soğuma nedenlerimiz yok aslında ortada bi$ey yok. o yeni i$e ba$ladı kolejde güvenlik olarak çalı$ıyo. bilmiyorm günahını almak istemem acaba diyorum kolej ortamına girdide mi böyle oldu vs vs ... okdr daralıyorum ki ,yanıma geldiğinde heyecanlanmıyorum bile çok garip 1 haftada soğuduk birbirimizden
soğuma nedenlerimiz yok aslında ortada bi$ey yok. o yeni i$e ba$ladı kolejde güvenlik olarak çalı$ıyo. bilmiyorm günahını almak istemem acaba diyorum kolej ortamına girdide mi böyle oldu vs vs ... okdr daralıyorum ki ,yanıma geldiğinde heyecanlanmıyorum bile çok garip 1 haftada soğuduk birbirimizden
uzamanlar boşuna demiyor evliliğin ilk 2 yılı çok önemli diye.1 yılı zar zor devirdim ama anladımki herşey zamanla oturuo.evliliğe alış , kocanla uğraş ,ailesiyle ayrı uğraş bir senede hasta oldum.
hergün boşanmayı düşündüm.gün geçtikçe rayına giriyo herşey.şuan daha iyi durumdayımm
Kolej Ortamı Derken ??
Ne Alakası Var Bağdaştıramadım ..
belli bir sebep yoksa neden soğudun ki nişanlından.:44:saygısızdır sana hakaret eder hep ailesinin isteklerini öncelikli tutar sana ve ailene saygı duymaz aldatır şunları yaşadım soğudum dersin seni anlarım da ortada net bir sebep yokken soğuman bana tuhaf geldi:26:
biraz daha açıklarsan seni daha iyianlayabiliriz
Tanışma, söz, nişanın bi kaç ayı herşey çok güzeldi bizdede.Ama nişandan sonra kendi işini açtı çok yatırım yaptı çok strese girdi ve haliyle çok sinirli biri oldu.
ewleneli 3 yıl oldu.Bzen okadar şaşırıyorum ki nasıl bu kadar sabırlı olabildim diye.İşini Allaha şükür gün geçtikçe büyüttü büyütmeyede devam ediyor ama bunun kahrınıda ben çektim desem abartmış olmam sanırım.Yeni yeni düzeliyor bişeyler..
Ama sen nişanlısın.çok iyi düşün,çok iyi karar ver.
Ben sürekli boşanmayı düşündüm çünkü.Nasıl boşanabilirim ne iş yapabilirim,boşanırsam oğluma nasıl bakabilirim hep bunların planlarını yaptım ve beynim çok yoruldu.
Artık öyle bi planım yok stresi azaldı ve artık birbirimizi anlayabiliyoruz.Bende üstüne çok gitmiyorum.Geçinip gidiyoruz bi şekilde
eşimle ben 5 yıl flört 6 ay nisanlı kaldık düğünüme iki hafta varken resmı nıkah olduk ve ben bırden bıre gerıldım evlılık dusuncesı ıle bitti ayrılcam dıyorum ama kolay deil tabı kalbım ayrılsa dayanamaz 1. yılımızı öle böle gecırdık bosanmayı hıc dusunmedm ama zor gectı kapı cerceve indi bazen kavgalarımız şiddetlıydı şimdi 2. yıla girmeye 2 ay kaldı ve bız okdr alıstıkkı birbirimize ondan ayrı 1 gece bıle gecıremem oda öle ve artık kavga ederken genelde birimiz susuyor dınlıyor ama gercekten su cok önemlı ilk 2 yıl bebek girmesın araya oda etkılenıyor emınım cevremde butun arkadaslarım ılk yılında bebelerı oldu ve şimdi hepsı dertlı kocasından ama cok sukur bız öle yapmadık iyikide yapmamısız tavsıyem bır haftada sogudum dıe kestırıp atma bı süre uzak dur bakalm
ben çok isteyerek nişanlanmadım.
saygım vardı eşime karşı ama ona karşı duygusal anlamda ve cinsel anlamda pek bişey hissetmiyodum.. onun beni sevdıgı kadar sevmıyodum.
elini tuttugumda bsıey hisssetmıyodum.
benım oturdugum yer küçük bi yerdi işsiz kaldım çok bunaldım.
sosyal ortam denen bısey yoktu.
evlenerek buyuk şehre geldim..
şimdi eşime deli gibi aşığım.
çok bağlandım ona.
onsuz yapamıyorum..
o benım için herşeyı yaptı ve herzaman yapacaktır...
akşam olsada eve gitsem eşime sarılsam dıyorum..
o içimdeki soğukluk, garip his geçti...
şimdi çok iyiiym. çok seviyorum kocişimi..
gerçekten ilk yılımızda o kadar sorun çıkartıyorduk ki birbirimize(kaldı ki 3 yıl flörtten sonra deli gibi severek evlenmiştik) neredeyse her ay bir kavga.(sanırım evlilikte kimin borusu ötecek meselesi bu, bilinç altında yapılan bir hesaplaşma) neyse 2. yılımız daha az kavgayla geçti.(kavga diyorum ama hiçbirinde en ufak bir hakaret olmadı ve küslüğümüz yan yanaysak 2 saati, işteysek iş çıkışında akşam yemeği ertesini geçmedi) 2 yılın sonunda artık rayına oturuyor birçok şey. şimdi 4 yılın içinde evliliğimiz ve ben son kavgamızı hatırlamıyorum bile....
ama yine üstüne basarak söylüyorum hiçbir kavgamızda birbirimize hakaret etmedik ve küs yatağa girmedi, sanırım bu yüzden de soğukluğumuz ciddi boyutlara dönüşmedi.
kolej ortamndan kastım liseli kızlar ve yeni arkda$lıklar cnm ..
Nişanlınız Kaç Yaşında ?? O Kadar Küçük mü Yaşı ?? Yani Liseli Öğrenci Nerden Baksan 15-16 Yaşında..
23 ya$ında. bu devirdeki kızlar boya yada ya$a bakmıyolarki. yemekhanede pe$ine takılan bi sürü kız varmı$ aynı masada oturmak isteyenlerden tutun ,bilerek üstüne bi$eyler döküp bide utanmadan temzlemeye çalı$anlara kadar neler neler :26: oraya girdi bzde huzur kalmadı. günahını almak istemem ama tanı$ıp görü$tükleri olabilr die dü$ünmüyo değilm. ama $öylede bi$ey var çok garip hiç kıskanmıyorum yada ne bilim sinrlenmiyorum ... $uan biriyle bulu$tuğunu duysam içim yanmaz odkr sğudumki anlatamam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?