- 12 Kasım 2014
- 183
- 22
- 18
- Konu Sahibi dilaragusel
sen nası başkalarının namusunu sorgulayabiliyosun ?
Sorgulamiyorum
Erkekler sorgulayacaksa o yuzuge deil de karaktere baksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nası başkalarının namusunu sorgulayabiliyosun ?
tatile giden insanın karekterinde sorgulanacak ne varmışSorgulamiyorum
Erkekler sorgulayacaksa o yuzuge deil de karaktere baksin
tatile giden insanın karekterinde sorgulanacak ne varmış
Sevgili arkadaslarim merhaba,
Cuma dan beri kendime gelemedim.
Ben ne zaman buraya yazsam hep dedikleriniz dogru oluyot ve size guvenim sonsuz.
Ben gorucu usulu 1 ay sozlu kaldim.
Nisan da yapmadik.
Aile arasinda yuzuk takildi.
Bir arkadasim gecen hafta bir cocukla tanistirdi, hersey olumlu. Cv doldurmustuk. Cocuk da nisan atmis, bu yuzden beni anlar diye dusundum.
Olumlu olursa soylicektim soz attigimi. 3.gorusmede soyledim. Birincide bir kahve ictik aksamdi kisa oturduk. Ikincide olumsuzdu benim icin, biraz zaman gecirince olumlu hisler besledim.
3.de soyledim.
Bana sen adaletsizlik yaptin. Ilkinde soylemeliydin dedi. Bede bunu en basta soylesem tanismaz miydin dedim. EVET dedi.
Basimi yataktab kaldiramiyorum.
Onun da kiz kardesi var, soz atabilir. Mutsuz bir evlilik olup bosanmaktansa ne var soz atmakta.
3.gorusmede anlattim 15dk sessiz kaldi, ne olur bisi soyle , seni uzmek de istemem. Buba hakkim yok dedim. Inanilmaz kasmisim kendimi, sanki suc isledim. Hazmediyorum dedi en son. Bende sende yasadin anlarsin diyince, cevabi een bel alti vuruyorsundu.
Anladim ki; o nisandan anlayisi ileri boyut bisiler yasamis ve saplantili. Guvenmiyor. Bana dokunsam kacacak gibisin, goz goze gelsek gozumu kacirinca bravo otokontrolune hayranim derdi. Bu kadar cizgimi belli etmeme ragmen gitti.
Simdi toplum gozunde ben ayip bisi mi yaptim? Her erkek yargilayacak mi?
O zaman sevgiliyken tatillere giden kizlara ne demeli. Sucum flort etmemek yuzuk takmak mi?
Nefes alamiyorum. Tum enerjim cekildi.
Hayatim boyu hep dikkat ettigim bir konu bu, imtihanina bakat misiniz?
Cevaplariniz icin Allah razi olsun simdiden.
Sizler de annesiniz, teyze ve halasiniz.
Yani toplunsunuz.
O yuzden, psikologa da gidicem ama dusuncenizi ogrenmem lazim.
Canım kesinlikle takma bi laf vardır" kişi kendinden bilir işi" açık ve net icin rahat olsun sadece bunun gibi insanlar bu şekilde cahilce düşünür umarım seni gerçekten hakeden biri ile olursunSevgili arkadaslarim merhaba,
Cuma dan beri kendime gelemedim.
Ben ne zaman buraya yazsam hep dedikleriniz dogru oluyot ve size guvenim sonsuz.
Ben gorucu usulu 1 ay sozlu kaldim.
Nisan da yapmadik.
Aile arasinda yuzuk takildi.
Bir arkadasim gecen hafta bir cocukla tanistirdi, hersey olumlu. Cv doldurmustuk. Cocuk da nisan atmis, bu yuzden beni anlar diye dusundum.
Olumlu olursa soylicektim soz attigimi. 3.gorusmede soyledim. Birincide bir kahve ictik aksamdi kisa oturduk. Ikincide olumsuzdu benim icin, biraz zaman gecirince olumlu hisler besledim.
