- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
kendisi beni uyardı zaten ablalarım beni çokkıskanacak haberin olsun dedi..aşırı aile düşkünü..ailesi yüzünden hep ihmal etti randevuya 3 saat geç geldiğide oldu.kaç kere uyardım aileni sevmen düşkün olman çok güzel ..böyle olmasaydı zaten görüşmezdim senle ama ..ailenle beni karıştırma dedim ama dinlemiyor
ablasıyla önceden de tanısıyorum ilk tanıştıgım günden beri suratı asık bakmaz bile yüzüme o drece..biz ailemizden böyle görmedik sanki burunları havada gibi (ailemin görüşleri)benim 2 abim ve erkek kardeşim var yengelerime abla derim samimiyiz hatta abime kızarım sen haksızsın diye..koskoca kadın yani..
Sorunun nedenini bularak çözmeye çalışabilirsiniz. Küsüp konuşmayarak
bir yere elbette varamazsınız. Evlilik arifesindeki bir çift gibi davranıp,
tartışmaya çevirmeden meselenin kökünü bulup oraya eğilin. Ergen gibi
küserek bir sonuç elde edemezsiniz. Gerekirse size soğuk davranan, laf
soktuğunu düşündüğünüz ablaları ile hep birlikte oturup konuşun.
aynen öyle küserek sorunları çözmüyorsunuz sadece konuşmayı erteliyorsunuz evlendiğinizde de bu konular açıldığında sürekli küsücek misiniz??
konuşuyorum ama hepbi açıklaması mutlaka var..bahane diyelim yada belkide gerçek ama neden aynı hatalar devam ediyo dediğimde hata yok ben seni seviyorum deyip sorun yokmuş gibi devam ediyor.
Hata yok, doğru diyor. Siz buna hata diyerek konuyu baştan tartışma havasına bürüyorsunuz.
''Sevgilim, bak biz bir yola girmek üzereyiz. Ama bu yolda yalnız olmayacağız. Aileler de dahil olacak.
Ben evlenince aile yüzünden sıkıntı yaşayan çiftlerden değil, bütün olmuş kocaman bir ailenin fertlerinden
olmak istiyorum. Belki bana öyle geliyor ama ablaların ve annenin baba karşı mesafesi ve soğukluğu
bunu hissetmeme engel oluyor. Gel bunu ileride bir sorun olmadan halledelim. Sence neden böyle bu
durum? Olmadı tatlı dille ailenden bu durumun nedenini öğren, gerekirse hep beraber oturup düzeltelim
bu mevzuyu.'' de mesela. Eğer ablaları kıskandıkları için yapıyorsa ve sen bu ilişkiyi sürdürmeye
kararlıysan bu duruma alışmaya, görmezden gelmeye bakacaksın. Bunu sorun yapıp sürekli sevgiline
sunarsan daha atılmamış evlilik temeliniz hiç atılmaz ya da sağlam olmaz.
sevgili olsa çekemem diyorsan ayril diycemde
i$ ciddiye binmi$
sozlun zaten onlarin avcunda olduugunun sinyallerini veryor
aylesiylede evleniyorsun ayni zamanda bu çok dogru
yinede guzellikle soylemeye anlatmaya çali$
ba$ka gelin yokmu ? yani eltin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?