soz attigim icin istenmeyen kisi miyim?

bırak allah aşkına şu öküzü bide bunun için mi üzülüyorsun ne var söz atmakta ebnde söz attım 4 yıllık ilişkinin ardından sözlendik 1 ay sonra ayrıldık şimdi nişanlanacağım mayısta sözlüm hiç sorun etmedi ilk tanışmada söyledim saddece neden ayrıldınız özel değilse dedi bende anlaşamadık dedim başkada sormadı dediği tek şey senin geçmişini sorgulayamam benimde geçmişim var o zamanlar birbirimizi tanımıyorduk önemli olan şimdi diyip konuyu kapattı 4 aydır sözlüyüz ağzından hiç bi laf duymadım eskiye dahi kısacası böyle hastalıklı beyinle yapamazsın

Tesekkur ederim
Evet kastim anlatirken ama ne yasadigimi beden dilimle anlasin diye amacim buydu
Ama anlamadi
2 gun sonra baska soylemedigin ne var diye girdi konuya
Bu bana ders oldu cok iyi
Onun soz ve nisandan anladigi birlikte olmak bence
O bana tek kelime ettirmedi nisaniyla ilgili
Bu konuya girme dedi kesti atti
Ben sadece kendimi anlattim tum iyi niyetimle
O ise bunu kullandi cunku gecmisini kapatamamis ti ve her soz atan ona gore ahlaksiz
Tatil giden kizlar deme sebebim asla asla yargilama deil saygim sonsuz
Ona diyorum? kizlara kac sevgilin oldu diye sor bu da bana gore mantikli onun orumcek beyin bakis acisina gore dusununce

Biraey aoeucam
Soz atmasam ve bunla evlensek de baska sorunlar olabilir miydi sizce dusuncesi sig ya?
Birde coxuk olunca 2 yil caliamicak coxuga bakicaksin diyordu.

Beni ilk mesajımda yanlış anlamıştınız, ona da bu vesileyle cevap vermiş olayım; Ben bu kişi ile ilgili yorum yapmadım. Bahsettiğim sizin davranışlarınızdı.

Sosyal yaşamda karşınıza çıkan olası adaylarınıza gerek vücut dili gerekse farklı şekillerde ilettiğiniz mesajlar yüzünden işiniz CVlere kalmış diye düşünüyorum. Önce düşünce kalıplarınızı, kafanızı değiştirin.

Ben bayan halimle anlıyorum evlilikle kafayı bozmuş, işi gücü koca bulmak olan bayanları ve samimiyeti azaltıp uzaklaşıyorum. Sağlıklı bir ilişki isteyen mantıklı bir erkek uzak durur zaten böyle şeylerden bence.

İkinci alıntınıza gelirsek; anlaşıp evlenme kararı vermiş olsaydınız siz her şeye razı gelirdiniz gibi geldi gözüme. "Bir söz daha atmayayım, aman nişandan dönmeyeyim" kafasıyla bile bile lades olurdunuz diye düşünüyorum.

Çocuğa bakıp bakmamak, çalışıp çalışmamak onun vereceği karar değildir. Benim de niyetimde 2 yıl ücretsiz izin almak var ama hayat bu, belli mi olur? Ama eşim bana tutup da Kadir İnanır edasıyla "Çalışmiyiciksin, evinin hanimi, çociklerinin anasi oliciksin" demez, çünkü öyle bir adamla evlenmedim.

Siz bir bireysiniz, eşiniz olmadan da bireysiniz. Kendinizi sevin, kendinizle iyi vakit geçirin. Tatillere çıkın, bir aktivite bulun hoşunuza giden. Özgüveniniz yüksek olsun ki elin oğlu gelip abik gubik konuşmaya başladığında "hadi oradan" deyip yolunuza bakın.

Bu kafayla daha çok eziklenirsiniz daha çok üzülürsünüz.
Ben de o kınayarak söylediğiniz evlenmeden tatillere giden tayfayım. Evlendim. Hem de geçmişte kaç sevgilim oldu onlarla neler yaşadım hiç birini sormadı, soramazdı da zaten.
Aradaki fark ne biliyormusunuz? Siz cv falan doldurup yeterki evleneyim modunda her şeye evet demeye çalışıyorsunuz. Bu durum da karşı tarafa bu hakkı veriyor.
Ben görücü usulüne bile istemiyorum derdim ve gelenlere de istemediğimi söyletirdim. Neticede bir arkadaş ortamında tanıştık devam ettik, onla da tatile gittik, baktık eğleniyoruz evlendik de.
Siz kendiniz kadınları tatile gidenler namussuz erkekler almaz ben namusumla sözlü takıldım diye sınıflandırırsanız erkekler de sizin sözlü kalmanızı sınıflandırır.
Valla ben hiç utanmıyorum hatta gurur da duyuyorum, gençliğimi de yaşadım. Benimle bakire diye yada sözlenmedi bile diye sırf el değmemiş bu diye mal gibi almaya kalkan bir kocam yok. Sevdik seviştik evlendik bu gayet doğal ve daha güzel. Sevdiğinden de eminim, saçma sapan namus mevzuları için evlenmediğinden eminim en azından.

