Merhabalar KK üyeleri!
Lütfen okuyun .. Uzun oldu biraz ama beni kimse anlamıyor...
3 aydır sözlüyüm ama bunu bi türlü kabullenemedim. İnternette dil öğrenirken tanıştık uzaktan çok iyiyidi tam aradığım özellikleri bulmuştum mutluydum. Ama onu ilk gördüğümde etkilenmedim. Bu arada yaşım 28. İlk görüşte aşkı aramıyorum tabi ki belki Isınırım diye devam ettim. Bazen hoşuma gidiyordu bazen yüzüne bile bakasım gelmiyordu. Ben yurtdışındayım o Türkiye'de. Haliyle çok sık görüşme gerçekleşmedi. Ve 1-2 ay görüştükten sonra askere gitti. Geldi görüştük o zamanda etkilenmedim yani ısınamadım ama çok iyi düzgün karakterde ne bileyim ısınırım diye düşündüm. Neyse ailesiyle geldiklerinde ailesinden hiç hoşlanmadım. ( yaşadığım yerde türk yok o yüzden birileriyle tanışma imkanım hiç yok tatilde falanda böyle bi fırsat doğmuyor bu kadar iyi bi insan bi daha bulamam diye düşündüm). Kabul ettim. Söz yaptık ama bende değişme kötü yönde oldu. Hissizleştim. En son görüştüğümüzde gün boyu hiç konuşmadan zaman geçirdik. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece ilk zamanlarda buluştuğumda göLerinde pırıltı gördüm o kadar. Bi umut vardı içimde. Değer veriyor kıymet biliyor. Mantığımla kalbim arasında kaldım. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Çok mutsuzum.
Ama sen bu adamı tanımıyorsun nerdeyse
Ayril. Baska napabilirsin?
Derhal ayrıl adamı da ailesini de benimsememişsin aşk yok sevgi yok o işten Hayır gelmez
Aç kaldığımda sevmedigim yemegi yerim diyorsan devam et..
Ama yok illa damak tadıma uyacak diyorsan ayrılmalısın.
En başta sözlenmen hata...
"Bana değer veriyor" kafasıyla ilişki yaşamak için çok gençsiniz daha...
Evlilik çok çok büyük bir şey. Sevmediğiniz bir adamla evlenerek ne onun hakkına girin onu mutsuz edin, ne de kendinizi.
Evlenerek ona eziyet etme bence. Adama yazık.
Ya emin değilsen neden umut verdin? Bunu bir erkek yapsa sayılmadık şey kalmaz.
İyide bu yaptığınız bencillik
Adam bırakmak istiyor izin vermiyorsunuz kendiniz gitmiyorsunuz amacınız ne? Daha fazla hakkına girmeyin
Ayrıl bence birbirinize yazık etmeyin
Niye işleri bu kadar ilerlettiniz?Çünkü net bi kararım olmadığı için çok kararsızım ve depresyona girdim. Bu durumda sağlıklı düşünemiyorum. Yanlış bişey yapmaktan korkuyorum. Pişman olmaktan. Ona kıyamadığım için birde. Sevgisine..
Ben ask olmadan sevmeden evlenmistim hayatimin en buyuk hatasini yapmistim.hani buyuklarimiz diyorlar ya evleninca ayni evi paylasinca ask gelir diye yooook bu yalanmis insan bastan sevmese asla ask sonra gelmiyormus ben bunu yasadim.ayrildim ikinci evlilik yaptim ask olarak cok sukur cok mutluyum askin tatini tatiyorum cok guzel guzukuyo hayat
Çünkü o beni üzmez değer ve kıymet verir benim için doğru insan diye düşünüyordum. Zamanla alışırım diye düşündüm. Hiç tecrübem yok bu konularda.Niye işleri bu kadar ilerlettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?