kız evde kalınca, (Kısmeti çıkmadı, kaderi böyleymiş) deniyor. Kaderin rolü nedir?

Her şey takdir iledir. Evlenmek, nasibi çıkmak veya çıkmamak da takdire bağlıdır. Allahü teâlâ, takdirine göre sebepler yaratmaktadır. Mesela bir kız dua eder, (Ya Rabbi, evlenmek hakkımda hayırlı ise, evlenmeyi bana nasip eyle!) der. Duası kabul olursa evlenir. Evlenmek için tedbir almak ve sebeplere yapışmak gerekir. Mesela kötü birisi ile evlenip de suçu kadere yüklemek doğru değildir.
İnsan, irade-i cüziyyesini kullanarak iyilik yaratılmasını isterse sevap, kötülük yaratılmasını isterse günah kazanır. İnsan günah işlerse cezasını, sevap işlerse mükâfatını görür. Yani Allahü teâlâ hiç kimseye zorla günah işletmez. İnsan, irade-i cüziyye ile yaptığı işleri kendi yaratmıyor. Bu işlerin, hayrın ve şerrin yaratıcısı yalnız Allahü teâlâdır.
Yani sevgili kardesim, evlilik ve diyer tüm şeyler için elinden geleni yapıp Rahmana dua edip tevvekkul etmemiz gerek. Umarım yardım edebilmisimdir.sevgiler.

Nisan da yapmadik.
3.de soyledim.

Yani toplunsunuz.

Boşuna kendini uzdugune değmez sözde ne varki yani Nişan bile olmamış o kendine baksın dengesiz hem benim bikaç ark nikah yaptı biri aileler anlasamadi boşandı birisi ataması oldu ayrıldi düğün falan olmadan nıkah yapıp geri bosandilar yani kağıt üstünde sonuçta hersey istediğimiz gibi olmayabilir bunda bişey yok neler var daha sizinki hiçbişey Yani boşuna kendini yıpratma

bence o adamdan gönüllü olarak bizzat sen uzaklaş. flörtleşmek de tatile gitmek de nişan atmak evlenip boşanmak da..... ayıp değil. istemeyen gitsin. ona kalmadın.

Back
X