''Asıl ben seni s....k istiiyorum suan, ne bicim konusuyorsun dangalak... ''diyeydin ya!
offf
O da gel buyur, ama teçhizat yok derse?
Ne var bunda benim çok hoşuma gidiyor sevgilime ben soyletirim hatta şöyle de diye
O sert olur, yaralar falanTeçhizat kolay önemli olan niyetdal parçası vs karşı taraf görür gününü
Yatakta sınır olmazcılardanım ben. Şu sınır olayını bi çözüversek ya da en azından genişletsek milletçe rahat edicez bence.
Kınama kınadığın başına gelir derler
Uzman yardımı olur da psikologla falan olmaz. Cinsel destek alanında eğitim almış biriyle olur ancak. Ama bu konu o kadar derin değil, karşılıklı konuşarak halledilecek bişey bence.
O sert olur, yaralar falanDaha yımışak bir şey Of ben ne diyorum ya.
ama işte kendine göre değerlendiriyorsun, sen ne kadar sınırlama ile büyüdün ki.
uzun eteğin altına bile tayt giydirilen biri olarak sınırları yıkmak o kadar kolay değildi mesela benim açımdan
vajinayı pis erkeklerden korumak gerek
Ne var bunda benim çok hoşuma gidiyor sevgilime ben soyletirim hatta şöyle de diye
Sen de haklısın. Ama seks evlilik denen şeyin temel taşlarından biri. Uyumlu olmazsa evlilik de sarsılıyor. Uyumu yakalamak adına sınırları kaldırmasak da eşitlemek lazım.
Kızın olursa çok sınır koyma bari de ilerde yıkması zor olmasın
yok sınırlar aşılsın bence de, ama sadece bazı kişiler için o kadar kolay değil, demek istediğim bu.
hani bilen birine danışmak istemesini ben bu yüzden yadırgamıyorum, hatta destekliyorum.
yoksa kesinlikle bir çok yoruma katılıyorum, mümkünse de evlilik öncesi çözülsün bu problemler.
o nedenle muhafazakar bile olsa evlilik öncesi bir şeyler yaşamanın bir yolunu bulmak gerek diye düşünüyorum.
Anladım seni...
Danışsın tabi ama danıştığı kişi doğru insan değil.
Hani bu konuda tecrübe sahibi bir yakınına bile danışsa daha mantıklı olurdu sanki.
Daha geçen hafta sırf bu cinsellik mevzuları yüzünden bir arkadaşım boşandı. Ki ben o durumda da eşini haklı bulmuştum sanırım o yüzden biraz kırgın bana. Bunun etkisiyle abartıyor da olabilirim.
ne bileyim senin örneğindeki gibi durumlar sebebiyle ben yakına danışmayı veya anlatmayı çok doğru bulmuyorum.
bize danışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?