Sözlendim ama mutlu değilim..

fahriyeeex

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
6
0
1
20
Görücü usulü tanıştık 8ay görüştük düşündük tanışdık. Ben 20 sözlüm 26yaşında. Kimse zorla evlen demedi bana kendim istedim ama onun ailesi hemen yüzük takalım dediler ben bekleyelim dedim bir şekilde aralıktan ağustosa kadar erteleyebildim dün sözledin ağustosun sonunada nişan olucak. Ama dün içimde ufacık bile heyecan yoktu sanki normal misafirler gelmiş gibi davrandım. Kafama silah dayamıyorlar ama yinede hayır diyemiyorum.Sözlüm ayrılalım dese tamam derim ama ben ayrılalım diyemiyorum. Bu normal mi bir durum mu ne yapıcam ben?

Görücü usulü tanıştık 8ay görüştük düşündük tanışdık. Ben 20 sözlüm 26yaşında. Kimse zorla evlen demedi bana kendim istedim ama onun ailesi hemen yüzük takalım dediler ben bekleyelim dedim bir şekilde aralıktan ağustosa kadar erteleyebildim dün sözledin ağustosun sonunada nişan olucak. Ama dün içimde ufacık bile heyecan yoktu sanki normal misafirler gelmiş gibi davrandım. Kafama silah dayamıyorlar ama yinede hayır diyemiyorum.Sözlüm ayrılalım dese tamam derim ama ben ayrılalım diyemiyorum. Bu normal mi bir durum mu ne yapıcam ben?
Neden böyle hissediyorsun?

Daha doğrusu böyle hissetmene sebep olan bir şey oldu mu? Tipini mi beğenmiyorsun, davranışları mı hoşuna gitmiyor? Nasıl bir sorun var ortada?

Normal değil. Nişanlılığı uzatabildiğin kadar uzat, baktın nişanlını sevmediğine eminsin, ayrıl. Evliliği sakın aceleye getirme.

Isın ıcınde aıleler oldugu ıcın hayır dıyemıyorsun muhtemelen. Neden boyle hıssedıyorsun dıye soramam sana cunku hala duygularını kesfetme yolunda olan genç bir kızsın. Flörtlesmek, gezmek, eglenmek, unıversıteye gıtmek yepyenı duygular edınmek varken aılen sana evlılık sorumlulugu yukluyor. Boyle hıssetmen cok normal. Keske ıstemıyorum dıyebılsen. Cesaretın varsa de guzelım

Gerçekten bilmiyorum böyle düşündüğümde ve anneminde demesiyle yakışıklı işi vsr gücü vsr evi arabası herşryi var ama yinede içimde bir heyecan duygu belirtisi yok
Yani görücü usulü ilişkilerde ilk görüşte aşk olmasını beklememek lazım zaten. Evlilik için yaşın küçük neden kabul ettin?

hayata bi kez geliyosun muhtemelen çevre baskısından korkuyorsun ama daha çok küçüksün ailenle konuş ve mutlu olmadığını anlat

Okuyorum hayır kimse zorlamadı kendim istedim ama şimdi hayır desem o zaman normal karşılamazlar
okulunu bitirip meslegini eline al once koca bir yere kacmiyor neyin acelesi bu? zorla evlendiriliyorsun falan sandim. ayrica adami sevmiyorsun bile sevmedigin biriyle omrunu gecirecek kadar degersiz mi senin yasamin?

Çünkü gezip tozmak istiyorsun yaşın küçük evlenme
Sonra bebek yaparsın 22 de sonra 24 de sıkılırsın.
Sonra internetten sevgili yapıp 27 de başka koca bulup kaçarsın
Yani yapmazsın inş da böyle örnek çok erken evlenenlerde

O yüzden evlenme gez toz 2-3 kişiyle çık ayrıl kafana göre yaşa biraz

Duygular oturmadan evlenmeye kalktığınız için oluyor bunlar. Daha kendini bile iyi tanımdan evlenmeye kalkıyorsunuz 3-4 sene sonra bütün beğenileriniz değiştiğinde her şey çok daha kötü olur.

20 yaşında ne işin var görücü usulüyle evlilik? Nişanı erteleyebildiğin kadarıyla ertelen. Okuyormuşsun şuan nişan yapmanıza gerek yok. Daha kendini tanıyamıyorsun.
İçine sinmeyen bir şey varsa sakın o yola girme.
Kk üyeleri sana açıklama yaptı bende aynı şeyleri açıklamayım.

Back
X