resmi nikahtan sonra baya bi tartışmalı geçen dönemimiz oldu düğüne kadar,uzak mesafadeydik çünkü. eşyalar aileler işin içine girdi, tayin oldu eşim falan derken gerildik. atlattık tabi ama düğünden sonra toplarladık. normal bence iş değişikliği sürecinde stresli bir dönem geçirmeniz.
tepki çekmek istemem ama benim bildiğim öğrenciler ve çalışanlar aynı anda yemek yemezler yemekhanede. demek istediğiniz kantin ise onu bilemicem tabi.
ayrıca böyle bir durum olduğunu farzetsek bile bunu size anlatması ne kadar doğru ya da amacı nedir onu tartışmalı bence...
Ben de evlendikten sonra 1 sene ağladım sızladım ama hep çevreden gelen şeylerden dolayı.Şimdi 2 sene olucak biraz daha iyiyiz gibi.Eşim de pek anlayışlı davranmadı tabi bazı konularda.Şimdi çevrenin üzerimdeki etkisini daha bi azalttım daha rahatım.
Tabi arada sırada oluyo ama sebep bizden olmuyo hep başka birileri yüzünden.Akrabalarımdan ne kadar uzaksam,o kadar mutluyum.
Sorunun ne olduğunu tam olarak yazmamışsın ama umarım düzelmeyecek bişey değildir.
Ben keşke evlenmeseydim dediğim zaman da oldu.İyi ki evlendim dediğim de oldu.
Senin için yol yakın.Nişanlıyken bazı şeyleri gördüysen ilerisi için karar vermen kolay olur.
23 ya$ında. bu devirdeki kızlar boya yada ya$a bakmıyolarki. yemekhanede pe$ine takılan bi sürü kız varmı$ aynı masada oturmak isteyenlerden tutun ,bilerek üstüne bi$eyler döküp bide utanmadan temzlemeye çalı$anlara kadar neler neler :26: oraya girdi bzde huzur kalmadı. günahını almak istemem ama tanı$ıp görü$tükleri olabilr die dü$ünmüyo değilm. ama $öylede bi$ey var çok garip hiç kıskanmıyorum yada ne bilim sinrlenmiyorum ... $uan biriyle bulu$tuğunu duysam içim yanmaz odkr sğudumki anlatamam ...
kesinlikle aile etkiside mevcut. düğün tarihimizi kendi aralarında halletmi$ler evlenen biziz ama bnm aileme bile danı$ma gereği duymuyolar mesela ... bu tip konular soğutuyo insanı cnm. sağl allah razı olsun dualarn içn
Yaşı henüz evlenmek için çok küçük bence.Erkeklerin bu yaşta evlenmelerini çok riskli buluyorum ben açıkçası.Kıpır kıpırlar,doğru yanlış bakmadan bişeyler yaşamak istiyorlar.Bi bakıyolar evlilik+çocuk+sorumluluk.Bunların altından kalkamayınca kadını yıpratıyorlar.Bu benim görüşüm.Etrafımdakiler hep böyle...
Aklınca çocukça hareketlerle seni kıskandırmaya çalışıyor.
Otur konuş,sana kızların peşinden koştuğu vb muhabbetlerini anlatmasın rahatsız olduğunu belli et.
Bunlar başını ağrıtmasın ilerde
ŞU durumu okadar iyi anlıyorum ki.
aynen bende hiç kıskanmıyodum.
sevmiyodum.
şurda önümde aldatsa hiç umrum olmaz dıyodum.
soğuk nevale gibiydim.
hatta keşke aldatsada ayrılmam için bahane olsa dıyodum..
ayy ne gunlerdi...
evliliğe yakın ıısnmaya basladım.
ama eşim benı deli gibi sevıyordu..
şimdi nerdeyse 1 senelık evlıyız.
hiç kimse bizi ayıramaz..
23 ya$ında. ...
23 ya$ında. bu devirdeki kızlar boya yada ya$a bakmıyolarki. yemekhanede pe$ine takılan bi sürü kız varmı$ aynı masada oturmak isteyenlerden tutun ,bilerek üstüne bi$eyler döküp bide utanmadan temzlemeye çalı$anlara kadar neler neler :26: oraya girdi bzde huzur kalmadı. günahını almak istemem ama tanı$ıp görü$tükleri olabilr die dü$ünmüyo değilm. ama $öylede bi$ey var çok garip hiç kıskanmıyorum yada ne bilim sinrlenmiyorum ... $uan biriyle bulu$tuğunu duysam içim yanmaz odkr sğudumki anlatamam ...
