- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Alıntı yapmadığın için bildirm gelmiyo canm o yüzden görmedim k.bkma.
Ekim sonu askerdn gelnce istemeye gelcekler canım nişan ozmn konuşulcak şuan kesin tarih yok . Sizin belli mi ??
Merhaba kızlar Ben Betül , 25 yaşındayım sevdiğimle 5 yıl 4 aydır birlikteyiz. Nasipse Ekim ayında isteme , söz düşünüyoruz. İlk iş olarak evlenme teklifi olursa gerisi gelecek nasipseHer an hazırlıklı olmam lazım bir şeyler hissediyorum ama nasip bakalım
Merhaba kızlar Ben Betül , 25 yaşındayım sevdiğimle 5 yıl 4 aydır birlikteyiz. Nasipse Ekim ayında isteme , söz düşünüyoruz. İlk iş olarak evlenme teklifi olursa gerisi gelecek nasipseHer an hazırlıklı olmam lazım bir şeyler hissediyorum ama nasip bakalım
Hayırlısı olsun o zaman , bizim daha net tarih bile yok..sanırım kasım gibi olucak
Canım evlilik teklifini nasl yaptıı ???
askerden geldikten 1 hafta sonra akşam dışarı çıktık, en son mado'ya gittik, 2 katlı bi yer, alt kata oturduk önce, ama alt katı da pek sevmiyoruz, sonra bu bi ara lavaboya diye kalktı yanımdan, o sırada meğersem üst kata çıkmış, orda bi masa ayırtmış zaten gündüzden, o masayı da birazcık düzenlemiş işte benim yanımdan gidince. sonra geldi, yukarda masa boşalmış oraya çıkalım dedi, tamam dedim ben de. çıktık. masa da arka taraflarda, köşede. masaya bi geldik, ben böyleyimm
masanın üzerinde gül yaprakları, ortada mumlar, oturacağım yerde güllerim
sonra önümde diz çöktü, kutuyu çıkardı, "ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum benimle evlenir misin" diye sorduben de "eveeet" dedim
bunlar da o geceden ayrıntılar
Eki Görüntüle 1222257 Eki Görüntüle 1222258
ALLAH hakkımızda hayırlısını versin canımBetülcüm memnun oldum ortalama aynı döneme denk geliyruz bizimde askerlik sonunda yapıcağı teklife göre şekil alıcak durumumuzBakalım bizi nasl günler bekliyo çoook heycanlıyım
Sağol canım hepimizin hayırlısı olur inşallah
ALLAH'ım o günlere ağzımızın tadıyla erdirsin inşaALLAH...(amin...)bu sayfa o zaman daha renkli olucak, evlilik teklifi,isteme, söz,nişan hepsini burdan paylaşabiliriz..Allah'ın izniyle tabi
İnaşallah canımTanışalım ama benim adım Tuğba İzmrde otryrum 21 yaşndaym sizde tanıtın ki muhabbetlrmz artsın dimi ama
merhaba, bende istanbulda oturuyorum..25 yaşındayım ,
Bende varım bendeDD Ailelerimiz daha tanışmadı ama kurbandan sonra nişan düşünüyoruzz inş :)) 1 ay içinde ailelerimizi tanıştırcaz isteme olcakk
Nasil etti peki canim hayirli olsun simdiden :)hepinizle tanıştığıma memnun oldum kızlaaaar
ben de MissGamzeli28 yaşındayım, 13 aylık bi ilişkim var, 6 ayını askerlikle geçirdik, 2 hafta önce evilik teklifimi aldım aileler henüz tanışmadı, ama en kısa zamanda bize gelmek istiyorlar
Nasil etti peki canim hayirli olsun simdiden :)
askerden geldikten 1 hafta sonra akşam dışarı çıktık, en son mado'ya gittik, 2 katlı bi yer, alt kata oturduk önce, ama alt katı da pek sevmiyoruz, sonra bu bi ara lavaboya diye kalktı yanımdan, o sırada meğersem üst kata çıkmış, orda bi masa ayırtmış zaten gündüzden, o masayı da birazcık düzenlemiş işte benim yanımdan gidince. sonra geldi, yukarda masa boşalmış oraya çıkalım dedi, tamam dedim ben de. çıktık. masa da arka taraflarda, köşede. masaya bi geldik, ben böyleyimm
masanın üzerinde gül yaprakları, ortada mumlar, oturacağım yerde güllerim
sonra önümde diz çöktü, kutuyu çıkardı, "ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum benimle evlenir misin" diye sorduben de "eveeet" dedim
bunlar da o geceden ayrıntılar
Eki Görüntüle 1222257 Eki Görüntüle 1222258
sağol canım, aşağıda anlattığım gibi olduuu
Bende memnun oldummmhepinizle tanıştığıma memnun oldum kızlaaaar
ben de MissGamzeli28 yaşındayım, 13 aylık bi ilişkim var, 6 ayını askerlikle geçirdik, 2 hafta önce evilik teklifimi aldım aileler henüz tanışmadı, ama en kısa zamanda bize gelmek istiyorlar
Sözü evde düşüyoruz. Düğünde nişan düğün bir olacak herhaldeKizlar nisan evde mi dusunuyorsunuz?
hepinizle tanıştığıma memnun oldum kızlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?