Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7.5 senedir birlikteyiz birkaç kere söyledi takalım yüzük diye ama bana çok gereksiz geliyor hep cevabım o yüzüğü babam takmadıktan sonra bir anlamı yok benim için, biz zaten birbirimize söz vermişiz ve çevremizdeki herkes ilişkimizi biliyor, diyordum.
2 sene önce sevgililer gününde tamtur pırlanta bir yüzük almıştı hediye olarak onu takıyorum. Hep takmamı istiyor ne de olsa söz yüzüğüne benziyor akıllı benim sevgilimkaydirigubbakcemile3 Hoşuma gittiği için de takıyorum zaten. Geçen sevgililer gününde swatch'un yüzüğünü almış hani biraz tarz ya ona itiraz etmem diye.
Aldığı yerde parmağına göre olan numara yokmuş benimkini almış kendisininkini sonra alacakmış.
Neyse verdi yüzüğü onunkini almaya gidiyorduk en büyük numarası 11 ve kalıpları çok dar. Sıktı yavrum parmağını ee ben de tek başıma takamayacağıma göre yüzüğü verip yerine çok beğendiğim kolyeyi aldım:jeyyar::jeyyar:
Anlıcağınız o yüzüğü de takamadık. ee birkaç ay daha bekle babam takar dedim artık
eşimle biz de takmıştık içinde çıktığımız tarih ve birbirimizin isimleri yazıyo ayrıca sözlendiğimiz zamanda faklı bir yüzük istemedim aynı yüzüğü taktık şimdi hem evlilik alyansımı hem söz yüzüğümü takıyorum anlamı çok farklı bende:asigim:
cogu kisiye tek tas hediye edilmis, evlenmeye yaklasitigim donemde bile boyle bisey hic almadim
bakiyorum da erkekler bunu dusunebiliyorlar demek ki siz soylemeden
bana hic oylesi denkgelmedi
ha bir de herkes daha sozde, nisanda pirlanta diyor hatta tamtur
yahu bu millet krizde falan degil oyleyse