3.de soyledim.
Bana sen adaletsizlik yaptin. Ilkinde soylemeliydin dedi. Bede bunu en basta soylesem tanismaz miydin dedim. EVET dedi.
Basimi yataktab kaldiramiyorum.
Onun da kiz kardesi var, soz atabilir. Mutsuz bir evlilik olup bosanmaktansa ne var soz atmakta.
3.gorusmede anlattim 15dk sessiz kaldi, ne olur bisi soyle , seni uzmek de istemem. Buba hakkim yok dedim. Inanilmaz kasmisim kendimi, sanki suc isledim. Hazmediyorum dedi en son. Bende sende yasadin anlarsin diyince, cevabi een bel alti vuruyorsundu.
Anladim ki; o nisandan anlayisi ileri boyut bisiler yasamis ve saplantili. Guvenmiyor. Bana dokunsam kacacak gibisin, goz goze gelsek gozumu kacirinca bravo otokontrolune hayranim derdi. Bu kadar cizgimi belli etmeme ragmen gitti.
Simdi toplum gozunde ben ayip bisi mi yaptim? Her erkek yargilayacak mi?
O zaman sevgiliyken tatillere giden kizlara ne demeli. Sucum flort etmemek yuzuk takmak mi?
Nefes alamiyorum. Tum enerjim cekildi.
Hayatim boyu hep dikkat ettigim bir konu bu, imtihanina bakat misiniz?
Cevaplariniz icin Allah razi olsun simdiden.
Sizler de annesiniz, teyze ve halasiniz.
Yani toplunsunuz.
O yuzden, psikologa da gidicem ama dusuncenizi ogrenmem lazim.
arkadaşım sen kendinde asla suç bulma. dünya hali bu Allah boşanmayı bile helal kılmış. Sen söz atmışsın nişan atmışsın kime ne. onun öyle sığ bir zihniyeti varsa. otur sen göbek at erkenden görmüşssün diye. yoksa ilerde kim bilir daha neler görecektin.
Bu herifle bi daha asla ama asla gorusme.. Sana en buyuk tavsiyem su an icin bu
Söz attığınız için değil, kusura bakmayın ama damızlık aradığınız için istenmeyen kişi olabilir misiniz acaba? Sadece bu olaydan değil, durumuzun geneline bakarak söylüyorum bunu.
Bu dahiyane(!) Cv fikriyle ne tür insanlar bulunuyormuş bunu tecrübe etmişsiniz zaten. Bir hödükmüş gelip geçmiş, bence sorununuzun temelinde gözünüzü evlilik bürümüş olması var.
30 yaşında, işi gücü olan bir bayana hiçbir şey için olmasa bile maaşı için yaklaşmaya çalışan erkekler olur, sizin söyleminizle o bile olmamış zira olsa zaten o öküzle otururmuşsunuz nikah masasına.
Demek ki dışarıya çizdiğiniz portre pek cezbetmemiş insanları. Belki vücut diliniz, belki kendinizi ifade ediş şekliniz, belki konuşma tarzınız... Bir şekilde insanların size yaklaşmamasına neden olmuş. Bence bunun nedenine odaklanın.
Ben 30umda evlendim. Hiç de niyetim yoktu. Eşimi yıllar önce, tanışmamızdan çok kısa süre sonra evlilik konusu açtığı için terk edip tüm iletişimimi kesmiştim. Yani belki nedenleriniz farklıydı ama o da sizin gibi "evlenmek lazım" kafasındaydı ve o durum bana çooook uzaktı. Ha ne oldu, 8 sene sonra kabul ettim, kendisi bu süre zarfında bir evlilik yapıp sonlandırmış, daha durulmuş, ne bileyim daha "olur" geldi gözüme.
Bunu niye anlattım?
1. İlişkiye bodoslama evlilik üzerinden girmek sağlıklı değil, ters tepebilir.
