• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz haftası sanırım ayrıldık.

Bugün teklif edecekmisti burdaki bi vadide. kardeşim dayanamayıp söyledi. Artık hevesim de kalmadı, yazık oldu her seye

Ailene hertürlü açıklama yaparsın daha sonra dönüşü daha zor olabilir tavsiyem
Kurtul kurtul kurtulll ..
Evlenince de sanki evde yaşananları dışarı aktarır gibime geldi evlenmeyi düşünüyorsanda baya incele gözlemle Allah kolaylık versin

İki tarafta kendini kontrol edememiş bu konuda. Sen başkasının özelini ona anlatmışsın o da gizleyememiş. Karşılıklı oturup düzgünce aşılabilir bir daha dikkat edersiniz. Sonuçta adam gidip tuzlucay senin olayını bana anlattı dememiş kız anlatırken biliyordum deyivermiş ama sen direk anlatan tarafsın. Tek bir suçlu yok. Güzelce konusun abuk sabuk sebepler bunlar bakalım nasıl teklif edecek benide etiketle anlat lütfen çok merak ettim :))))

Sayıklamalar şeklinde bir yazı. hic bir şey anlamadım. :bicak:

Sizede ders olsun bi daha asla bisey anlatmayin.esim bu konularda cok hassas ona herseyimi anlatirim ama 6 yildir tanisiyoruz bi kere bile biryerde bisey soylemedi bana.huyu boyleyse ilerde sizi zorlayabilir

Son düzenleme:
Gurur aşaması işte. Kesip atiyorum malesef alttan almayı ruh halim belirliyor

Valla anlayıp yorum yazanlar olduguna göre çok da karisik değil diyecegim de olayın kendi karışık . Böyle anlatabildim
Gurur yapacak bir konu değil bence yeterince seviyorsan bazı şeyleri konuşarak çözmeyi öğrenmelisin yok olmasa da olur dersen salla gitsin

Arkadaşınızı da ilgilendiren bir durumu neden sevgilinize anlattınız? Yani ben herşeyden önce buna takıldım. Sorun bende mi acaba? Söylenmemesi gereken bişeyse siz de sevgilinize karsı bunu dile getirmeseydiniz madem.

Bazı kişilerin sevgilisi olduğunda çevresinde ne kadar arkadaşı varsa özel hayatlarını konuşuyorlar.

Bir tane böyle bir tanıdığım vardı. Yıllar sonra kız ayrıldı bundan, bu da pis ruhunu ortaya çıkardı. Çevresinde ne kadar arkadaşı varsa arayıp geçmişiyle , suaniyla tehdit etti.

En nefret ettiğim konu bu, kendi arkadaşlarının özelini kocasına , sevgilisine anlatan tipler..

En nefret ettiğim konu bu, kendi arkadaşlarının özelini kocasına , sevgilisine anlatan tipler..
Çok özel bir durum değil ki. Kişinin kendisi zaten etrafa bizzat anlatmaya başlamıştı. Sadece biriyle kus olma durumu. Tebrikler eşinizle/sevgilinizle ortak arkadaşlarınızla alakalı bir durum konusmuyorsaniz.

Çok özel bir durum değil ki. Kişinin kendisi zaten etrafa bizzat anlatmaya başlamıştı. Sadece biriyle kus olma durumu. Tebrikler eşinizle/sevgilinizle ortak arkadaşlarınızla alakalı bir durum konusmuyorsaniz.

Hayır asla anlatmam asla, ne iyi ne kötü hallerini , sırlarını.

Bazı kişilerin sevgilisi olduğunda çevresinde ne kadar arkadaşı varsa özel hayatlarını konuşuyorlar.

Bir tane böyle bir tanıdığım vardı. Yıllar sonra kız ayrıldı bundan, bu da pis ruhunu ortaya çıkardı. Çevresinde ne kadar arkadaşı varsa arayıp geçmişiyle , suaniyla tehdit etti.

Ben de hic hoslanmiyorum. Komsuluk iliskileri de boyle. Bi komsum oturmada ne konusuluyosa kocasina yetistiriyormus. Adam laf arasinda esime soylemis. Esim de bana trip atiyor. Sizin aranizdaki konusmayi ben biye yabanci bi adamdan duyuyorum diye. aman Yarabbi bi daha muhabbeti gec kadina selam bile vermedim

aşılamaz bir şey değil ağzından bir şey kaçırması yani hoş da değil tabii ama olmuş artık. ama sürekli ilk adımı sizden beklemesi daha zor o değişmeden acele etmeyin kararda bence.

aşılamaz bir şey değil ağzından bir şey kaçırması yani hoş da değil tabii ama olmuş artık. ama sürekli ilk adımı sizden beklemesi daha zor o değişmeden acele etmeyin kararda bence.
Cagirdik. Sakin olmaya çalıştım ama sürekli geçmişten konu açınca sinirlerim bozuldu. Kalkıp gittim. Tahammül edemedim. Hayirlisi neyse o olsun artık. O kadar şey asmisken bunu yaşamak çok saçma. Aldığı yuzugu kedi gibi olacak birine taksin artik. pes ettim

Cagirdik. Sakin olmaya çalıştım ama sürekli geçmişten konu açınca sinirlerim bozuldu. Kalkıp gittim. Tahammül edemedim. Hayirlisi neyse o olsun artık. O kadar şey asmisken bunu yaşamak çok saçma. Aldığı yuzugu kedi gibi olacak birine taksin artik. pes ettim

Hayırlısı olsun. Istediginiz gibi olmuyorsa ugrasip emek vermek yipratici süreç.

Allah kolaylık versin ve tez atlatirsiniz inşallah.

Back
X