Bu denli soğuduysanız evlenip de kendinize de nişanlınıza da hayatı dar etmeyin o zaman.
Nişanlılığın amacı budur zaten, oluyor mu olmuyor mu görmektir.
Olmuyorsa, herkes kendi yoluna... yazık günah ikinize de, ailelerinize de.
bence erkek için 23 yaş çok erken..
sizin yaşınızda 23 ten küçüktür ozaman :26:
Bak canım,örnek olarak şunu anlatayım.Ben kiracıyım.Evlenirken ev bakıyoruz.Eşim istediği eve girdi ve ben burayı tutuyorum dedi.Bana resti çekti.O kadar kötü oldum ki anlatamam.1 hafta konuşmadım,ne yapmaya çalışıyorsun böyle yaparak nereye gidiyoruz dedi?Öyle veya böyle sakinleştim kabul ettim sustum.Ev benim değil nasılsa dedim.Şimdi aklıma gelince sinir oluyorum ama sonuçta geldi geçti.
Sen de eğer problem yaratmayacaksa düğün tarihini kabul et.Yani başka problemler yoksa bunu idare etmeye çalış.
Aslında evet düğün tarihi kıza sorulur çünkü hazır olması gereken kız tarafıdır çoğu zaman.Ama zıtlaşmanın anlamı yok.Nişanlılık çok hassas çok iğrenç bi dönemmiş(ben öle gördüm)
Eğer ben bu adamla yaşayamam dersen yolu göster.Aşarız bu tür şeyleri dersen de biraz sabır...
Hayırlısı olsun inşallah
23 yaşında ve temmuzda evleneceksiniz..
23 yaş evlilik için bir erkek için çok küçük değil mi kızlar?
bu yaşta bir erkeğin evlilik sorumluluğunu kaldırabileceğine çok inanmıyorum şahsen..
Yıkıcı Konuşmak İstemem, Sevmemde Müdahele Etmeyi Böyle Şeylere..
Fakat; Madem Soğudunuz Neden Kendisiyle Konuşmayı Denemiyor İçinize Atıyorsunuz..
Böyle Şeyler Konuşarak Anlaşarak Çözülür..
Hatta Soğuduğunuz Bile Söyleyin..
ben 20 o 23 cnm bilemiyorm doğru yada yanlı$ askerliğini bitirp gelm$ i$i evi her$eyi hazr ... bekleyeck sebebimz ykk :26:
Diyorsunuz..
Ama Böyle Düz Mantıkla Devam Edersiniz Çok Üzülürsünüz..
İlla Evi, Herşeyi Hazır Diye Evlenilmez ki..
Şimdiden Problemler Başlamış..
Yıpratmayın Kendinizi..
düz mantık değil ablacım yanından ayrılınca kötü oluyoruz. yan yanayken sorun yok ,o beni kendine ısıtmaya çalı$ıyo emek harcıyo. hem bana kalsa düğün seneye olsun zaten ,ama i$te ayarlamı$lar her$eyi bi sürü tantana anlycağın. Allah mesut etsn sennde evliliğin yeniymi$ in$llh hep mutlu olrsn
Amin
Sende Hep Mutlu Ol..
Ama Böyle Kafanda Kocaman Bir Soru İşaretiyle Değil Olur mu Canım??
Birde Anlamadım Nasıl Herşeyi Ayarlamışlar, Sakıncası Yoksa Bir Şey Sorabilir miyim??
Siz Görücü Usulü mü Nişanlandınız??
Olaylar Sizin Dışınızda Gelişiyor..
Tabi içinde aldatmak varsa 23 yada 43 farketmez.
Ama 23 yaşındaki bi insanın evlilikte kaldırabileceği sorumluluk ile 30 yaşındaki bir adamın farklıdır bana göre.
Düğün tarihi konusunda kırılmakta haklısın.Ailene ve sana sorulması gerekirdi.Ama eğer sana uyuyorsa ailene "biz birlikte kararlaştırdık düğün tarihini" dersen ailen de üzülmemiş olur en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?