- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
Ayyyy sorma ya. Ne heyecan ne atraksiyoN. Bizim Ünv zamanı güzeldi asıl .öpüşmek için bile fırsat kollardik..heyt be... Şimdi en Son ne zaman opustuk hatırlamıyorum bile yavvvvvvv. Yani sadece masum bir öpücük. ...malum is olmadan yani.Eşimin telefonda bana bir ayıp şeyler söylemesi vardı nişanlıyken, hele bi tanesini kelimesi kelimesine hatırlarım.
Ne güzeldi o nişanlılık zamanı, yasak elma gibiydi
Beni dayıyo beni, neyi dayicakHiiiiç, çalışıyoruzzzzz... Takım çalışması
Ay bu ne ayol kulaklarım kanadı gece gecehttp://www.vidivodo.com/hayrettinaksu-hosuma-gidiyor-yetenek-sizsiniz-turkiye
Missburc ve konu sahibine armağanımdır. Esenlikler..
Tabii, çok çalışıyo benim herif üzülüyorum yoğun çalışıyo yaniEve is getiriyor mu bari
Ben senin gittiğini yazdıktan sonra anladım. İşten geliyonuz sen arayıp öyle diyon sonra sen eve gidiyon o da ofiste kalıyo anladımBeni dayıyo beni, neyi dayicakHiiiiç, çalışıyoruzzzzz... Takım çalışması
Tabii, çok çalışıyo benim herif üzülüyorum yoğun çalışıyo yani
En ileri gitmemiz öpüşmeydi, ilerisini hayal etmek yapmak kadar güzeldiAyyyy sorma ya. Ne heyecan ne atraksiyoN. Bizim Ünv zamanı güzeldi asıl .öpüşmek için bile fırsat kollardik..heyt be... Şimdi en Son ne zaman opustuk hatırlamıyorum bile yavvvvvvv. Yani sadece masum bir öpücük. ...malum is olmadan yani.
Sevişmeyi seviyomuşAy bu ne ayol kulaklarım kanadı gece geceSütüm kaçtı
Seni "hayvan gibi şiyapmak" istiyorum
:)))))Seni "hayvan gibi şiyapmak" istiyorum
En ileri gitmemiz öpüşmeydi, ilerisini hayal etmek yapmak kadar güzeldiSırlar odasına giden kapıları açmak için şifre gerekiyodu da sanki, öpüşmek oydu
Şimdi de amannnnn ne öpücüğü..Bir iki hooooooop direkt konuya dalıyoruz. ..bir de cocuk var şimdi. Her dakika kıymetli missburc..tavsiyem şarkıyla türküyle oyalanmayin.......sonra bir bakmissin esin kucaginda cocuk pispisliyor.bir de o durumda hızlı hızlı uyutmaya çalışıyor bebek daha da huzursuz oluyor. ..en sonda kendini salonda çay içerken bütün isteğin gitmiş buluyorsun.ne hikmetse bebekte uyuyor o An yaniiiiiii
Ahann ayy yorumlara koptum. Cırıldım gülmekten :))Onlardan biri benim, bayılıyorum böyle küfürlere, o an çok seksi geliyoHatta tarif ediyorum şöyle şey et diye
Sen beni düşün, karnım ayrılacak ikiye sezaryen oldum 2 hafta önceAhann ayy yorumlara koptum. Cırıldım gülmekten :))
Ay cırıldım gülmekten ... Yorumlar tam kopmalık. :)Neyi dayıyo masaya kzıım siz napıyosunuz ofisinize
Ay dikkat et . Azcık azcık ara vererek cırıl :)))Sen beni düşün, karnım ayrılacak ikiye sezaryen oldum 2 hafta önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?