şimdi şöyle bişey var erkek tarafıyla aynı şehirdemi oturuyorsunuz eğer erkek tarafı başka şehirden gelecekse onları aç göndermek olmaz benim sözümde ankaradan konyaya gelmişlerdi biz davet yemeği hazırlamıştık tatlı pasta kısmı yüzük takıldıktan sonra verilmişti.
Maliyet sizi zorlamazsa ha yaş pasta ha yemek ,zaten aynı fiyat olabilir yani,
Hoş ben olsam yapmam fuzuli bir masraf olarak görürüm oda ayrı .Mutluluklar.
20 tl pasta çay 20 tl yemek 40 tl eder 50 kişi için 2000 tl. 1000 tl yemek yerine
O paraya tatlı tuzlu kanepeler hazırlatabilirsiniz dışarda orda servis edilir
Soz icin en mantiklisi budur.Canım benim sözüm evde olacak. Pasta kesilecek yanında da kurabiye, cupcake vs aperatif şeyler olacak. Nişanımı mekanda yemekli yapacağım. Fikir vermek istedim
Canım benim sözüm evde olacak. Pasta kesilecek yanında da kurabiye, cupcake vs aperatif şeyler olacak. Nişanımı mekanda yemekli yapacağım. Fikir vermek istedim
Benim sözüm de dısarda olmustuArkadaslar bunca derdimin tasamın sonucun cok şükür isteme oldu. Yillardir sevdigim adam ile en ciddi adimimiz birlikte attik. Allah tamamina erdirsin en kisa zamanda..
şimdi malum güzel telaslarimiz basladi.
Söz/nisan yapilacak.
evimizin fiziki sartlari cok müsait degil evde kalabalik misafir agirlamak icin.
yaklaşık 50 kişilik bir organizasyon düşünüyoruz.
Dışarıda bir kac yer ile görüşmüs ailem.
sark odalı otantik bir mekan cok iclerine sinmis. Ikram olarak ta yas ve kuru pasta sinirsiz çay su kisi başı 20 lira demisler. mekan cok güzel bir yer. Bulundugumuz sehrin en kaliteli yerlerinden birisi.
Ayni zamanda o mekanda yemek imkani falan da var.
Bende bizimkilere soracagim insallat..söz yemeği olsa. Zaten sadece 1. Derece yakin akraba ve iki ailenin ortak arkadaslari davet edilecek.
mesela o mekanda bir kisilik iskenderde 20 tl.
O tarz bir sey garip mi olur söz icin :) maksat zaten birlikte olup tanisip kaynasip yüzük takmak.
Gece aklima geldi onlarla görüşene kadar size sorayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?