söze 1 kala ben şok :(

Çocuk sizin odada mı? Ben şimdi bile başka odaya koydum alışmasın benim odama yatağıma. Tabii şimdi çocuk varken eskisi gibi olamayız ama
Ben çocuğu habire anneme bırakıcam

Bebekken yatagi bizim odadaydi canim. Ama biz odada olmuyorduk o saatlerde

Ayrı odada olsa bebek bu.karni tok oh uyuttum diyosun gazi geliyor vizildiyor hatta bazen binayı yıkıyor ,yok acaba döndümü yatakta, azıcık ses duysan bebekten sanıp kalk bak ohoooo. Bitmez bu film.ama merak etme.anilarina yeni anılar ekleniyor bir yandan da bu sefer çocuktan saklamak bir maceraya dönüşüyor. Böyle de tatlı oluyo canım. Evin içinde randevulasiyosun resmen.oyle yoooook her istediğinde. O çocuk uyuyacak.evde sakalasirken çocuğa caktirmayacaksin falan ....ince işler bunlar şekerim. Artık yeni duruma uyarlarsin sen önceki halleri

O da ayrı heyecan valla, nişanlılık zamanlarına dönüyorsun ama bu sefer ileri gidebiliyosun

Yarı Fransız doğuranı buldum bi de İtalyanı da bulup kendi oğlumla Avrupa takımı kuracağım :)
iç Anadolu'nun böğründen bizim baba maalesef, bir erkek doğurursam italyanlara benzetip sizin takıma avrupalı diye kakalayabirim ama:))

Ben yatıyorum, eşim nöbetçi bu gece, korktum biraz uykum kaçtı bebiş uyuyorsa sen de uyu bence ilk zamanlar uykusuzluk anneyi çok yoruyormuş iyi geceler

bu çok normal adam seni arzuluyor biran fazla gaza gelip abartmış olabilirnaifte sonuçta erkek evlendikten sonra ne bekliyorsun bunu problem yapma.eğer korkuyorsan evlenene kadar bekle bu iş için oda zorla yapacak değil ya

Bu kadar arsız talep etme şekli evlilikten soğutur insanı.. Esım bana boyle bı soz etse Yavaş gel derim yanii. Aynı evde olsanız ne olacak..

Biri vardı nişanlısı penisinin resmini çekip yolluyodu o ne oldu ki, arzulanmak elbette güzel evlenme arifesinde olan insanlar elbette asker arkadaşı gibi olmasın ama s..k istiyorum ne, dümdüz duygusuz, ben istiyorum, ben azıttım, çok sevimsiz

Normal!! Ne güzel işte. Duyguları yoğun adamın.

Tabii anlatım şekli kaba, hissiz, duygusuz!

Adam sesli düşünmüş küfür babında demediği için büyütülecek bişey yok bence ne kadar istiyosa artık tutamamış içinde fakat daha söz yok samimiyet o derece ilerlememişken biraz abes nişanlıyken düğüne az kala normal biz de böyleydik ama hiçbizaman seni s..mek istiyorum demedi evlenince seks anında olabilir fantazi olsun
diye Gayet doğal

bence çok abartılmış konu
yalnız bazı yorumları okurken kahkaha attım..

konu sahibi arkadaşım bence çok büyütüyorsun bir an ağzından çıkıvermiş işte inan bazı kadınlar bunlar hoşlanıyor bile nerede kaldı ayrılmak..
her erkeğin içinde böyle bir hödük yattığına inananlardanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…