soz verdim ama sozumu tutamadim

kivircikeda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
73
126
8
36
Slm kizlar sekiz yillik evliyim dort yildir sigara kullaniyorum esim bu konuda cok kati kesinlikle icmemi istemiyor. Ama ben her dafasinda soz verip issiz bulunca iciyorum bu gece gene enselendim. Normalden aksi bir tepki verdi asiri kizmadi ama ben soz verdigim icin suclu hissediyorum yuzune bakamiyorum. Birde esim once tepki vermese bile bunu burnumdan getirecek biliyorum yardim edin

Slm kizlar sekiz yillik evliyim dort yildir sigara kullaniyorum esim bu konuda cok kati kesinlikle icmemi istemiyor. Ama ben her dafasinda soz verip issiz bulunca iciyorum bu gece gene enselendim. Normalden aksi bir tepki verdi asiri kizmadi ama ben soz verdigim icin suclu hissediyorum yuzune bakamiyorum. Birde esim once tepki vermese bile bunu burnumdan getirecek biliyorum yardim edin

E kolay değil ki sigarayı bırakmak, yardım al eğer sen de istiyorsan

Bende sigaradan nefret eden biriyim ve sigara içen biriyle hayatımı geçiremezdim eşini anlıyorum :KK51: şunu söyliyeyim belki vazgeçersin ağzınız çok kötü kokuyor kusura bakmayın ama :kusmuk:

İste bende bunu anlamiyorum. O kullaniyor diye bendemi kullanacakmisim ama bende yaptigim cok guzel bir sey demiyorum zararlarinin farkindayim ama olmuyor iste yapamiyorum

Ben de eşim için bıraktım sigarayı ama eşim İçmez. Evde kokusu varken o meret bırakılmaz. Hem bıraksın o kafayı kendi yemek üstü sigara tellendirirken ,siz kıvranacaksınız gizli saklı içeceksiniz. Ya hep beraber ya da hiç. Taviz vermeyin

sizin tam tersi durumumuz
rolleri değişmiş gibiyiz

ben o kadar üzülüyorum ki eşim bu bağımlılıktan kurtulamadığı için
ama çok büyük yeminim var o sigara içtiği sürece çocuk doğurmayacağım
eşinizle daha sağlıklı keyifli bir hayat sürmek istemez misiniz

Kendi de kullanıyorsa bırakmanın ne kadar zor olduğunu en iyi kendisi de biliyordur.
O yüzden sizin eşinize "stresli anlarımda kendime hakim olamayıp içiyorum, bu seni neden bu kadar rahatsız ediyor" diye çıkışabilirsiniz.
Kendi yaptığı davranış iken sizden de yapmamanızı bekliyor olması saçma.

"Yakışmıyormuş" hay Allah, nedense herşey "erkeklere yakışıyor"... ne alakaysa...

Kendi sağlığın için bıraksan iyi olur bunu biliyorsun. Ama eşin kendi içiyorken sana bırak demesi çok saçma. Birlikte bırakın o zaman. Çünkü sen içmediğinde o yanında içse canın çeker heralde hoş olmaz öyle de. Bence ya birlikte bırakın ya da senin canın istemiyosa bırakma. O ne öyle ya çifte standart.

off bende hiç sevmiyom bu sigarayı.
Benim evde tek babam içer ama oda evde asla içmez dikkat eder ama insanın üstü başı kokuyor.
Sözlümde içiyor malesef :(
Ben karışmam zaten ama içmesin isterdim kendine zarar.
Allahtan o bana saygılı kapalı ortamlarda ve yanımda içmiyor.
Ama işte irade meselesi.

Adam şimdi ne dese haklı. Hem söz vermişsin hem de aynı yatağa girdiğin insan sigara kokuyor. İçmeyen insan, içen birinin yanında çok zorlanıyor.
Eşim biz nişanlıyken bıraktı azaltarak yoksa aramızda ciddi bir geçimsizlik sebebi olurdu sigara ve izmarit kokusu.
Bence sağlık bakanlığının sigara bırakma birimlerinden yardım al. Tabi önce senin istemen lazım.

Eşin de mi içiyor? İlk mesajında yazsaydın ya eşinin de tiryaki olduğunu.
O zaman geri alıyorum ilk yorumumu. Birlikte kendi sağlığınız için bırakmayı deneyin. O bırakmazsa senin de istediğin zaman içmeye devam edeceğini söyle.

İste bende bunu anlamiyorum. O kullaniyor diye bendemi kullanacakmisim ama bende yaptigim cok guzel bir sey demiyorum zararlarinin farkindayim ama olmuyor iste yapamiyorum
vala ben de eşime bıraktırmaya çalışıyorum ama ben içmiyorum kendisi içtiği zaman da kendisinden tiksiniyorum bunu da açıkça dile getiriyorum.
benin kocan içiyorsa sana karışamaz. inat değil mi ben olsam içmeye devam ederdim.
ya beraber bırakın ya da sana karışmasın.

Adam şimdi ne dese haklı. Hem söz vermişsin hem de aynı yatağa girdiğin insan sigara kokuyor. İçmeyen insan, içen birinin yanında çok zorlanıyor.
Eşim biz nişanlıyken bıraktı azaltarak yoksa aramızda ciddi bir geçimsizlik sebebi olurdu sigara ve izmarit kokusu.
Bence sağlık bakanlığının sigara bırakma birimlerinden yardım al. Tabi önce senin istemen lazım.

eşi içiyormuş ama. bayana yakışmıyor diye konu sahibinin bırakmasını istiyormuş.

Back
X