Sözlendim ama hislerimi anlamıyorum yardım !:(

peri068

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
277
20
318
Merhabalar KK üyeleri!
Lütfen okuyun .. Uzun oldu biraz ama beni kimse anlamıyor...

3 aydır sözlüyüm ama bunu bi türlü kabullenemedim. İnternette dil öğrenirken tanıştık uzaktan çok iyiyidi tam aradığım özellikleri bulmuştum mutluydum. Ama onu ilk gördüğümde etkilenmedim. Bu arada yaşım 28. İlk görüşte aşkı aramıyorum tabi ki belki Isınırım diye devam ettim. Bazen hoşuma gidiyordu bazen yüzüne bile bakasım gelmiyordu. Ben yurtdışındayım o Türkiye'de. Haliyle çok sık görüşme gerçekleşmedi. Ve 1-2 ay görüştükten sonra askere gitti. Geldi görüştük o zamanda etkilenmedim yani ısınamadım ama çok iyi düzgün karakterde ne bileyim ısınırım diye düşündüm. Neyse ailesiyle geldiklerinde ailesinden hiç hoşlanmadım. ( yaşadığım yerde türk yok o yüzden birileriyle tanışma imkanım hiç yok tatilde falanda böyle bi fırsat doğmuyor bu kadar iyi bi insan bi daha bulamam diye düşündüm). Kabul ettim. Söz yaptık ama bende değişme kötü yönde oldu. Hissizleştim. En son görüştüğümüzde gün boyu hiç konuşmadan zaman geçirdik. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece ilk zamanlarda buluştuğumda göLerinde pırıltı gördüm o kadar. Bi umut vardı içimde. Değer veriyor kıymet biliyor. Mantığımla kalbim arasında kaldım. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Çok mutsuzum.

"Bana değer veriyor" kafasıyla ilişki yaşamak için çok gençsiniz daha...
Evlilik çok çok büyük bir şey. Sevmediğiniz bir adamla evlenerek ne onun hakkına girin onu mutsuz edin, ne de kendinizi.

Ama sen bu adamı tanımıyorsun nerdeyse

Evet çok tanımıyorum tabi ki ama çok güzel bi iZlenim oluşturdu hem bende hemde ailemde

Ayril. Baska napabilirsin?

Bilmyorum çok kararsızım

Derhal ayrıl adamı da ailesini de benimsememişsin aşk yok sevgi yok o işten Hayır gelmez

Evet benimseyemedim hiç. Ait hissetmiyorum. Ama geçen gün benden ayrılmak istedi ona ısınamadığımı hep söylüyordum. Bana kötü davranıyorsun artık nefret etme benden gidiyim ben dedi. Bu kez de ben izin vermedim. Üzüldüm çok.

Aç kaldığımda sevmedigim yemegi yerim diyorsan devam et..

Ama yok illa damak tadıma uyacak diyorsan ayrılmalısın.
En başta sözlenmen hata...

Ama yapamıyorum işte çok denedim ayrılmayı

"Bana değer veriyor" kafasıyla ilişki yaşamak için çok gençsiniz daha...
Evlilik çok çok büyük bir şey. Sevmediğiniz bir adamla evlenerek ne onun hakkına girin onu mutsuz edin, ne de kendinizi.

Evet bende bundan korkuyorm işte. Evlilik ciddi bi mesele. Sevebilirim diye düşündüm.

Evlenerek ona eziyet etme bence. Adama yazık.

Evet onu yarı yolda bırakmakta istemiyorum. Çünkü ailesine karşı çıktı öğretmen kendisi mesleğini bırakıp yurtdışına çıkmayı bile kabul etti. Ailesiyle çok tartıştı bu yüzden.

Ya emin değilsen neden umut verdin? Bunu bir erkek yapsa sayılmadık şey kalmaz.

Baştan beri emin değildim ama bunu ilk görüşmede söyledim onu kandırmadım hiç. Bana elektrik almak önemli değil aşılacak şeyler bunlar dedi.

İyide bu yaptığınız bencillik
Adam bırakmak istiyor izin vermiyorsunuz kendiniz gitmiyorsunuz amacınız ne? Daha fazla hakkına girmeyin

Çünkü net bi kararım olmadığı için çok kararsızım ve depresyona girdim. Bu durumda sağlıklı düşünemiyorum. Yanlış bişey yapmaktan korkuyorum. Pişman olmaktan. Ona kıyamadığım için birde. Sevgisine..

Ben ask olmadan sevmeden evlenmistim hayatimin en buyuk hatasini yapmistim.hani buyuklarimiz diyorlar ya evleninca ayni evi paylasinca ask gelir diye yooook bu yalanmis insan bastan sevmese asla ask sonra gelmiyormus ben bunu yasadim.ayrildim ikinci evlilik yaptim ask olarak cok sukur cok mutluyum askin tatini tatiyorum cok guzel guzukuyo hayat

Niye işleri bu kadar ilerlettiniz?

Senin adına sevindim Allah daha da mutluluk versin inşallah herkese nasip etsin.
Bana da annem diyor. İnsan karşısındakinin iyiliğini gördükçe ısınır diyor değer verdikçe sever diyor. Kafam çok karışık

anladigim kadaryla mantik evliligi yapmak uzeresiniz yani gidisat o yonde :)
çevremde çok bu sekilde evlenen ve evliligi devam eden ( mutluu olup olmadiklarini i ikiisnden ve ALLhdan baskais bilemez )

ozellikle yurt disinda yasyanlar daha çok yapiyor seçiyor bu tur evliligi
evlen yada evlenme diyemem ama sunu diyebilirim, istifa etmesine izin vermeyinn , emin olmadan
gerekirse evlendikden sonra bi sure TR de yasayin onunla devam edecegine emin olursaniz oyle istifa etsin
yada ucretsiz izin alsin direk isinden olmasin

ogretmenlikden istifa eder gelirde bu evlilik yurumezse bu ne demek biliyormusun ?

Inanki banada hep boyle dedilar sonra bitane dogur dedilar her sey soyledilar malesaf olmadi 1 yasindagi cocugumla kendi evima dondum.yena karar senin ben benim gibi ask olmadan acilar icinda kimseyi yasamasini istamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…