Sözlendim ama hislerimi anlamıyorum yardım !:(

sevsen o kusurlari gozun gormez zaten sorunda orda
herkes sevebiliyor git sor kusurusz der asik olanlar , gerçek bu de^l tabiki ama askin gozu kormus
sevenler evleniyorda noluyor diycem aklin iyice karisacak hiç bisey demiyorum :)
evlilik $ans i$i, ama butun gunu beraber geçirip^tek kelime etmemek de buyuk bir basari

Evet ben onu yaşadığım için değerimi bilen bi insan diledim hep Allahtan. Hatta bütün istediğim özellikler var onda sipariş vermişim gibi sadece dış görünüş olarak beni çekmiyor. İşte bende kendimi rahat bırakamadım bi türlü bu düşüncelere dalmaktan onu kırdım, kızdım yani iletişimimizide bozdum. İlişki saçma bi hale geldi. Bi şans vermek istiyorum ama bunu nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Aşk bir hastalık ve acısı verdiği tattan daha çok :) ben sadece sevebileceğim mutlu olabileceğim bi insan istiyorum herkes gibi.
Tabi ki severek bayılarak evlenenleride görüyorum şahit oluyorum.
Bir değil iki gün sustuk. Hayatımda ilk defa böyle bişey başıma geliyor.

konu açmadinmi yani denemedinmi?
bdv deki butun konular severek evlendik diye baslayip beni dovdu sovdu bilmemnapti diye biityor valla
sevhi ask fasa fiso yani
$u muhabbet olayinida bi çozerseniz olacak bu i$ :)

konu açmadinmi yani denemedinmi?
bdv deki butun konular severek evlendik diye baslayip beni dovdu sovdu bilmemnapti diye biityor valla
sevhi ask fasa fiso yani
$u muhabbet olayinida bi çozerseniz olacak bu i$ :)

Evet annemde hep onları örnek veriyor. Benim 7 kız kuzenim var 7sinden 5'i aşık olarak çok severek evlendi ama gel gör ki hiç biri mutlu değil. İşte neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamıyorum. Allah biZlere hayırlısını nasip etsin inşallah dua edin.

Konuşmak istemedim işte ailesinden dolayı sinirliyim hala.

anneler genelde çogu zaman vede buyuk ihtimalle haklidirrr :))
yani % 99 DEYIM dogruluk payi :)

anneler genelde çogu zaman vede buyuk ihtimalle haklidirrr :))
yani % 99 DEYIM dogruluk payi :)
Evet annem de çok sevdi işte sana ancak böyle biri gider diyo. Nazlısın naziksin başkaları ağzına vurur oturtur diyo. O kıyamaz sana diyor da diyor :))

Ayrıldığın için pişmanlık duymak mı yoksa evlendiğin için pişmanlık duymak mı seni daha çok etkiler?
Dilerim ikinizin geleceği için en doğru kararı verirsin.

Çok sevdiğim birinden ayrıldım ama ondan sonra da kimseyi sevmedim ben. Ama oda beni işte yeterince sevmemiş. Bu yüzden ben hep sevilmek ve değer görmek istiyorum
simdi o suanki cocuga yani yeni sevgiline deger vermiyorsun hergun kavga cünkü onun gitmeyecegini biliyorsun ustefigin gibi davranıyorsun dedigim gibidur buyuk ihtimal sana son birsey diyim syan ki cocuga yazk

Alla alla :)
Burada bir pazar hikayesi okumuştum aklima o geldi.
Sen pazardaki ilk tezgahta durup domates istemissin patates vermişler,
neyse simdi kim domates arayacak bu olsun bari deyip alip eve gelmissin

Evet annem de çok sevdi işte sana ancak böyle biri gider diyo. Nazlısın naziksin başkaları ağzına vurur oturtur diyo. O kıyamaz sana diyor da diyor :))
hahhah kiyamama konusunda annenle ayni fikirde olamiycam ammalesef
oyle kiyamayan falan eden bi erkegin varligina inanmiyorum
erkekligin yapsiina aykiri kiyamamak
ha korkar karidan her dedigine he der o ayriii

$aka $akaa :)
ALLAH hayirlisini versin canim
istiare miydi neydi onu denedinmi yapmayi?

Ayrıldığın için pişmanlık duymak mı yoksa evlendiğin için pişmanlık duymak mı seni daha çok etkiler?
Dilerim ikinizin geleceği için en doğru kararı verirsin.
Haklısın tabi ki ama insan elbette şöyle düşünüyor hani değer ve kıymet veriyor başkası bu kadar kıymet bilmezse ne olacak diye.

simdi o suanki cocuga yani yeni sevgiline deger vermiyorsun hergun kavga cünkü onun gitmeyecegini biliyorsun ustefigin gibi davranıyorsun dedigim gibidur buyuk ihtimal sana son birsey diyim syan ki cocuga yazk
Evet evet aynen öyle oldu. Ama en sonunda oda ayrılmak istedi geçen hafta bu kez yine izin vermedim üzüldüm yani yapamadım
Alla alla :)
Burada bir pazar hikayesi okumuştum aklima o geldi.
Sen pazardaki ilk tezgahta durup domates istemissin patates vermişler,
neyse simdi kim domates arayacak bu olsun bari deyip alip eve gelmissin
valla biraz öyle oldu sanki napıyım gerçekten benim işim çok zor. Neden derseniz yurtdışına gelmek istemiyorlar bende başka yere gitmek istemiyorum haliyle olmuyor olmuyor

Kendinizi iyi ölçün. Hakikaten sevip sevmediginizi anlamaya çalışın. Yalnızlık korkusuyla ona sarılmış olmayasaniz? Gerçi bu da insani bir şeydir.

:))) doğrudur valla yaşamadan kimse kimseyi bilemez. Aynı evin içine girmeden anlaşılmaz hep diyorlar.
Hayırlısı olsun inşallah ama bu arafta kalmak beni mahvetti psikoloji falan kalmadı.
İstihare yapıyorum hep yaptım. Bu kez 7 gün arka arkaya yapıyorum. 4. Günüm. Hayırlısı inşallah

Kendinizi iyi ölçün. Hakikaten sevip sevmediginizi anlamaya çalışın. Yalnızlık korkusuyla ona sarılmış olmayasaniz? Gerçi bu da insani bir şeydir.
İlk başta o kadar güzeldi ki bu kadar güzel olamaz dedim kesin bişey çıkacak bunun altından dedim. Çünkü herşey tam istediğim gibi gidiyordu. Ama ilk görüşmede elektrik alamadım ordan başladı sorunlar. Karakter olarak beğeniyorum. Ama gerçekten isteyip istemediğimden emin olamıyorum. Şimdi bide baskı hissediyorum. Ailem sürekli yeter karar ver artık daha neyi düşünüyorsun çok basit bişey evet yada hayır diceksin diyorlar. Sanki çok kolay

Anlıyorum. Çok zor bir durum. Dua edin bol bol.

Tuhafff.
Sevmiyorsaniz ayrilin. Ben sevdiginizi zannetmiyorum. Boyle dusundugunuzu buraya dert yazdiginizi bilse belki o da sizden vazgecerdi.

Tuhafff.
Sevmiyorsaniz ayrilin. Ben sevdiginizi zannetmiyorum. Boyle dusundugunuzu buraya dert yazdiginizi bilse belki o da sizden vazgecerdi.
Sevip sevmediğimi bilmiyorum ama seven insan benim gibi olmaz kesinlikle bunu biliyorum. Ne yapmaya çalışıyorum inanın bende bilmiyorum. Bazen kendime neden bu eziyeti çektiriyorum diyorum. Bazen belki sevebilrim hiç şans tanımadın diyorum bıktım bende bu saçma düşüncelerden kestirip atmak en kolayı şu durumda o zamanda karşımdaki insanı yarı yolda bırakmış duygularını hiçe saymış olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…