- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.467
- 373
- Konu Sahibi Pirasa7675
-
Enteresan bi aile . annesi hep oğlunu övüyo kendilerini dev aynasında görüyolar. Aramızda kavga olsa hep oğlu haklı. Bu yüzden o kadar çok tartışma yaşandı ki .. Şımartmışlar oğullarını annesi birden oğlu birden ne diyolarsa o oluyo
canım olayı iki ucuzluktan alınan eşya'ya bağlaman çok yanlış. bir laf vardır "yarım elma gönül alma" diye. annen belki senin soğukluğunu evladım!dır diye sineye çeker ama sözlün ve ailesinin ufak jestlerle gönüllerini almanda ne kötülük olabilir? ben soğuk yaratılışlıyım, bunları düşünemem diyip kenara çekilmekle olmaz bu işler. pahalı hediyeler al demiyorum ama ufak bir hediyenin bile hatırı vardır. sevgilin sen neden hediye almıyorsun derken iyi niyetli olamaz mı? annesinin sana bu konuda imaları mı oldu? olmadıysa annesinin dolduruşuna geliyordur diye bir tavır alman çok yanlış.
öte taraftan sevgilinin sürekli bunu söylemesi seni rencide ediyor çünkü seninle bu yola çıkarken seni bu halinle kabul etmiş, sen de aynı cümleleri duymaktan bıkmışsın. benzer tekrarlanan cümleleri ben de duyduğum için o patlamalarını anlıyorum canım.
sana tavsiyem iğneyi kendine çuvaldızı sözlüne batır:)
Anneside dünden razıymış gibi AYRIL OLUM SANA KIZMI YOK diyebiliyor anında. Sanki ben arkadan sesleri duymuyomuşum gibi, Benle telefonda konuşunca direk 360 derece dönüyor "kızım ne oldu neden sinirlendiriyosun alttan al" diyor böyle ..Aynı şeyleri o kadar çok yaşadıkki annesi beni sevmiyor ben de annesini sevemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?