söz

Erkek olsam evlenelim evlenelim diye ısrar eden kızlardan ısrarla kaçardım heralde konunun okurken ısrarından ben bile sıkıldım
İşte siz böyle sık Boğaz ettikçe kaçırıyorsunuz adamları
Ayrıca bence sevgilin çok haklı okul yeni bitmiş dur bi işini otursun falan ne bu acele
İşte bunlar hep millet baskısı 6 yıllık bi ilişkin var ne Zaman evlencen falan diye sıkıştırıyorlardır mutlaka

İşini kurmadan yapmak istememesi çok normal ben çocuğa hak veriyorum. Düşünsene Nasıl geçicek ailenin karşısına? Babasına güvenerek evlenmeyecek Heralde seninle. bence acele etme geç olsun güç olmasın.
İş kurmak sadece onun keyfi için verdiği bir karar, şirketi bekliyor döndüğünün ertesi günü başlayacak

Tamam ama girdiğiniz işte size 10 aylık maaşınızı peşin vermeyecekler herhalde. Sen evliliğe adım atmak istiyorsun. Bir ev Nasıl kuruluyor haberin var mı. Sen ailelere güveniyorsun belli. Kp de güvenmeyin diyor. Bir tek yatak odası takımı için en az 1-2 ay çalışman gerekecek. Bir de tüm evi düşün. Kendini bu düşünceye alıştırmazsan çok sorun yaşarsın.

Söz tarihi derken net bir şekilde değil ama ocakta söz yaparız , bu yaz olur vs şeklindeydi. Belkide ben bu konuyu istediğim için oda bunu barışma esnasında ilişkiyi pekiştirmek için söyledi. Kendiside kabul etti , diğerleri gerçek değildi ama bu haziran doğruydu bu konuda haklısın diye

açıkçası yorumlara verdiğiniz cevaplara bakıyorum hep bir savunma halindesiniz, her yaptığınızda haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz
ilişkinizde de böyle bir tavır içindeyseniz, üzülebilirsiniz
xpreiaZ xpreiaZ çok iyi yazmış, söz ile evlilik arası mümkün olduğu kadar kısa olmalı, bence bunu kulak arkası etmeyin
ayrıca
@gizlibiri 'ne de katılıyorum
kadınların evlilik diye tutturması kadar itici birşey yok
ben erkek olsam, evlenelim diye açık açık veya imayla tutturan bir kadınla asla evlenmek istemezdim

Evet benim içinde öyle olacak çünkü kimseyle vakit kaybetmek istemiyorum , belki ben erken anne olmak istiyorum bunu kimse soruyormu benim hayallerim ney kimse bilmiyor.
ben okurken evlendim hicte pisman degilim. esim calisiyordu hicte beklemedi hemen isteti beni ailesine. o yüzden sevgilin derdini anlamadim..

açıkçası yorumlara verdiğiniz cevaplara bakıyorum hep bir savunma halindesiniz, her yaptığınızda haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz
ilişkinizde de böyle bir tavır içindeyseniz, üzülebilirsiniz
xpreiaZ xpreiaZ çok iyi yazmış, söz ile evlilik arası mümkün olduğu kadar kısa olmalı, bence bunu kulak arkası etmeyin
ayrıca
@gizlibiri 'ne de katılıyorum
kadınların evlilik diye tutturması kadar itici birşey yok
ben erkek olsam, evlenelim diye açık açık veya imayla tutturan bir kadınla asla evlenmek istemezdim
Savunma yok olayları onların açısındanda düşünerek açıklamaya çalışıyorum. İçimdede ona hak verdiğim noktalar oluyor kendimide haklı bulduğum zaten bu noktada kafam karışık

Erkek olsam evlenelim evlenelim diye ısrar eden kızlardan ısrarla kaçardım heralde konunun okurken ısrarından ben bile sıkıldım
İşte siz böyle sık Boğaz ettikçe kaçırıyorsunuz adamları
Ayrıca bence sevgilin çok haklı okul yeni bitmiş dur bi işini otursun falan ne bu acele
İşte bunlar hep millet baskısı 6 yıllık bi ilişkin var ne Zaman evlencen falan diye sıkıştırıyorlardır mutlaka
Millet baskısından daha çok benim kendi beklentimde var. Beklemekte bir yere kadar artık insan önünü görmek istiyor doğal olarak

Tamam ama girdiğiniz işte size 10 aylık maaşınızı peşin vermeyecekler herhalde. Sen evliliğe adım atmak istiyorsun. Bir ev Nasıl kuruluyor haberin var mı. Sen ailelere güveniyorsun belli. Kp de güvenmeyin diyor. Bir tek yatak odası takımı için en az 1-2 ay çalışman gerekecek. Bir de tüm evi düşün. Kendini bu düşünceye alıştırmazsan çok sorun yaşarsın.
Tabiki alabileceğim maaşın farkındayım ama ailelerimizin maddi bir sıkıntısı yok çok şükür. Ev direk alınır. Eşyalarda aynı şekilde . Arabalarımızı yeni aldık yani anlayacağınız genel olarak problem olan maddi hiçbirşey bizde yok. İşte bu sebepler düşündürüyor

E illaki
Haklısın uzun bi ilişki var ortada ama böyle baskıcı olmak erkekleri rahatsız ediyor
Doğru bende farkındayım ama baskıdan çok artık birşeylerin netleşmesi derdindeyim, buda muhtemelen baskıyla ortaya çıkıyor istemsiz birşekilde

