- Konu Sahibi Pirasa7675
-
ben 37 yaşımdayım canım belkide yaşım annene yakındır... tepkim deden katı diye kendini ateşe atman....bu iş bitecekse ya beyaz yada siyah olarak bitmeli gri olmamalı...bu olayı anlamak için senin yerinde olmama gerek yok senin yaşın kadar bizimde tecrübelerimiz var...önemsemesem naparsan yap der çıkarım..ama üzülüyorum gencecik bir hayatın bu şekilde sönmesine...daha çok gençsin belkide sandıqın kadar zor olmucak hiçbirşey...korkunun ecele faydası yok canım eqer kesin ayrılacaksan eninde sonunda olması gerekenler olucak... geciktirdikçe herşey dahada zorlaşıcak...
Hepiniz gibi annemde aynı düşüncelerde ... Bu akşam annemle konuştum yaklaşık 1 saat. Neden korkuyosun kavga çıkacak diye senin hayatınımı satıcam ben dedi. İstedikleri kadar gelsinler kavga etsinler sen istemiyosan olay bitmiştir kimse karışamaz , sen merak etme herkes barışır sen yanarsın dedi. Güven geldi bana
Çünkü annemde nişanlıyken nişanı atacakmş dedem bizde nişan atma olmaz deyip evlenmek zorunda kalmşlar :/
cok sevındım senın adına ... annen cok gencmıs sen kac yasındasın merak ettım
Ben 18 ime daha yeni girdim bi küçük kardeşim var oda 13 yaşında :)
peki o sizin ailenize alıyormu hani alsa dahi size bunun lafını yapmaya hakkı yok calısıyor dahi olsanız belki paranız kalmıyor size bir erkegin bunları dusunmesi lazım boyle bir istekde bulunması cok yanlıs
tabikide canım annen doqruları söylemiş...böyle şeyler o üzülür bu darılırla olmaz...ciddi şeyler bunlar.. bir hayat söz konusu...Annemde 36 yaşında.. Bu akşam annemle konuştum aynı sizin dediğniz gibi dedi çok kızdı bana bunun içinmi korkuyosun ben senin arkandayım dedi vs.. teşekkür ederim bu arada :)
işte bukadar canım...Hepiniz gibi annemde aynı düşüncelerde ... Bu akşam annemle konuştum yaklaşık 1 saat. Neden korkuyosun kavga çıkacak diye senin hayatınımı satıcam ben dedi. İstedikleri kadar gelsinler kavga etsinler sen istemiyosan olay bitmiştir kimse karışamaz , sen merak etme herkes barışır sen yanarsın dedi. Güven geldi bana
Çünkü annemde nişanlıyken nişanı atacakmş dedem bizde nişan atma olmaz deyip evlenmek zorunda kalmşlar :/
Ben 18 ime daha yeni girdim bi küçük kardeşim var oda 13 yaşında :)
Teşekkür ederim inşallah Aminn hepimizeay bir yasima daha girdim,o ne oyle ya surekli hediye istemeler felan,
canim bak annende arkandaymis ki daha ortada nisan bile yok,
sen arkana bakmadan ayril bu kisiden ates olsa curmuk kadar yer yakar,
omur boyu onumu cekeceksin daha yasinda kucuk ALLAH DAHA HAYIRLI KISMETLER VERSIN INSALLAH(AMIN)
tabikide canım annen doqruları söylemiş...böyle şeyler o üzülür bu darılırla olmaz...ciddi şeyler bunlar.. bir hayat söz konusu...
işte bukadar canım...
kızım sen bu yaşta evliliqimi düşünüyorsun...sakın sakın.... gir bir işe çalış...kendi ayakların üzerinde dur...yaşın başın otursun..24-25 ol öyle evlen..bu yaşlarda yapılan evlilikler hep boşanmayla sonuçlanıyor...çünkü mantıklı karar alamıyor insan...sakın böyle bir yanlış yapma kızım...
Ayrıldım zaten bitti tek endişem iftira atmasından ve ailemi rahatsız etmesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?