- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
cnm insanın içinde olacak bi$ey ya$la bi alakası yok inanki ve aile yeti$trme tarzıylada çok alakalı. mesela bnm karde$m 14 ya$ında bi kız görnce ba$ını kaldırıp baktığını görmedm kz muhabbetlerini bile sevmez. ama arkd$ları zıpırlık pe$nde :))
düğün tarihine gelince bzmle konu$mayp her$eyi ayarlamı$lar. i$ babamda bitiyo aslnda :)
amin tsk ederm in$allahevet cnm görücü usulüyle oldu. babamn 15 16 senelk arkda$ı abisinin oğluna uygun görmü$ ... tanı$ma görü$me falan filan derken 5 ayda ni$an oldu öyle i$te
cnm insanın içinde olacak bi$ey ya$la bi alakası yok inanki ve aile yeti$trme tarzıylada çok alakalı. mesela bnm karde$m 14 ya$ında bi kız görnce ba$ını kaldırıp baktığını görmedm kz muhabbetlerini bile sevmez. ama arkd$ları zıpırlık pe$nde :))
düğün tarihine gelince bzmle konu$mayp her$eyi ayarlamı$lar. i$ babamda bitiyo aslnda :)
hayırlıısı olsun... baban peki biliyor mu bu tarihin alındığını??
Madem Baban Uygun Gördü, Bize Laf Düşmez..
Hakkında Hayırlısı Neyse O Olsun..
Kendine İyi Bak..
Mutluluklar..
Sen nişanlına güveniyorsan sorun yok.
Büyük sorunlarınız yoksa düğün tarihi falan takma bunları.Unutulur gider o konular :13:
soğudum demişsiniz ya bu ailerle tanışma nişan vs. sırasında yoğun şeyler hissetmişmiydiniz peki? bir de şunu soracam bu soğukluk dışında ve düğün tarihinde ki anlaşmazlık dışında fikirleriniz uyuyor mu?hayata bakış açınız uygun mu?yoksa onlarda da sorun var mı?eğer varsa hem anlaşamayıp hemde soğuduysanız boşuna devam etmiş olursunuz...
evet ni$andan önce mükemmel bi ili$kimz vardı çok mutluyduk .. fikirlerimz uyuyo cnm anla$abiliyoruz aslında. ni$andan sonra oldu ne olduysa .. herkes nazar değdi size diyo
nişanlıyken evlilik stresi ile kavga ediyorsun sürekli.evlendikten sonra da eskisi gibi olmuyor her zaman.senin kendi işlerin eşinin kendi işleri oluyor.evlenmeden önce bütün işlerimizi bitirip buluştuğumuz için o zamanı birbirimize ayırıyoruz.hep öyle olacak sanıyoruz.dikkat et bu da hayal kırıklığına uğratıp seni soğutabilir eşinden zaman zaman.bunu anlayana kadar kendi kendine kırılır durursun.ama aranızda gerçekten sevgi varsa anlık sinirlenmeler, gıcıklanmalar saman alevi gibi sönüverir kıyamazsın eşine.bir bakmışsın küsken onun elini tutuvermişsin.
çok güzel açıklamı$sın ablacım :)) dün pi$manlığını dile getirdi. kavgaları hep bn çıkarıyorum farkındayım falan demeye ba$ladı buda beni kendine çekiyo bakalım hayrlısı ... senin evlilk nasıl gidiyo
eh çok şükür 1 yılı geçti.ilk aylar çok zor oldu.ilk aylarda birbirimizi tanıyana kadar tartışmalarımız da oldu çoook iyi zamanlarımız da.ama evlendiğimden beri çok şükür çok çok mutluyum.zaten karşılıklı birbirini tanıdıkça daha iyi anlıyorsun çoğu şeyi.bu da mutluluğu getiriyor sana.
Haklısınız..
Kız 23 Olsa Sorun Değil.. Bende 23 Yaşımda Evlendim ve 8 Aylık Evliyim..
Ama Hepimiz Biliyoruz ki Erkekler Kızlardan Daha Geç Olgunlaşır..
Hayırlısı Olsun Ne Diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?