Söz kesiminde yemek

Evet öyle bir kanal vardı ara sıra bakardim hala var mı kanal bilmiyorum.

Hem biz de özeneceğiz evi süsleyeceğiz şeker hamurlu kurabiye pastalar yapacağız. Her şey dümdüz ve özensiz mi olacak sandılar
Eger birgün evlenirsem ben de evde yapacağım nişanı ve sozu. Düğün .kına bunlarİda düşünmüyorum. Tabi önce koca bulmam lazım.

kafa yapısı. kendi yapamadı yalan söylüyor, yansitma yapıyor da olabilir
düğünün kabarık faturası önemli değii, birlikte geçirdiğiniz mutlu yıl sayısı kabarık olsun :)

Ben anlamadım siz bana da mı laf soktunuz şimdi?

Eger birgün evlenirsem ben de evde yapacağım nişanı ve sozu. Düğün .kına bunlarİda düşünmüyorum. Tabi önce koca bulmam lazım.

Tercih meselesi asla cimri olduğunuzu düşünmüyorum Doğru adamı bulmak en zor olan söyliyim Benim nişan kına düğün hepsi olacak imkanlar dahilinde nasipse. İnşallah sizin de gönlünüzce olur her şey

Evet cimri değilim ama sevmiyorum düğünü doğrusu oyun oynamayı falan sevmiyorum. Sizede mutluluklar dilerim.

Sozde yemek vermek tuhaf bence. Nisan falan olsa neyse de sozde boyle seyler olmaz ki.

herkes aynı seyı yapmak zorunda degıl ama ikramsız davetleri hıc hoş bulmuyorum herkes bücesıne göre birseyler yapabılır...

Söylediklerinizin başkalarını kırabilme ihtimalini düşününüz lütfen. Sözümüzü evde yapıyoruz diye özel olmadığını nerden çıkardınız?
bende sözu evde yaptım:) nışanı salonda yaptık herkes ıstedıgı gıbı yapsın sözu dısarda yapanda cok var kıskanclık etmeyın bayanlar. en ozel gunlerımkde evde kutlamam okdar basıt. nisan dugun bır salon sart ikramda herkes fıkrını söylıyebılır... kıme ne buda benım fıkrım kıskanclıktan catlamayın

Evet bunu kıskançlık olarak yorumlayarak kendinizi çok güzel ifade ettiniz. Size açıklama yapma gereği bile duymuyorumEn özel sizinki ve kimse kırılmaz haklısınız

kırılcak bırsey yok kı bu durumda sacma

Ki ben kırılmadım ama başka arkadaşların üzülebileceğini düşündüm nasıl anlatsam size bilmiyorum. Sizi kıskanmamı gerektirmeyecek kadar güzel bir mekanda nişanım olacak nasipse lakin siz insanları kıskandırma çabasındaymışsınız zannımca

yoo degılım ıhtıyacım yok böyle seylere benım demek ıstedıgım fark olsun boyle ozel günlerde

Bence hiç gerek yok
Valla ben nisanimi evde yapacağım iki aile arasi yüzük kahve tamam.
Kalabalik olmayacagindan yemekte yapariz annemle once yemekler yenir sonra kahve yuzukler takilir .en güzeli :)

cvplarında senın kadar sacma kıskanclıktn catla anca bye bye sana

Kıskançlık dedi ya, oysa ben sizi önce YEMEKLİ düğüne, sonra da after party e davet etmiştim
Psikolojik analizler yapılır ya, gözümde çizdiğiniz profil evlenme programı izleyen, kendini evde kalmıs hisseden/mutsuz evliliği olan ,akşam eve gelecek kocasını beklemesi yemekle evle uğraşması ve milletin ''şahane, zengin'' tekliflerini, sosyal medya ya da kitle iletişim araçlarıyla keşfedip bunları kendi hayatıymış gibi yansıtan ablaları gözümün önüne getirdi. Tabi ki size böyle bir ithamım yok :)

Her şey dışarda kutlanmak zorunda değil. Evinizde de, eşinizle güzel bir yemek yiyip başbaşa daha rahat zaman geçireceğiniz dakikalarınız olabilir. Yanlış anlamayın bekarım, yoksunluktan değil bu düşüncem.

Bir psikolog tavsiyesi, ayaklarınız yere bassın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…