2. Bir şey kısmetse döner dolaşır illa ki sizi bulur.
Etrafa haber salıp bekar tanıdık sormak nedir "10 senem kaldı" fikriyle? "Bana birini bulun çocuk yapmam lazım" bence bunun meali. Cv olayına hiç girmeyeceğim bile.
Yalnız "millet tatile gidiyor, gezip tozuyor" tarzı bir şeyler yazmışsınız, o olmamış bence. Sizi hiiiç ilgilendirmez, o düşünceniz sizi bu bahsettiğiniz şahısla aynı seviyeye indiriyor.
Lütfen kendinizi sevin.
Siz kıymetlisiniz, hiçkimseye geçmişinizle ilgili açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
Canınızı sıkan HOŞT deyiverin, hayat kısa.
Kendinizi sevin, şımartın.
Hayatınıza alacağınız kişinin yaşamınızı daha kaliteli, daha keyifli hale getireceğine emin olun.
Konunuzu okuyunca çok üzüldüm, çok da kızdım size. Kendinize saygı duymuyorsunuz. Siz duymayınca elin oğlu (normal olarak) niye saygı duysun ki size?
Ah cancagzim hic uzulme. Biliyorum uzulme desem de bu olay seni 1 ay sarsar. Dunyada milyarlarca erkek ve milyarlarca farkli dusunce var. Sana da tutup bu zihniyette bir adam denk gelmis. Kendi bulundugun hali erkekler uzerinde genelleme. Kartlarini acik oyna. Kendinden emin ol. Kendine ve yasadiklarina guven. Zaten kotu bir hal degil ama bu durumu daha cok lehine cevir.
Diledigin zaman bana yazabilirsin.![]()
adam takıntılıBiraey aoeucam
Soz atmasam ve bunla evlensek de baska sorunlar olabilir miydi sizce dusuncesi sig ya?
Birde coxuk olunca 2 yil caliamicak coxuga bakicaksin diyordu.
adam takıntılı
ohoo daha neler emrederdi o sana
bir sen sözlünle hiçöpüştün mü mevzusu olurdu iki yattın da benden saklıyorsun
üç çalışmayacaksın
bunu şunu giymeyeceksin
anneme nolursa olsun ses etmeyeceksine dek giderdi
evllikte en önemli şeylerden biri huzur
ve sen çok ahlanıp vahlanırdın yine
iyi olmuş bence ayrılmanız ...
bir kadina söz atmanin kötü bir sey oldugunu benimseten zihniyete yaziklar olsun
yok yok hiç üzülme boşunaCanim Allah razi olsun
Bende sasirdim hoppala adam 3 gorusmese cocuk konusu acti
En ufak bir msjda atinca ben sana ilginin kralini yaltim dedi
Ya isim var anlatiyorum 2.gorusme olacak
Adam syrekli bulusalim kac kere izah ertiysem anlamadi inan sacma gelio sana ama beni yipratti kisacik surede
Ayrilinca silkelendim anliyorum aimdi
Ilkin mesajlari bulusma icin sen nasil iatersesen yakin olsun gibi naif olunca iyi sandim
Aptalim ben
2.cide adam aurelli taciz etti
Laf soktu
Uyuyup gelim ctsi bulusmaya diyorum yok dio
Anlayia sifie deil mi.
Olur mu ya bu kadar
yok yok hiç üzülme boşuna
normal erkekler de var ya
değer mi psikopat birisine kendini harcamaya
millet düzgün adamları takarken koluna
sen değersiz misin de böyle cinslerle uğraşacaksın
insanlar ikinciye evleniyor mutlu da oluyor (kkda da var çok arkadaşımız öyle)
sen sadece söz atmışsın ..
HEMDE NE YAZIK KI BAZEN HEMCINSIN BILE AENI YARGILIYOR
ALLAH A HAVALE EDIYORUM
bende ayni senin dusuncendeyim. nisan attim diye evlenemiycekmisim gibi geliyo banadaNeden bana suclu gunahkar gozuyle bakacaklar evlenemeyecek.miyim artik
Soz birlikte olmak mi karsidakiyle