• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz yüzüğü

eşimle sevgiliyken gümüş söz yüzüğğü takmıştık, içine çıkmaya başladığımız tarihi yazdırmıştık hatta, hala duruyor :)

bizde taktık gumusten gerci eşim altın olsun die çok ısrar etsede ..
ailelerin haberı yok sıucta nedne altın olsunkı dimi ama..
söz yuzugu taktıgımız gunun tarıhını attık.. :) 5.6.2007 :asigim: saklarım hala durur...

Bizde gümüş yüzük taktık.hihoyyyt
İçinede tanıştığımız günü yazdırdık.Çünkü sevgililer gününde taktık ilk o yüzden taktığımız günü o yüzden hiç unutmuyoruz:utangac:

bizde takmisdik evlilik teklifi etdigi gün:utangac:
ama ne altin nede gümüsdü türkcesi ne bilmiyorum ama edelstahl diyolar burda harikaydi onunki düz kalindi benimkininde cok degerli bi tasi vardi

sevgiliyken takmadık
çok da gerekli gelmiyor bana bir resmiyet yokken yüzük takmak
özenti gibi geliyor

bence hiç gerek yok. biz gençler bu mutluluğu yanlız yaşama hakkımız yok. bence bu sözlenme falan gibi merasimler çok güzel ve mutlu edici bir olaydır. bu mutluluğu biizm tek başımıza yaşammaız gerekiyor. ailemiz ve sevdiklerimiz bilmeden tanıklık etmeden güzel değil bence benim düşüncelerim böyle.

söz yüzüğü olarak değil ama çıkmaya başladıktan 5 ay sonra tek taş bir yüzük almıştı kocacımmmmmmm..........

Öyle bir konu geçmişti aramızda, ben kabul etmemiştim....
Bir kaç ay sonra gerçeğini takmak nasip olmuştu....

taktım modeli de şimdilerin alyans modeli idi. ozamanlar yeni çıkmıştı kalın bi model şimdi fotosunu bulamadım ama
sonra çok kullanan oldu bizde dedik gerçekten sözlenmenin vakti geldi:)

07.12.2006 işte bu tarihte taktık biz yüzüklerimizi alabildiğince sadeydi çok mutlu olmuştummmmmmm çok delikafadulden tabii aynı gün içindede çok büyük bir kavga etmiştik ama olsun:)böylem sade mi sade içinde isimlerimizin yazdığı :lepi:

biz de taktık 3seneden sonra. şimdi takalı 6 ay oluyo.beyazla sarı altın karışımı almış bana kalsa gümüş de yeterdi.ama o öle istemiş napıyım :))

Back
X