- Konu Sahibi kadifekutu
-
Sen aslında herşeyin farkındasın.Burda yorum yapsakta,bilincindesin.Babasına birşey diyemiyorum.Yapı,cehalet,yetişme tarzı,namus kavramı.....Burda kaynanalar kaynatalar ve hikayelerini okuyoruz.Kendi doğrularını en doğru zannedip,kabullendirmeye çalışıyorlar.O yüzden onların düşünceleri,kafa yapıları kendini bağlar bana göre.Burda önemli olan senin sevdiğin insanın tutumu.Moral bozmaya,patronu devreye sokmaya gerekecek bir durum yok burda.Ne demek nişan atmış kız ne oluyor.Millet çocuğuyla yeniden evleniyor.Maddi sıkıntılarınızdan ona ne,onu ne bağlar.Bunlara gereken cevabı verecek dimdik duracak bir erkek olması lazım.Baştan böyle pısırık davranırsa,birilerini araya sokmaya çalışırsa ilerisini bilemiyorum.Ben bu erkekleri anlayamıyorum.Nedir bu ağlak durumlar.Baya inandığı doğruyu savunamamalar.Hala çocuk gibi bağımlı tavırlar.Burda senin kırılan bir gururun var.İyi düşün.Nişanlı kızı sanki lekeli gibi gören zihniyetteki insanlarla nasıl hayat geçer bilmem.
Şimdi neden erkek arkadaşın sana sahip çıkmamış oldu onu anlamadım?
Babam haklı dememişki sinirlidir söyler unutur demiş..
E sonra babada sakinleşmiş görüşsünler demiş.
Sorun kalmamış gibi? Neden vazgeçtin sözden?
Şimdi neden erkek arkadaşın sana sahip çıkmamış oldu onu anlamadım?
Babam haklı dememişki sinirlidir söyler unutur demiş..
E sonra babada sakinleşmiş görüşsünler demiş.
Sorun kalmamış gibi? Neden vazgeçtin sözden?
Hımm anladım şimdi. Demek baba-oğul arasındaki ilişki bunları dedirtemiyor. Belkide babasına direkt olarak karşı gelmek istemiyor, direkt konuşamıyor çekiniyor belki..Ama ne olacaksa olur deyipte oturmuyor da en azından birilerini araya koyuyor bu da birşey değil mi?Babası bu şekilde yapınca babasının karşısına geçip beni koruyamadı.Ben biliyordum zaten sana söylemedim.Ben onu bu şekilde kabul ettim demedi.Araya patronunu soktu.Ne zaman bir sorun olsa hep araya başkaları girdi.Kendi kalkıp da beni koruyamadı.Ben ailesine rest çeksin demiyorum.Korusun diyorum.
sevgilinin moralinin bozuk olması normal, öyle bir olay çıksa evde ister istemez ben de etkilenirdim ama benim anlamadığım sevgilim bana soğuk davrandı demişsin orda tam olarak ne hissettin? moralinin bozuk olduğu için soğuk davrandığını mı yoksa babası seni istemediğinden ayrılma amaçlı soğuk davrandığını mı? eğer ikincisiyse hiç durma ayrıl ama sadece morali bozuktu diyorsan boşuna ayrılma kim olsa etkilenir böyle bir olaydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?