Evet öyle bir kanal vardı ara sıra bakardim hala var mı kanal bilmiyorum.Bir ara düğün tv mi oyle bir kanal vardı gördün mu hiç? Özellikle gurbetçi düğünleri yayınlanıyordu. Şahsi fikrim tabi bu sözüm izlediğim düğünler için ama hayatımda gördüğüm en görgüsüzce para saçılan, buram buram para var harcıyok diye bağıran düğünlerdi
Eger birgün evlenirsem ben de evde yapacağım nişanı ve sozu. Düğün .kına bunlarİda düşünmüyorum. Tabi önce koca bulmam lazım.Hem biz de özeneceğiz evi süsleyeceğiz şeker hamurlu kurabiye pastalar yapacağız. Her şey dümdüz ve özensiz mi olacak sandılar
Aklıma ben fakır değilim diye bir video vardı o geldievet evde yapıyorum sözümü ama özel benim için aşığım ailesi de aşırı tatlı. Daha önemli ne olabilir ki dışarda yapınca niye özel onu idrak etmekte zorlandım
Bir ara düğün tv mi oyle bir kanal vardı gördün mu hiç? Özellikle gurbetçi düğünleri yayınlanıyordu. Şahsi fikrim tabi bu sözüm izlediğim düğünler için ama hayatımda gördüğüm en görgüsüzce para saçılan, buram buram para var harcıyok diye bağıran düğünlerdi
Eger birgün evlenirsem ben de evde yapacağım nişanı ve sozu. Düğün .kına bunlarİda düşünmüyorum. Tabi önce koca bulmam lazım.
kafa yapısı. kendi yapamadı yalan söylüyor, yansitma yapıyor da olabilir
düğünün kabarık faturası önemli değii, birlikte geçirdiğiniz mutlu yıl sayısı kabarık olsun :)
Evet cimri değilim ama sevmiyorum düğünü doğrusu oyun oynamayı falan sevmiyorum. Sizede mutluluklar dilerim.Tercih meselesi asla cimri olduğunuzu düşünmüyorumDoğru adamı bulmak en zor olan söyliyim Benim nişan kına düğün hepsi olacak imkanlar dahilinde nasipse. İnşallah sizin de gönlünüzce olur her şey
herkes aynı seyı yapmak zorunda degıl ama ikramsız davetleri hıc hoş bulmuyorum herkes bücesıne göre birseyler yapabılır...İnsanların ne durumda olduklarını düşünseniz keşke!
Konu sahibi sana da hayırlı olsun öncelikle. Gayet güzel saç arası börek vs yalnız yanına bir tatlı vardır diye düşünüyorum :)
Hatta olması cupcake gibi şeyler için mekanla konuşup evden yapsam getirsem olur mu diye sorun
Çünkü yaşadığım şehir de bu tarz imkanlar da mevcut belki daha zengin menü olur :)
bende sözu evde yaptım:) nışanı salonda yaptık herkes ıstedıgı gıbı yapsın sözu dısarda yapanda cok var kıskanclık etmeyın bayanlar. en ozel gunlerımkde evde kutlamam okdar basıt. nisan dugun bır salon sart ikramda herkes fıkrını söylıyebılır... kıme ne buda benım fıkrım kıskanclıktan catlamayınSöylediklerinizin başkalarını kırabilme ihtimalini düşününüz lütfen. Sözümüzü evde yapıyoruz diye özel olmadığını nerden çıkardınız?
kırılcak bırsey yok kı bu durumda sacmaSöylediklerinizin başkalarını kırabilme ihtimalini düşününüz lütfen. Sözümüzü evde yapıyoruz diye özel olmadığını nerden çıkardınız?
bende sözu evde yaptım:) nışanı salonda yaptık herkes ıstedıgı gıbı yapsın sözu dısarda yapanda cok var kıskanclık etmeyın bayanlar. en ozel gunlerımkde evde kutlamam okdar basıt. nisan dugun bır salon sart ikramda herkes fıkrını söylıyebılır... kıme ne buda benım fıkrım kıskanclıktan catlamayın
kırılcak bırsey yok kı bu durumda sacma
cvplarında senın kadar sacma kıskanclıktn catla anca bye bye sanaEvet bunu kıskançlık olarak yorumlayarak kendinizi çok güzel ifade ettiniz. Size açıklama yapma gereği bile duymuyorumEn özel sizinki ve kimse kırılmaz haklısınız
yoo degılım ıhtıyacım yok böyle seylere benım demek ıstedıgım fark olsun boyle ozel günlerdeKi ben kırılmadım ama başka arkadaşların üzülebileceğini düşündüm nasıl anlatsam size bilmiyorum. Sizi kıskanmamı gerektirmeyecek kadar güzel bir mekanda nişanım olacak nasipse lakin siz insanları kıskandırma çabasındaymışsınız zannımca
cvplarında senın kadar sacma kıskanclıktn catla anca bye bye sana
Hayır param var harcıyorum salonda yapın hepsini çok özel oluyor mantığına. Aksine sizin yazdığınız hoşuma gitti :)Ben anlamadım siz bana da mı laf soktunuz şimdi?
cvplarında senın kadar sacma kıskanclıktn catla anca bye bye sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?