Kocam degil kocam degilse bana boyle hitap edemez hak kimda bu hayali kuramaz ve bunu bana dile getiremez ben edepli ve saygili insan seviyorum
Yani o kelimenin nasıl bir konuşmada söylendiği çok önemli. Eğer tartışırken seni s.... ha derse ebesinin elini tersten gösteririm de yatakta söylüyorsa dirty talking der geçerim. Çok da şey etmemek lazım bence. Karşınızdaki erkeğin saygısı evet önemlidir ama doğru, düzgün, kibar, sevecen bir erkek yatakta küfür ediyor diye kadın düşmanı, terbiyesiz, şovanist bir misojinist olmaz, sadece fantezi boyutunda kalıyorsa sorun olmaz.
Kişiden kişiye göre değişir elbette. Adam muhtemelen size ağır gelebilecek bir takım fantezilere sahip, bence evlenmeden önce mutlaka cinsellik hakkında konuşun, Gerdek gecesinde ağlayarak ana evine dönmekte var, hesapta.
Arkadaşlar 14 Mayısta sözüm var.Erkek arkadaşım naif efendi sessiz sakin biri ailesi de çok iyiler ki dört bir yandan arastirdilar kötü bi huyunu söyleyen biri olmadı tabi annemin bi sözü var dört duvar arasına girmeden bilemezsin kızım der hep. Açıkçası sevgilimi önce mantigima oturttum sonra sevdim diyebilirim.En çok da efendiligi beni etkiledi yalnız dün gece bi şok yaşattı ki etkisi hala devam ediyor.ara ara beni istediğini hatta hemen karısı olmamı o yüzden söz düğünü hizlandiralim gibi sözler ediyor. (İkimizde memuruz yalnız farklı şehirlerde o yüzden sözden sonra nikâh kiycaz ben düğünden biraz erken yanına gitmiş olcam.)Dün gece kamerada konuşurken teli kapattı normal arayıp seni istiyorum çok dedi bende saçmalama dedim gülerek sacmaliycam bu gece dedi hatta seni s.....k istiyorum dedi ben o An Ne diycegimi bilemeyerek teli kapattım aradı açmadim ağladım sinirimdem kendime kızdım bu alt yapıyı ben oluşturdum diye çok kötü hissettim inanın çok karisigim ve ben bu kadar ileri gideceğini bu kadar laçkalaşacagini düşünmedim asla beklemezdim.cinsel terapi eğitimi alan psikolog arkadaşımı aradım bana erkeksi duygular abartmış ama uç bişey olmadığını söyledi durumu normalize etmeye çalıştı yalnız ben edemiyorum.sozlenmek te ikilemdeyim korkuyorum anlamadım napcam o özür diledi mesajla ben dedim biraz konuşmayalım kızlar bi yardım edin lütfen
Yani o kelimenin nasıl bir konuşmada söylendiği çok önemli. Eğer tartışırken seni s.... ha derse ebesinin elini tersten gösteririm de yatakta söylüyorsa dirty talking der geçerim. Çok da şey etmemek lazım bence. Karşınızdaki erkeğin saygısı evet önemlidir ama doğru, düzgün, kibar, sevecen bir erkek yatakta küfür ediyor diye kadın düşmanı, terbiyesiz, şovanist bir misojinist olmaz, sadece fantezi boyutunda kalıyorsa sorun olmaz.
Kişiden kişiye göre değişir elbette. Adam muhtemelen size ağır gelebilecek bir takım fantezilere sahip, bence evlenmeden önce mutlaka cinsellik hakkında konuşun, Gerdek gecesinde ağlayarak ana evine dönmekte var, hesapta.
Nasıldı ne dedin kız adamabi de bu telefonlardaki mesajlaşmada türkçe karakter kullanımama mevzusu varken bizde de öyle bir yanlış anlaşılma olmuşturezil olmuştum
Telefonda söylemiş yatakta felan degil.
Birden pat diye seni suan si..mek istiyorum demis. Konu sahibide tuhaf karsilamis ilk defa boyle olayla karsilasmis.
Bende igrenc buldum bir yerde. Yatakta soylense insanin icini giciklar ama durduk yere de sapik mi azmis mi belli degil.
Yatak derken toptan cinselliği kastettim zaten. Arkadaş telefon seksi 101 dersini uygulamalı olarak başlatmak istemiş ama elinde patlamış.Telefonda söylemiş yatakta felan degil.
Birden pat diye seni suan si..mek istiyorum demis. Konu sahibide tuhaf karsilamis ilk defa boyle olayla karsilasmis.
Bende igrenc buldum bir yerde. Yatakta soylense insanin icini giciklar ama durduk yere de sapik mi azmis mi belli degil.
Aynen yakın gelecekte mutsuz olurlar. Kesinlikle açık açık taraflar beklentilerini sunmalı evlenmeden önce.Gerdek gecesinde dönmez muhtemelen. Ama aralarında cinsel uyumsuzluk olduğu kesin. Uzun vadede sorunlar büyüyecek baba evi yolu görünecek gibi.
Yatak derken toptan cinselliği kastettim zaten. Arkadaş telefon seksi 101 dersini uygulamalı olarak başlatmak istemiş ama elinde patlamış.
Ben bulmazdım. Dediğim gibi bu kişinin kendi kararı. Bu şekilde konuşmalardan fantezi dahi olsa hoşlanmak zorunda değil. Ama cinsellik önemli bir konu evlilikte o yüzden konuşmalılar yoksa mutsuz olurlar.
o değil de ben psikolog arkadaşı arama meselesine takıldım.
yani ne kadar bilimsel yaklaşım olarak düşünülse de sonuçta bu kişiler yüzyüze bakacak kişiler.
benim tercihim olmazdı özel yaşadığım şeyleri arkadaşıma anlatmak.
ne bileyim.
bir dizide geçiyordu mesela, AMerikan sitcom, adamın karısının jinekoloğu adamın kankisiydi. adam baya tepki vermişti bu duruma, ne demek sen 6 ayda bir benim karımın vajinasını mı inceliyorsun vs falan diye, herkes de adamı kınamıştı, işte sen abartıyorsun gibisinden, o onun doktoru falan.
o durum, bence insan istemez yani, tamam gidip tarafsız bir uzmana danışılabilir ama arkadaş.
bana doğru gelmiyor şahsen.
Yok rica ederim. Ben adam cinsellik hakkında konuşacakken birden küt diye konuya girmiş gibi anladım. Hani seninle birlikte olmak istiyorum anlamında argo bir şekilde seni s.... istiyorum demiş. Bu da konu sahibine ağır gelmiş.Ben bu şekilde anladım.Oylemi ben yanlis anladim o zaman yada kaçırdım konuyu kusura bakma canim boyleyse senin yorumuna katiliyorum .
Uzmana danışılacak bir mevzu yok ki ortada.
canım öyle deme ya, maalesef cahil bir milletiz cinsellik konusunda.
bence bazı konuları danışmak faydalı olur yani.
şimdi bu dirty talk olayı mesela, ben anlamıyorum hala, üzerine bu kadar kişi olumlu yorum yapmasa veya bazı uzmanlar tarafından önerilmese ben de baya kınayabilecek bir yapıdayım.
canım öyle deme ya, maalesef cahil bir milletiz cinsellik konusunda.
bence bazı konuları danışmak faydalı olur yani.
şimdi bu dirty talk olayı mesela, ben anlamıyorum hala, üzerine bu kadar kişi olumlu yorum yapmasa veya bazı uzmanlar tarafından önerilmese ben de baya kınayabilecek bir yapıdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?