Bu kafayla daha çok eziklenirsiniz daha çok üzülürsünüz.
Ben de o kınayarak söylediğiniz evlenmeden tatillere giden tayfayım. Evlendim. Hem de geçmişte kaç sevgilim oldu onlarla neler yaşadım hiç birini sormadı, soramazdı da zaten.
Aradaki fark ne biliyormusunuz? Siz cv falan doldurup yeterki evleneyim modunda her şeye evet demeye çalışıyorsunuz. Bu durum da karşı tarafa bu hakkı veriyor.
Ben görücü usulüne bile istemiyorum derdim ve gelenlere de istemediğimi söyletirdim. Neticede bir arkadaş ortamında tanıştık devam ettik, onla da tatile gittik, baktık eğleniyoruz evlendik de.
Siz kendiniz kadınları tatile gidenler namussuz erkekler almaz ben namusumla sözlü takıldım diye sınıflandırırsanız erkekler de sizin sözlü kalmanızı sınıflandırır.
Valla ben hiç utanmıyorum hatta gurur da duyuyorum, gençliğimi de yaşadım. Benimle bakire diye yada sözlenmedi bile diye sırf el değmemiş bu diye mal gibi almaya kalkan bir kocam yok. Sevdik seviştik evlendik bu gayet doğal ve daha güzel. Sevdiğinden de eminim, saçma sapan namus mevzuları için evlenmediğinden eminim en azından.

Agzina saglik canim benim

Senin kadar oGuvenim yok haklisin
Kendimi siniflandiriyorum bu da dogru
Ama bendeki cevre bu napim
Sartlar bu
Elimde olmuyor
Cv sacmaligini cektim
En guzeli sizin gibi severek evlenmek
Bakire olmasina takilmadan
Tebrik ederim seni
Ins bende sizn gibi cook mutlu olurum

Ama iste erkekler kullanmak istiyor
Biliyorsub
Herkesin dogrusu kendine
Yargilamiyorum kimseyi asla haddim deil
Tek istesigim insan gibi biri

Demekki karşındaki zavallının tekiymiş.. Karşınıza adam gibi adamların denk gelmesi dileğiyle..

Beni ilk mesajımda yanlış anlamıştınız, ona da bu vesileyle cevap vermiş olayım; Ben bu kişi ile ilgili yorum yapmadım. Bahsettiğim sizin davranışlarınızdı.

Sosyal yaşamda karşınıza çıkan olası adaylarınıza gerek vücut dili gerekse farklı şekillerde ilettiğiniz mesajlar yüzünden işiniz CVlere kalmış diye düşünüyorum. Önce düşünce kalıplarınızı, kafanızı değiştirin.

Ben bayan halimle anlıyorum evlilikle kafayı bozmuş, işi gücü koca bulmak olan bayanları ve samimiyeti azaltıp uzaklaşıyorum. Sağlıklı bir ilişki isteyen mantıklı bir erkek uzak durur zaten böyle şeylerden bence.

İkinci alıntınıza gelirsek; anlaşıp evlenme kararı vermiş olsaydınız siz her şeye razı gelirdiniz gibi geldi gözüme. "Bir söz daha atmayayım, aman nişandan dönmeyeyim" kafasıyla bile bile lades olurdunuz diye düşünüyorum.

Çocuğa bakıp bakmamak, çalışıp çalışmamak onun vereceği karar değildir. Benim de niyetimde 2 yıl ücretsiz izin almak var ama hayat bu, belli mi olur? Ama eşim bana tutup da Kadir İnanır edasıyla "Çalışmiyiciksin, evinin hanimi, çociklerinin anasi oliciksin" demez, çünkü öyle bir adamla evlenmedim.

