Erkek arkadasım 3 hafta oluyor askerden geldi o askerdeyken konustuğumuzda kasım ayı gibi söz yapmayı düsünüyorduk ama simdi kesin birsey konusmuyor kasım ayı bile gecmiyor , annesinle konustum o da seni istiyor ama öncelik abisine vermek istiyor cok cekti abimler diyormus bu arada maddi durumları pek iyi değil abiside suan bir kızla görüsüyor eğer ailesi tamam derse kızı nasıl olcak bilmiyorum ama alcaklar. İlk önceleri biz önce söz yapsak abimlere ayıp olmaz mı dedi ama abileri kesinlikle dert etmiyor ayrıca ailesine söz takalım dese ailesi hemen yarın gelirler cok seviyorlar beni ama erkek arkadasımdan emin olamadım sonucta söz dediğin en fazla bir yüzükle elbise gerektiriyor birsey yok yani bahane mi anlamadım anlamak icinde ne yapmam gerekiyor bilmiyorum nasıl test edebilirim? Ona sorduğumda istiyorum diyor ama niye acele ediyorsun yapıyor bende o yüzden ne zamandır konuyu acmıyorum.Ama aynı mahallede olduğumuzdan dolayı rahat gezebilmek adına istiyorum söz takmayı
Rahat acaba ondan mı cünkü sözlü gibiyiz yani anlamadım gitti arkadaslar bir el atın ALLAH rızası icin. Bu arada ailesi arkadasları yüzük tak diyede baskı yapıyor ama bizim odunda tık yok

Son düzenleme: