söze 1 kala ben şok :(

Konu sahibi,sözlüsü onu istedi ve içinde tutamayıp söyledi diye evlenmekten vaz mı geçecekmiş? Ben anlamadım

Sırf bu sebepten ilişki sorgulanır mı Allah aşkına balım yaa? Tamam, söyleme şekli hoş değil ama erkek sonuçta en naif olanının içinden bazı anlarda bir abaza çıkıyor malesef..
Ben bir gün arkadaşımın telefonda müziklere bakıyorum, net açıkmış, WhatsApptan msj geldi, ekranın üstünde beliriverdi..
Abovv ne göreyim, nişanlısı beyefendi senin duyduğun cümleyi yazmış, ama yerini de belirtmiş
. Hem de 3 harfliiiii
Anladınız siz onu

ne bileyim senin örneğindeki gibi durumlar sebebiyle ben yakına danışmayı veya anlatmayı çok doğru bulmuyorum.
bize danışsın

Danıştığı kişi arkadaşı ki paylaşmak önemli güvendiğimiz birine sorun gördüğün bir durumda

Cidden mi yaa?
N nursegull kendine gel. Seni bir sarsmak istiyorum.
İnsan kocasına ya da evleneceğini insana böyle bir şey yüzünden soğur mu ya? Sonra da araya soğukluk giriyor insanlar huzursuz olup boşanıyor. En basiti,böyle at gözüyle bakınca ilk geceden nur topu gibi vajinusmusunuz oluyor. Seni istemesi değil istememesi sorun olmalıydı

Biz de öyle diyoruz ama kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz yine.
Konu sahibi ortalarda yok.

Bakın ben normalleştirmiyorum, bilakis eleştirdim, küfür dedim, aşağılamak dedim,kesinlikle aynı fikirdeyim.
Ama.. Aması var..
Birincisi telefonda ne konuşuyorlardı bunu bilmiyoruz,ki konu sahibi alt yapı oluşturdum dedi.. adam belliki iyice dayanılmaz hal almış, ağzından çıkıvermiş. Cinsellik insanda olan en vahşi özellik bence, en dizginlenemez olanı..büyük hata etmiş, hayvanlık etmiş ama olmuş bir kere. Kırılsın, kızsın, tavır yapsın ama sevgisini değerini sorgulamasın konu sahibi. Ben bu kadarını abartı görüyorum sadece.
İlişkilerinin dinamiğini bilemeyiz, her çiftin kendine has ilişkisi, konuşması, tavrı var.ve çok çok özel şeyler bunlar.
Cinsel duygularının tavan yaptığı bir anda adamın ağzından kaçan o kelime yüzünden ilişkisi bitmemeli,tavrını koymalı, burnunu sürtmeli ama bitmemeli.. Bu benim fikrim

O ne gııııızzzz, Senin naif efendi olmuş Kasımpaşa canavarı
Dediğini eni sonu yapcak orası tamam da diline ayar vereydi iyiydi

Kocam degil kocam degilse bana boyle hitap edemez hak kimda bu hayali kuramaz ve bunu bana dile getiremez ben edepli ve saygili insan seviyorum varmi boyle erkekler? Var tabiki
Konubsahibi hanimefendi de saygili duzgun birisi diye evlenmeyi düşünmüş bunu belirtmis, burda saygisiz bibdurum da yok. Insanlari doldurmak yanlis, burdan aldigi gazla ayrilabilir. Mantikli davranmak lazim. Yatak odasinda yasin günü donmuyor edepli ahlakli, neyse fikirler baska baska Allah herkesin gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…