soz verdim ama sozumu tutamadim

o değil de neden söz verdiniz madem siz de, hem eşinize söz vererek bırakılmaz ki sigara, kendinize söz vermeniz gerekir.

eşinizin tavrını ben de hoş bulmadım.

ama söz verip gizli gizli içmenizi de hoş bulmadım ben.

birbirinize karşı açık olun.

erkeğe de kadına da sigarayı yakıştırmıyorum ben. ikinizin de bırakmasını temenni ederim.

Slm kizlar sekiz yillik evliyim dort yildir sigara kullaniyorum esim bu konuda cok kati kesinlikle icmemi istemiyor. Ama ben her dafasinda soz verip issiz bulunca iciyorum bu gece gene enselendim. Normalden aksi bir tepki verdi asiri kizmadi ama ben soz verdigim icin suclu hissediyorum yuzune bakamiyorum. Birde esim once tepki vermese bile bunu burnumdan getirecek biliyorum yardim edin
istanbulda mı yasıyorsun. benım bır tanıdıgım kı kadın tıryakı sıgara bıraktırma merkezıne gitti bıuraktı. suan agzna srmuyor. 3 gun ust uste gıdıyorsun ve bırakıyosun . bakırkoyde bı yermiş bı arastr ıstersen.

Hey Allahım yaaa
Kendisi içiyor ama bayanda hoş bir davranış değilmiş
Son gaz içmeye devam et bacım

Sigaradan nefret eden biri için bunu kabullenmek cok zor. Üstelik burda söz verip tutmama durumu da var..

Bilemiyorum.

Ben olsam asla sigara kullanan biriyle birlikte olmam Ama kendisi de kullanıyomuş ayıp ya İkiniz de bırakın

burda okudugum konularda hep karsi tarafida düsünmeye calisiyorum
ama bu konuda tek diyebilecegim sey: oha
kendi iciyor, size de sirf kadina yakismiyor diye yasakliyor? ne yakisiyormus acaba kadina

şu erkeklerin adaletine hayranım. Kendisi içiyor, siz içince ağır tepkiler...Bişey derdim ama neyse. Onun için değil sağlığınız için bırakın bırakırsanız, O içtiğinde de sizde ağır tepkiler verin.

Slm kizlar sekiz yillik evliyim dort yildir sigara kullaniyorum esim bu konuda cok kati kesinlikle icmemi istemiyor. Ama ben her dafasinda soz verip issiz bulunca iciyorum bu gece gene enselendim. Normalden aksi bir tepki verdi asiri kizmadi ama ben soz verdigim icin suclu hissediyorum yuzune bakamiyorum. Birde esim once tepki vermese bile bunu burnumdan getirecek biliyorum yardim edin

Sigara bırakma hattını arayıp randevu alabilir ilaçla bırakabilirsiniz. Ben İlaçla bıraktım. Şubattan beri de içmiyorum. Yardımı olabilir. Sağlık için :)

Ben de sandım o kullanmıyor bu yüzden çok rahatsız... Birlikte bırakalım birbirimize destek olalım de. Hatta birlikte destek alın

Kendi sağlığın için ve kendi iradenle bırakırsan, bravo.

Ama eş baskısıyla bu iş olmaz. Hele ki kendi içiyorken size baskı yapması çok yanlış.

Bizde de ben kullanmıyorum, eşim içiyor hem de çok. Benim için felaket bir duygu. Çok kavga ettim ama bırakamadı. Baskıyla olacak birşey değil.

Back
X