Sözlendim ama hislerimi anlamıyorum yardım !:(

Bu anlattığınız korkunç bir hata

Toplam kaç kere gördün, ne kadardır tanıyorsun bu adamı merak ettim hemen söz mü yaptınız ?

Bu gidişle yanlışlıkla evlenip birde çocuk yaparsın o mutsuzluk katlanır gider

Aslında ben onun karakterini sevmiştim ama dış görünüş olarak ısınamadım. Yabancı gibi geliyor. Bi de takıntılıyım her hareketine sözüne takıyorum. Yürüyüşüne bile taktım bi ara. Ve evet mantık evliliğine gidiyor tamamen.
Tabi ki kısmet bu işler ama bu zamana kadar çıkmadı öyle düzgün kafama göre bi insan. Etrafımda sevilen bi insanım güzelim (övünmek için değil) ama kader kısmet.
Zaten devlette kadrolu çalışmıyor.
Isınıp ısınmayacağımı nasıl anlayabilirim çünkü görüşme şansımız olmuyor

Toplam kaç kere gördün, ne kadardır tanıyorsun bu adamı merak ettim hemen söz mü yaptınız ?
Bir yıldır tanıyorum. Türkiyeye iş dolayısıyla gidiyordum sıkça her gittiğimde görüştüm. Uzun uzun.

Bu gidişle yanlışlıkla evlenip birde çocuk yaparsın o mutsuzluk katlanır gider

☹☹☹ ilk defa hayatımda bu kadar zorlandım bi kararda

valla gorusmeden anlaman zor , bide gorunuse takmisin
telefonda isinsan bile kendini gorunce geri soguyabilirisn
gorunusden kasit kilik kiyafet mi ? o problem çozulur dolabi istedigin gibi doldururusn onlari giyer :)
yuruyus degismez ama çocuk bile babasina benzeyebilir bu konuda pek yapcak bisey yok :)

haa bide kimse dort dortluk deildir onuda unutmayin ..

Inanki banada hep boyle dedilar sonra bitane dogur dedilar her sey soyledilar malesaf olmadi 1 yasindagi cocugumla kendi evima dondum.yena karar senin ben benim gibi ask olmadan acilar icinda kimseyi yasamasini istamiyorum
Allah kimseye yaşatmasın. Üzüldüm. Yine de mutluluğu bulmuşsun şükür ona da ..
Tam kendimi anlayabilsem ne istediğimi bıktım artık düşünmemten

Bende 1 aydır sözlüyüm, sözlümün karakteri çok hoşuma gitmişti ilk başlarda, mantığıma yatıyordu, sonra yavaş yavaş bana olan ilgisini görünce ben de sevmeye başladım onu. Anneniz benim gibi düşünüyormuş. Yanyana olmazsanız ısınıp ısınamayacağınızı anlayamazsınız malesef. Devlette kadrolu olarak çalışmaması sizin için sorun mu bunu söylemişsiniz.

Ne bileyim ya bi türlü içime sinmedi diyeyim. İşte bende kimse 4x4lük değildir diyorum. Şimdi onu reddetsem başkasında kusur bulmayacakmıyım diyorum. Ama bi türlü pozitif bakamadım duruma. Artık bende bilmiyorum ne yapacağımı

Ne güzel işte. Ama biz mesela iki yabancı gibiyiz. Bi samimiyet kuramadık bi bağ kuramadık. Sizin görüşme şansınız var mı ne sıklıkla görüşebiliyorsunuz?
Bende öyle düşünmüştüm işte ısınabilir insan karakterini sevdikten sonra dedim. Devlette çalışmaması sorun değil. Çünkü yurtdışına gelecek

Neden duygularinizi tam anlamadan sozlendiniz yahu? Ben de bu isin kiyisindan donmus birisi olarak kalbin isinmadiysa ilk seferlerde ne kadar tanirsan tani, ne kadar iyi olursa olsun, olmuyor. Ben de olmadi. Ben de yasim geregi mantiken severim felan fistik diyordum ama mutsuz bir evlilik yapmaktansa hic evlenmem dedim. Ayrildik ve omuzumdan koca bir yuk kalkti. Biz de biraz daha ilerletseydik isi sozlenecektik aman aman. Sevmiyorsunuz iste ayrilin. Bu sekilde evlilik yurumez, sadece onun sevgisi yetmez. Yasiniz daha 28 ne olmus yani?

