Sözleneceğim kişi bana birilerini örnek gösterip duruyor

Ya benm ailem çok takıntılı kirada oturuyoruz buraya gelicek kavga yaratcak bağrışmalar heryerden duyulacak şiddet olur diye korkuyorum. Benm yaşımda başka kız bunları düşünmez ama ben düşünüyorum ilerde neler olcağnı sonra beni suçlu bulacaklar hele ki dedem. Ayrılmak istedim geçen sene evimize geldiler kavga ettik annesinin kalbi tuttu acile kaldırdılar ananem bayıldı .Bunların yaşanmasını istemiyorum işte

Böylesinide ilk defa görüyorum yaa Yuhh yani başka bişey değil.
Çok merak ediyorum canım o sana hediye falan alıyor mu ?

Çok saçma bir aile yapısı var erkek arkdaşının kusura bakma ama seni hiç iyi bir gelecek beklemiyor bu aile ile.

canım benim işin zor.. arada daha nişan bile yok, bu kadar sahiplenme neden anlayabilmiş değilim hadi onun ailesini anlarım, kaybetmek istemezler falan.. ama senin ailenin başta karşı çıkması lazım.. Allah yardımcın olsun, umarım düzelir bu durumlar.

ozaman gözünü karartıp evleneceksin cnm...başkaları için kendini feda edeceksin...ben şunu anlamadım madem hiçbirşekilde ayrılamıcaksın konuyu neden açtınki...gördüqüm kadarıyla ikilemde deqilsin...ayrılamam aqlarlar zırlarlar diyorsun...

Kendi de iyi model erkekleri örnek alıyor muymuş kendisine merak ettim?
Ya bu bizimkilere kendini sevdir sıcak ol muhabbeti erkeklerin çoğunda var sanırım.
Anlıyorum herkes ister sevdiğini ailesi de sevsin benimsesin diye ama kişiliğe bu kadar baskıya da karşıyım.
Yahu herkesin bir yapısı var içimden gelmiyor sevgimi gösteremiyorum mecbur muyum öbür gelin yapmışmış diye yapmaya
olur olmaz dişlerimi gösterip sırnaşmaya,5 günde bir arayıp formalite icabı hal hatır sormaya. Yapamıyorum canım zorla mı?
Bence iyi yapmışsın ben demiştim onun adı bu benim adım bu bi daha her hangi birinizden bir karşılaştırma, kıyas duyarsam
hoş şeyler yaşanmaz diye tepkimi vermiştim iyi de oldu.. bu sebeplerle ağlamaya değmez ama sen tepkini gerektiği gibi ver
bekle bakalım ne olacak.. Seven erkek bunu yapmaz diye düşünmüyorum ben ama düşünceli bir erkek bunlarla sevdiğini üzmez diye düşünüyorum.

ya diğer mesajlarına baktım da sizin sorun daha da ötesiymiş makyaj için falan kıyaslama da neyin nesi..
Bak canım yok ailesi üzülür yok şu üzülür diye sakın yanlış kararlar alma daha sözleneceğim demişsin söz bile yok
bu hayat senin..Seviyorum diyorsan sorunlarını çözmeye çalış derim ama anlaşarak ayrılsak ayrılmak basit demişsin.
Herşeyden,herkesten önce kendini düşünmelisin.. Sözlün bile değil bu kadar bağlı hissetmen yanlış. Evlenip boşansan
daha mı az üzülcek ailen?

problem dedemden kaynaklanıyor bu evde sığıntı gbiyiz anladın mı ? çok sinirli bi insan katılar diyorum bu sefer ya evden kovacak beni o zamanda annem kavga edecek dedemle. Evlenmeyi düşünmüyorum şu saatten sonra ama olacaklar kafamı karıştırıyo. Yerimde olmadğnız için anlayamassınız belki

Son düzenleme:

inanmıyorum sadece konuyu okudum vallahi sinirlerim tepeme fırladı ne demek sizden hediye istemek ne demek başkasıyla kıyaslamak şimdiden sende iş yokki hediye alamıyorsun demeler
lütfen bana kızmayın ama bunları rahatça diyebilen bir erkekten hayır gelmez şimdiden annesinin dolduruşuna gelip sana bu lafları edebiliyorsa ileride neler der acaba
11 yıllık evliyim eşim bana bir kere bile bu tarz bir şey demedi
lütfen kendinize bir iyilik yapın ağlamayı bırakın kurtulduğunuza sevinin gözyaşlarınıza yazık
daha gençsiniz yeni aşkta bulursun hemde daha iyisini bulursun seni sen olduğun için seven para hırsı gözünü sarmamış birini bulursun
eğer ağır yazdıysam kusura bakmayın

Hayır ben de sizin gibi düşünüyorum emin olun ...