Siz bir bireysiniz, eşiniz olmadan da bireysiniz. Kendinizi sevin, kendinizle iyi vakit geçirin. Tatillere çıkın, bir aktivite bulun hoşunuza giden. Özgüveniniz yüksek olsun ki elin oğlu gelip abik gubik konuşmaya başladığında "hadi oradan" deyip yolunuza b

Siz bir bireysiniz, eşiniz olmadan da bireysiniz. Kendinizi sevin, kendinizle iyi vakit geçirin. Tatillere çıkın, bir aktivite bulun hoşunuza giden. Özgüveniniz yüksek olsun ki elin oğlu gelip abik gubik konuşmaya başladığında "hadi oradan" deyip yolunuza bakın.

akın.
Evet soguk duruyorum
Aynen dediginiz gibi
Itiyorum
Hele aptal soz olayi oldu ya
Aman uzak durayim
Ciksak bile kasiyorum ki onla yanlis bisi yasadigimi dusunmesin
Kendim olmaliyim ama nasil????

Soyle mi
Soz atmasam ve bunla evlensek de baska sorunlar olabilir miydi sizce dusuncesi sig ya?
Birde coxuk olunca 2 yil caliamicak coxuga bakicaksin diyordu.
Boyle hastalikli zihniyet sozlenmesen gozunun ustunde kasin var diyerek sana psikolojik zulum yapardi.. Sen halen kendini suclama peşindesin.. Soz attim diye boyle oldu diyerek o herifi aklayip kendini ezeceksin, tebrik ederim, halen ayni noktadasin

Ben seni istemiyorum diyememişte "söz atmışsın kaldıramıyorum" demiş..
Seven adam ne olursa olsun vazgeçemez.

Aslinda oyle
Elimi tuttu kizdim
Soguksun vs dedi
Sevse birakma
Ama o takintili
Nisan atmis ya
Beni kafasinda koydugu kefe o
Nisan soz atanlar tukakaaaa
Salak ya
Bu degerledirme kissasi
Bu kafayla mutlu olur mu sence

Boyle hastalikli zihniyet sozlenmesen gozunun ustunde kasin var diyerek sana psikolojik zulum yapardi.. Sen halen kendini suclama peşindesin.. Soz attim diye boyle oldu diyerek o herifi aklayip kendini ezeceksin, tebrik ederim, halen ayni noktadasin

Cikicam bu noktadan
Bugun psikologa gidiyorum
Napim
Basta soylesen gorusmeme diyince kotu oldum napim bir akil ver
Kurs mu hobi midir nedir

Kendi kalıplarına uymayan bir kız çıkar belki karşına aşık olur ve bu kafaylada mutlu olabilir sen ise üzüldüğünle kalırsın..
Bence yürekten istememiş...
Kendinizi küçümsemeyin ve bunu bir kusur gibi görmeyin çünkü değil..
Yok yere psikolojiniz bozulacak...
Gerek yok bu tarz insanlar için üzülmeye..

Cikicam bu noktadan
Bugun psikologa gidiyorum
Napim
Basta soylesen gorusmeme diyince kotu oldum napim bir akil ver
Kurs mu hobi midir nedir
Bi ton akil vermeye calistik ama sen bi adim ileri gidemememissin seda, sorularindan bunu anliyorum.. Bu konuya yazdigim tum msjlari yeniden okumani tavsiye ederim..

Sartlar bu
Elimde olmuyor
Cv sacmaligini cektim
Tebrik ederim seni

Biliyorsub
Herkesin dogrusu kendine
canım dert etme bekle herkes bir değil ilk söz atanda sen değilsin evlenip ayrılsan daha mı iyi sanki

Sartlar bu
Elimde olmuyor
Cv sacmaligini cektim
Tebrik ederim seni

Biliyorsub
Herkesin dogrusu kendine

O zaman size bir tek önerim olacak.
Evlenmek için evlenmeyin. Çevremde evlenmek için evlenen ve mutsuz ve pişman çok kadın var. Yazık değil mi mutsuz olsanız.
Zaman geçiyor ya çocuğum olmazsa diye telaşlara kapılmayın sakin olur. Size saygı duyan biri olsun yoksa olmasa da olur bence. Sallayın geçin. Evlenip mutsuz olacağınıza bekar ama mutlu olun.
Siz kendinize saygı duymazsanız, hemcinlerinize saygı duymazsanız saygı duymazlar. O laflar ettirmeyin kıçı kırık biri için. Kendi değerinizi siz de bilin bilmeyene de gerekenleri yapın.
Mutlu olursunuz umarım

merhaba
bosversene cidden neden bu sekilde evlenmek istiyorsun oncellikle oyle cv ile falan olmaz bu isler ise basvurmuyosun dimi ? evlilik cok baska bisey. sevicen tanican guvenicen ... bakis acin yanlis sozlendin soz attin diye de hic bisey olmaz yani insanlar bosanip evleniyorlar. seni boyle kabul etmeyende etmesin, kendine guven lutfen. sen eksik veya kusurlu degilsin, boyle yapma. yaparsan deger gormezsin, kendine deger ver, sana deger veren gelsin..