Bazi insanlar ask insani bazilari mantik insanidir.. Kimiside hem ask hem mantik bi arada gitmeli der .. Siz hangisini diyorsunuz ? Ask desek yok ask.. mantik desek oda yok sevememissiniz...
Sevmeyi denemissiniz ama olmamis ilerletmeyin daha fazla sozlunuzede eziyet bundan sonrasi . en kestirmeden ayrilin.. Evlilkte ask . sevgi.. Yoksa hep bi yani eksik kalir eksik olan seyde tat vermez tuzsuz yemek gibi bisey...

Bu anlattığınız korkunç bir hata
Evet sanırım öyle..
Çünkü kolay kolay seven bi insan değilim. Kimseyi beğenip ısınamadım bugüne kadar. Artık dedim bundan iyisi olamaz en azından beni seven değer veren biri olsun hayatımda. Benim işte başkalarıyla tanışma veya tanıştırılma şansım yok bu yüzden de böyle bişeye kalkıştım.

bnce mantıgını kullan sevmesende olur o sevsin yeter seven kisi köle oluyor sevilen baştacı anam devamm. seni mutlu ediyorsa gulumsettirebiliyorsa . zamanla alışrsın sevmeye

Aynı şehirdeyiz ama okuduğumuz okullar itibariyle pek görüşemiyoruz,haftada bir ya da iki görüşme imkanımız oluyor, yani bana karakteri çok düzgün gelmişti ilk andan anladım aile hayatını falan, sonra da sevdim ama sizde, içiniz rahat olsun diye biraz daha deneyin sonradan keşke dememek için.

Ben ilk başta beni sevsin değer versin yeter diyordum. Ama şimdi hem mantık hem sevgi olsun diyorum.
bnce mantıgını kullan sevmesende olur o sevsin yeter seven kisi köle oluyor sevilen baştacı anam devamm. seni mutlu ediyorsa gulumsettirebiliyorsa . zamanla alışrsın sevmeye
Evet öyle gerçekten. Herşeyi göze alabiliyor sevdiği için. Beni üzmeyeceğinden şüphem yok. Bilmiyorum işte

Şu an pişman olmamak için uzatmaları oynuyorum resmen. Dediğin doğru yüzyüze sürekli görüşebilmek farklı o zaman heralde bende duygularımdan emin olurdum ama şimdi uzaktan anlamam çok zor çok. Bü yüzden de acaba diyorum. Ve ayrılırsam pişmanlık duyacağımı düşünüyorum.

Şöyle düşünsene sana değer veriyor, seni düşünüyor, sen bir insandan ne beklersin ki? Benim hayat felsefem haline gelmiştir mesela bu, beni sevip sayanı ben de sevip sayarım, onun ilgisine karşı durmam imkansız, nasıl erkekler var kızları peşlerinden koşturuyorlar, bunları düşüdükçe şanslı bir kız olduğuma inanıyorum, sen de öyle yap, elindekileri düşünüp ölçüp biç, bir sesi bir bakışı etkileyebilmeli seni, yok bunlar olmuyor diyorsan ayrıl yapacak bir şey yok.

Tabi ki düşünüyorum hayatımda benim için buralara gelmeyi göze alacak kimse olmadı hiç. Çok sevip aşık olduğum insan oldu ama olmadı terketti. Bende senin gibi felsefemi değiştirdim sevdiğim değil sevenim olsun diye.
Karakter olarak 4x4lük tabi tanıdığım kadarıyla. Kimseyi kırmaz incitmez yeterki üzülmesin kimse diye. Çok merhametli sabırlı. Ses tonu beni etkiliyor mesela hoşuma gider. Ve çalışkan bi insan. Bunları düşünüyorum. Allah ım bilmiyorum çok zor bi karar.

valla canm yarn baskasına aşık olursan verdiqi degeri vermez . belki yuzu guzel degildir ama huyu guzelse bi ömur gecilir herkesi bosver sen kendin düşün baska erkegin sana bu kadar deger verecegini düşünüyorsan ayrıl hayr diyorsan ona zaman ver ona sans ver senle vakit konusmasi ve kendine sans ver onu sevmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…