söze 1 kala ben şok :(

Ne var bunda benim çok hoşuma gidiyor sevgilime ben soyletirim hatta şöyle de diye

Ne var bunda benim çok hoşuma gidiyor sevgilime ben soyletirim hatta şöyle de diye

Yorumlara bakılırsa erkeklerden çok biz Yapıyoruz yarın öbür gün söyle bir konu açılırsa şaşırmam ; kocamın her gece başı ağrıyor

ama işte kendine göre değerlendiriyorsun, sen ne kadar sınırlama ile büyüdün ki.
uzun eteğin altına bile tayt giydirilen biri olarak sınırları yıkmak o kadar kolay değildi mesela benim açımdan
vajinayı pis erkeklerden korumak gerek

Evleneceğin adamım seni Arzulaması güzel de seni s......K istiyorum ne ya tamam bir an önce evlenelim karım ol gibi laflar hoş geliyo kulağa az çok bizde de aynısı oldu ama hiç böyle bir laf duymadım evli olsan fantezi niyetine olabilirdi ama daha söz yok ortada abartmış arkadaş hormonlar fazla yüksek herhalde bence güzel bir dille hoşunuza gitmediğini anlatın olmazsa resti Çek'in benim eşimde evlenmeden birlikte olmak istemişti ama güzel bir dille dedi bende güzel bir dille reddettim hoşunda gitti aslında acaba deniyo mu Ada'm sizi nedir

Sen de haklısın. Ama seks evlilik denen şeyin temel taşlarından biri. Uyumlu olmazsa evlilik de sarsılıyor. Uyumu yakalamak adına sınırları kaldırmasak da eşitlemek lazım.

Kızın olursa çok sınır koyma bari de ilerde yıkması zor olmasın

bana sizin tepkiniz abartı geldi hani bu herhangi biri degil yeni gorustugunuz biri de degilki noluyor hayırdır diyesiniz sozlenceksiniz adam zaten evlenmek isteyen biri o anda arzulamıs soylemis

yok sınırlar aşılsın bence de, ama sadece bazı kişiler için o kadar kolay değil, demek istediğim bu.
hani bilen birine danışmak istemesini ben bu yüzden yadırgamıyorum, hatta destekliyorum.
yoksa kesinlikle bir çok yoruma katılıyorum, mümkünse de evlilik öncesi çözülsün bu problemler.
o nedenle muhafazakar bile olsa evlilik öncesi bir şeyler yaşamanın bir yolunu bulmak gerek diye düşünüyorum.

çoook güldüm one öyle yaa seniin yerinde bende aynı tepkiyi verirdim hatta soğurdum. ben eşimden bana karşı hiç böyle bi kelime duymadım. yani bnudha kibarca söyleyebilirdi çokta normal deil açıkcası :))

Anladım seni...
Danışsın tabi ama danıştığı kişi doğru insan değil.
Hani bu konuda tecrübe sahibi bir yakınına bile danışsa daha mantıklı olurdu sanki.
Daha geçen hafta sırf bu cinsellik mevzuları yüzünden bir arkadaşım boşandı. Ki ben o durumda da eşini haklı bulmuştum sanırım o yüzden biraz kırgın bana. Bunun etkisiyle abartıyor da olabilirim.

Bence de sizin tepkiniz saçma ve anormal... Evlenmek isteyen iki insanın birbirini arzulaması kadar doğal bir şey yoktur. Çocuk değilsiniz sonuçta belli bir yaştan sonra kadın erkek farketmez hormonları çalışır ve cinsellikte istenir. ama evleneceğiniz kişi size o anlamda çekici gelmiyorsa bence evlenmeden önce iyi düşünün derim çünkü bir evliliğin sorunsuz ilerlemesinde temel taşlardan biri eşlerin cinsel hayatıdır.

ayrıca bir erkeğin naif efendi olması cinsel dürtülerinin olmadığı anlamına gelmez. Kaç yaşındasınız çok merak ettim . Erkek arkadaşınız kötü bir şey yapmamış ...

ne bileyim senin örneğindeki gibi durumlar sebebiyle ben yakına danışmayı veya anlatmayı çok doğru bulmuyorum.
bize danışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…