Canım özelliklerimiz resmen aynı seninle..Bende soğuk bir tipimdir sevgimi belli edemem kimseye..Benim de kayınvalidem ara ara ay şunun kızı çok cana yakın,ay bunun gelini çok sıcak..Oysa ki bende yerine göre aşırı güleryüzlüyümdür,kahkahalarımla inletirim ortalığı..

Canım böyle olmaya devam et,en güzeli içinden gelirse hediye alırsın gelmezse rol mü yapacaksın,saçmalığa bak..
Bazıları yalakalık olsun,bana en iyi desinler diye insanları hediye yağmuruna tutuyorlar..

Ben şu an çok şükür el üstündeyim ve eşimin ailesiyle bu duruşumdan kaynaklı güzel bir mesafem var...Laçkalaşırsa ilişkiler her şey kötüye gider söyleyeyim.

Bu duruşun süper,bence sakın bozma denenmiştir...

Son düzenleme:

ben 37 yaşımdayım canım belkide yaşım annene yakındır... tepkim deden katı diye kendini ateşe atman....bu iş bitecekse ya beyaz yada siyah olarak bitmeli gri olmamalı...bu olayı anlamak için senin yerinde olmama gerek yok senin yaşın kadar bizimde tecrübelerimiz var...önemsemesem naparsan yap der çıkarım..ama üzülüyorum gencecik bir hayatın bu şekilde sönmesine...daha çok gençsin belkide sandıqın kadar zor olmucak hiçbirşey...korkunun ecele faydası yok canım eqer kesin ayrılacaksan eninde sonunda olması gerekenler olucak... geciktirdikçe herşey dahada zorlaşıcak...

o ne biçim bir sevgiliymiş öyle aileme hediye alıcaksın diye diretilmez ki bir insana.Afedersin ama terbiyesizlik bu yanii.aynı zamanda aileside öyle galiba niye srekli oğullarının sevgililerinden hediye bekliyorlar.Ne garip şey Sevgiline de ki: aileme hediye al hediye al diye baskı yapacağına Çok istiyorsan ailene gösteriş yapmamı sen al hediyeleri ben verim de Böyle terbiyesizliğe ancak böyle bir cevap söker

Son düzenleme:
sanırım sen çalışmıyorsun o yüzdende sürekli hediye vs alamazsın zaten istesende .sevgilin çok anlayışsız biri .ne demek annneme babama birşey almıyorsun demeye getiriyor çok ayıp ya .cidden yani ben bunu bir kız olarak söyleyemem sevgiilime .utanırım kaldı ki o erkek .
ben böyle para pul konuşan adamları hiç sevmiyorum valla .maddiyat mı herşey çok ayıp .

Onların gözune gıreceksın dıye ıstemedıgın bırı gıbı davranma
gerekenı soylemıssın zaten cok da ıyı yapmıssın
bundan sonra o bı adım atsın sana

peki o sizin ailenize alıyormu hani alsa dahi size bunun lafını yapmaya hakkı yok calısıyor dahi olsanız belki paranız kalmıyor size bir erkegin bunları dusunmesi lazım boyle bir istekde bulunması cok yanlıs

hayretler içerisindeyim.. bu nasıl erkek yahu..gelinlik erkek

canım şimdiki erkekler böyle .evleniceği kızın maaşına bakıyor artık .hatta bir tanesi vardı benle çıkmak isteyen tipine bakmadan bana ilk sorursu ne kadar alıyorsun oldu .benle sevgili oldu aklınca bide paramı soruyor bunlara erkek demeye bin şahit .bütün arkadaşlarım bundan şikayetçi.ev alıyor kadının maaşına güveniyor ,eşya alıyor birlikte ödeyelim vs yani tamam herşşeyin hemen olmasına gerek yok zaten yavaş yavaş alınır ne bu açgözlülük .
allahtan şimdiki sevgilim gayet düzeyli biri bana parama karışmaz .ihityacıda yok zaten .erkeklerin gözünü para bürümüş artık .devir değişti .sırf kız iyi maaş alıyor diye evlenen tipler var artık .

bırak ne yasanacaksa yasansın kırılsın dökülsun hersey unutulur gecer gıder
ama sen o adamla devam edersen hayatın mahfolur
bende senın gıbı dusundum bırkac sene once ve kendımı dusunmedıgım ıcın hayatım mahfoldu
anladımkı kendını önemseyecekmıssın en once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…