- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
O zaman evlilik tarihini uzatıp biraz gözlemleÇok karışığım. Bunun dışında seviyorum sorumluluk sahibi oluşunu efendiliğini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman evlilik tarihini uzatıp biraz gözlemleÇok karışığım. Bunun dışında seviyorum sorumluluk sahibi oluşunu efendiliğini
Nedir gelişmelerNovamber wind malesef olmayacak
Nedir gelişmeler
Valla anlayıp yorum yazanlar olduguna göre çok da karisik değil diyecegim de olayın kendi karışık . Böyle anlatabildimSayıklamalar şeklinde bir yazı. hic bir şey anlamadım.![]()
Gurur yapacak bir konu değil bence yeterince seviyorsan bazı şeyleri konuşarak çözmeyi öğrenmelisin yok olmasa da olur dersen salla gitsinGurur aşaması işte. Kesip atiyorum malesef alttan almayı ruh halim belirliyor
Valla anlayıp yorum yazanlar olduguna göre çok da karisik değil diyecegim de olayın kendi karışık . Böyle anlatabildim
Arkadaşınızı da ilgilendiren bir durumu neden sevgilinize anlattınız? Yani ben herşeyden önce buna takıldım. Sorun bende mi acaba? Söylenmemesi gereken bişeyse siz de sevgilinize karsı bunu dile getirmeseydiniz madem.
Çok özel bir durum değil ki. Kişinin kendisi zaten etrafa bizzat anlatmaya başlamıştı. Sadece biriyle kus olma durumu. Tebrikler eşinizle/sevgilinizle ortak arkadaşlarınızla alakalı bir durum konusmuyorsaniz.En nefret ettiğim konu bu, kendi arkadaşlarının özelini kocasına , sevgilisine anlatan tipler..
Çok özel bir durum değil ki. Kişinin kendisi zaten etrafa bizzat anlatmaya başlamıştı. Sadece biriyle kus olma durumu. Tebrikler eşinizle/sevgilinizle ortak arkadaşlarınızla alakalı bir durum konusmuyorsaniz.
Ben de ders aldım bidaha sanmiyorum yapacağımı. Karakterimle bağdaşan bisey degil yani.Hayır asla anlatmam asla, ne iyi ne kötü hallerini , sırlarını.
Bazı kişilerin sevgilisi olduğunda çevresinde ne kadar arkadaşı varsa özel hayatlarını konuşuyorlar.
Bir tane böyle bir tanıdığım vardı. Yıllar sonra kız ayrıldı bundan, bu da pis ruhunu ortaya çıkardı. Çevresinde ne kadar arkadaşı varsa arayıp geçmişiyle , suaniyla tehdit etti.
En nefret ettiğim konu bu, kendi arkadaşlarının özelini kocasına , sevgilisine anlatan tipler..
Cagirdik. Sakin olmaya çalıştım ama sürekli geçmişten konu açınca sinirlerim bozuldu. Kalkıp gittim. Tahammül edemedim. Hayirlisi neyse o olsun artık. O kadar şey asmisken bunu yaşamak çok saçma. Aldığı yuzugu kedi gibi olacak birine taksin artik. pes ettimaşılamaz bir şey değil ağzından bir şey kaçırması yani hoş da değil tabii ama olmuş artık. ama sürekli ilk adımı sizden beklemesi daha zor o değişmeden acele etmeyin kararda bence.
Cagirdik. Sakin olmaya çalıştım ama sürekli geçmişten konu açınca sinirlerim bozuldu. Kalkıp gittim. Tahammül edemedim. Hayirlisi neyse o olsun artık. O kadar şey asmisken bunu yaşamak çok saçma. Aldığı yuzugu kedi gibi olacak birine taksin artik. pes ettim