- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Bir de iyi geçinmek adına sakın ablalarına olduğunuzdan farklı görünmeye çalışmayın.
Sınırınızı, mesafenizi iyi belirtirseniz ileride 'kayınvalide gibi' davranacak yüz bulamazlar.
Tıpkı onlar gibi soğuk durmanızı tavsiye ederim.
Benim arkadaşım nişanlandığında, nişanlısının annesi oğluyla 3 ay konuşmamış, nişanlandı diye!Var böyle anneler Tabii arkadaşım bunu evlenince öğrenmiş. Sonradan da araları hep kötü oldu kv ve görümceler yüzünden...
Yapı ile ilgili bir durum olabilir
Bende soğuk biriyimdir, hemen canım cicim olamam
Ki gelin olmanız damat tarafının hemen size sevgi gösterilerinde bulunacağı anlamına gelmiyor
Henüz tanışma bu zaten
Ancak cidden laf sokma gibi bi durum varsa benim aklıma başka şeyler gelir.. Örneğin sizinle alakalı değildir ancak oğullarına düşündükleri kendi çevrelerinden bi kız vardır, sizi öğrenince hayalleri suya düşmüştür vs...
Sizi tanımadan etmeden neyle ilgili konu bulup laf soktular onu da anlamadım ?
valla kızlar önyargılı olma demiş ama ben farklı düşünüyorum.....
bi kere bi insan ne kadar soğuk karakterli olursa olsun ilk kez tanıştığı birine öyle suratını asıp susamaz...
kafarına silah dayayıpta tanıştırılmışsınız gibi...
madem öyle görüşmesinler....
önyargı fln değil senin düşündüğün..
belli etmişler kendilerini....
sen bi iyice düşün acele etme söz için fln...
bazı şeyler daha en başından gözümüze soka soka belli eder kendini..
ama biz görmek istemiyoruz yada üstünü kapatıyoruz...
taviz verme...
evlilik sadece 2 kişi arasında olmuyor aman biz anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz diğerleri umrumda değil sakın demeyin. aile ile de evleniyorsunuz.
benim kayınvalidem ve görümcem isteme olduktan sonra bi de 1 hafta sonra nişan yapıldı yüzükler takıldıktan sonra hüngür hüngür ağladılar. onlarda beni düşünmüyorlardı ama oğlulları istedi diye gelinleri oldum. görümcemle çok çok iyi anlaşırdık evlenmeden çok öncede tanıyordum herhangi bir sorunumuz yoktu ama şuan birbirimizin yüzüne bakmıyoruz 4 aydır filan. kıskançlık mutlaka ki oluyor annede kıskanıyor abla kardeşte kıskanıyor. durumların nasıl gideceği belli olmaz belki ilerde anlaşabilirsiniz. ama size tavsiyem çok içli dışlı olmayın mesafeli olmak her zman için iyidir.
vıcık vıcık olunduğunda daha çok kavga çıkıyor. sözlünüz de sizi sevgiliyken ailesi için 3 saat bekletiyorsa kusura bakmayın ama evlendiğinizde ailesi ne derse onu yapar.
evlenince erkekler resmen evrim geçiriyor çünkü :18: nasılsa ben aldım onu burda bi yere gidemez düşünceleri oluşuyor.
Biraz uzun ve karışık oldu sanki kusura bakmayın
bende öyle düşünüyodum ama kararsız kalmıştım..evet mesafeli davranıcamçok teşekkürederim..ben ilerisi için çok endişeliyim ablasından özellikle.istemeye geldiklerinde annesinin elini öptüm elimin öpülmesinden hoşlanmam dedi mesela bunun gibi laflarbende artık elini öpmüyorum
evlilik sadece 2 kişi arasında olmuyor aman biz anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz diğerleri umrumda değil sakın demeyin. aile ile de evleniyorsunuz.
benim kayınvalidem ve görümcem isteme olduktan sonra bi de 1 hafta sonra nişan yapıldı yüzükler takıldıktan sonra hüngür hüngür ağladılar. onlarda beni düşünmüyorlardı ama oğlulları istedi diye gelinleri oldum. görümcemle çok çok iyi anlaşırdık evlenmeden çok öncede tanıyordum herhangi bir sorunumuz yoktu ama şuan birbirimizin yüzüne bakmıyoruz 4 aydır filan. kıskançlık mutlaka ki oluyor annede kıskanıyor abla kardeşte kıskanıyor. durumların nasıl gideceği belli olmaz belki ilerde anlaşabilirsiniz. ama size tavsiyem çok içli dışlı olmayın mesafeli olmak her zman için iyidir.
vıcık vıcık olunduğunda daha çok kavga çıkıyor. sözlünüz de sizi sevgiliyken ailesi için 3 saat bekletiyorsa kusura bakmayın ama evlendiğinizde ailesi ne derse onu yapar.
evlenince erkekler resmen evrim geçiriyor çünkü :18: nasılsa ben aldım onu burda bi yere gidemez düşünceleri oluşuyor.
Biraz uzun ve karışık oldu sanki kusura bakmayın
Balık baştan kokar..
sanırım biraz sorun yaşayacaksın ilerde, :44:anlattığına göre özellikle suratı hep asık olan ablasından..:44:
Annesine de baksana elinin öpülmesinden hoşlanmazmış, kendi çocuklarına da mı öptürmüyor acaba?
Ne diyim sen elinden geleni yap ,saygıda kusur etme, ama kendini sevdiricen diye de üstlerine düşme, mesafeli ol.
Hayırlısı olsun..:44::44::44:
Valla ben senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçardım.
Nedemek elimin öpülmesinden hoşlanmam.
Ne demen ablam kaynanan olacak.
Kendisi şimdiden kabullenmiş durumu yarı öbürgün sanada diyecek ben sana demiştim diye.
Şidide doğal karşılıyor demekki.
Ne diyeyim herkes uyarmış seni, ayağını sıkı bas derim sonra dönüş zor oluyor.
Bunlar sana huzur vermez bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?