Millet baskısından daha çok benim kendi beklentimde var. Beklemekte bir yere kadar artık insan önünü görmek istiyor doğal olarak

iyide adam seni oyalıyor gibi konuşuyorsun..
sadece haziran değil bilmem hangi ay olsun demiş.. önünü göremeyecek ne var..
okul biter bitmez niye böyle bir beklenti içindesiniz ki.. askerliğini yapsın hele bir..
her barışmayı söz tarihi vererek gerçekleştirmeye çalışmak sizin aslında ne kadar baskı yaptığınızın göstergesi..

iyide adam seni oyalıyor gibi konuşuyorsun..
sadece haziran değil bilmem hangi ay olsun demiş.. önünü göremeyecek ne var..
okul biter bitmez niye böyle bir beklenti içindesiniz ki.. askerliğini yapsın hele bir..
her barışmayı söz tarihi vererek gerçekleştirmeye çalışmak sizin aslında ne kadar baskı yaptığınızın göstergesi..
Askerliği bedelli yapıcak, geçmişte verdiği yersiz tarihler sebebiyle şuan söylediği tarihede inancım yok

Askerliği bedelli yapıcak, geçmişte verdiği yersiz tarihler sebebiyle şuan söylediği tarihede inancım yok

bedelli çıkarsa yapacak yani.. neyse..
iyide o tarihleri gerekli gereksiz siz verdirtmişsiniz işte..belki o da iyi niyetle verdi ama ağaç kovuğundan çıkmadı ya bu adam elbet ailesi ile görüşecek beraber karar alacaklar.. uygun oldukları tarihte yapmak isteyecekler..

Tabiki alabileceğim maaşın farkındayım ama ailelerimizin maddi bir sıkıntısı yok çok şükür. Ev direk alınır. Eşyalarda aynı şekilde . Arabalarımızı yeni aldık yani anlayacağınız genel olarak problem olan maddi hiçbirşey bizde yok. İşte bu sebepler düşündürüyor
Sevgilin istemiyor ama söz yapmak. Bu bile tek başına senin için yeterli olmalı. Benim sevgilim ve ailesi beni istemeye gelmek istiyorlardı ama ben ailemden başka bir ilde çalıştığım için bir türlü gelemiyorlardı. 3 yıldır devlette çalışıyordum, ve henüz erken olduğunu düşünüyordum. İl dışında olmamı bahane ediyordum. Sevgilimi çooooook seviyordum ama onsuz da keyfim yerindeydi. Bir gün sevgilim telefonda bana bir fırça attı izin kullanıp eve git, istemeye geleceğiz diye. Ancak ozaman gittim memlekete. Bizim de geçmişimiz vardı ama acelem yoktu. Bu yılların geri gelmeyecek. Bak okul yeni bitmiş. İlk defa özgür olacaksın, birey oldun, para kazanacaksın. Kusura bakma ama o kadar ısrarcısın ki Kezban gibi davranıyorsun moda tabiriyle.

Sevgilin istemiyor ama söz yapmak. Bu bile tek başına senin için yeterli olmalı. Benim sevgilim ve ailesi beni istemeye gelmek istiyorlardı ama ben ailemden başka bir ilde çalıştığım için bir türlü gelemiyorlardı. 3 yıldır devlette çalışıyordum, ve henüz erken olduğunu düşünüyordum. İl dışında olmamı bahane ediyordum. Sevgilimi çooooook seviyordum ama onsuz da keyfim yerindeydi. Bir gün sevgilim telefonda bana bir fırça attı izin kullanıp eve git, istemeye geleceğiz diye. Ancak ozaman gittim memlekete. Bizim de geçmişimiz vardı ama acelem yoktu. Bu yılların geri gelmeyecek. Bak okul yeni bitmiş. İlk defa özgür olacaksın, birey oldun, para kazanacaksın. Kusura bakma ama o kadar ısrarcısın ki Kezban gibi davranıyorsun moda tabiriyle.
Bence hayatımızı paylaştığımız kişiyle önümüzü görme isteği kezbanlık değildir. Bende kendi içimdeki istekten sıkıldım ama isteklerimiz karar verebildiğimiz birşey değil malesef.

Buradaki hanımları anlamadım. Tutuşmuşlar bi "ERKEĞE " baskı, sonrada kadın-erkek derler neyse. Hiç kimse demiyor ki bu erkek evlenme niyetinde değil. Çok iyi yapıyorsun. Olmayacaksa en güzel zamanları neden böyle bir adamı bekleyerek geçiresin? Olmayacaksa yol ver. Cidden erkeğe baskı yapılmaz baskıya gelmezler diyen hemcinslerimi anlamıyorum...

Bence hayatımızı paylaştığımız kişiyle önümüzü görme isteği kezbanlık değildir. Bende kendi içimdeki istekten sıkıldım ama isteklerimiz karar verebildiğimiz birşey değil malesef.

siz tamamen sevgilinize odaklı bir hayat yaşıyorsunuz demek ki..
okul yeni bitmiş işe girin kendi hayatınızı kurmaya bakın .. önce kendi yolunuzu bir çizin sonra birlikte yol çizilir ve sevgilinizin yapmak istediği de bu gibi görünüyor.. zira sağlıklı olan da budur..

Back
X