Sevgili arkadaslarim merhaba,
Cuma dan beri kendime gelemedim.
Ben ne zaman buraya yazsam hep dedikleriniz dogru oluyot ve size guvenim sonsuz.
Ben gorucu usulu 1 ay sozlu kaldim.
Nisan da yapmadik.
Aile arasinda yuzuk takildi.
Bir arkadasim gecen hafta bir cocukla tanistirdi, hersey olumlu. Cv doldurmustuk. Cocuk da nisan atmis, bu yuzden beni anlar diye dusundum.
Olumlu olursa soylicektim soz attigimi. 3.gorusmede soyledim. Birincide bir kahve ictik aksamdi kisa oturduk. Ikincide olumsuzdu benim icin, biraz zaman gecirince olumlu hisler besledim.
3.de soyledim.
Bana sen adaletsizlik yaptin. Ilkinde soylemeliydin dedi. Bede bunu en basta soylesem tanismaz miydin dedim. EVET dedi.
Basimi yataktab kaldiramiyorum.
Onun da kiz kardesi var, soz atabilir. Mutsuz bir evlilik olup bosanmaktansa ne var soz atmakta.
3.gorusmede anlattim 15dk sessiz kaldi, ne olur bisi soyle , seni uzmek de istemem. Buba hakkim yok dedim. Inanilmaz kasmisim kendimi, sanki suc isledim. Hazmediyorum dedi en son. Bende sende yasadin anlarsin diyince, cevabi een bel alti vuruyorsundu.
Anladim ki; o nisandan anlayisi ileri boyut bisiler yasamis ve saplantili. Guvenmiyor. Bana dokunsam kacacak gibisin, goz goze gelsek gozumu kacirinca bravo otokontrolune hayranim derdi. Bu kadar cizgimi belli etmeme ragmen gitti.

Simdi toplum gozunde ben ayip bisi mi yaptim? Her erkek yargilayacak mi?

O zaman sevgiliyken tatillere giden kizlara ne demeli. Sucum flort etmemek yuzuk takmak mi?

Nefes alamiyorum. Tum enerjim cekildi.
Hayatim boyu hep dikkat ettigim bir konu bu, imtihanina bakat misiniz?

Cevaplariniz icin Allah razi olsun simdiden.
Sizler de annesiniz, teyze ve halasiniz.
Yani toplunsunuz.
O yuzden, psikologa da gidicem ama dusuncenizi ogrenmem lazim.
Öf yemin ederim aldığı oksijen israf insanlar ne çok dolu şu güzel ülkemde.. Arkadaş sana söz attın diye bu yargılamayı yapıyorda kendisi nişan atmış ? Başkaları ona ne yapsın o zaman.. Boşu boşuna insana kendisini kötü hissettiriyor, gereksiz insan. Boşver sen onu.. Bende söz atmıştım, söz attıktan 1 ay sonra başladığım ilişki 4 yıl sürdü. Şimdide 3.5 aylık evliyim.. Yaptığın kötü yada ayıp birşey değil, takıldığın insanlar boş insanlar..

Bir insan soz de atar nisan da atar bosanir da bunun hic biseyi ayip degil kabul edemiyorsa edemiyordur herkesin hayat gorusu farkli kimi at gozlugu ile bakar kimi normal.
Sen sukret bence boyle sığ goruslu birinden kurtuldugun icin merak etme sorun etme dunya bu tarz okuzlerin etrafinda donmuyor

Kendine nişan atmış bahane bulmuş işte. Siz kötü bişey yapmamışsınız ki kötü birşey gibi davranıp insanlarada ööle hissettirmeyin. Aa bende yüzük attım de geç. Hazmedemiyorum diyen adamada kahkaha at kalk masadan. Çoluk çocuğun kafasına göre ne çabuk piskolojin bozulmuş. Üzme kendini, dert mi bu?

O nisan yapmis
Aynen beni de oyle sandi
Ama su var, soz deil de kisiye karaktere bakilmali
Sevgilisiyle tatillere gidenler de var
Soz mu konu?
O kizlara da kac erkek arkds oldu diye sor dedim
Senin de kiz kardesin var birgun bunu yasarsa ben aina gelicem unutma dedim
Tek cvp yazamadi
Hemen de sildim rehberimden
Sizinde zihniyetiniz aynı. Söz atmayı bile utanılacak birşey gibi görüyorsunuz ki ezilip büzülmüşsünüz. Birde sevgilisiyle tatil yapanlara takılmışsınız, evet yapıyoruz ne olmuş? Siz yüzük takınca ovv namusuyla ilişki yaşamış mı oluyorsunuz da yadırganması gerekirmiş gibi örnekler veriyorsunuz?

Back
X