- Konu Sahibi cansubeauty
-
öyle deme canım ya..en azından seni durduran birşeyler var..
onları düşünüp kendine ferahlık verebiliyorsun..:teselli:
okul tahsil askerlik bunların varolduğunu bilerek insan kendisini
hazırlıyor o zamana..
bir de hiçbir engel yokken bekliyorsan o hiç çekilmiyor..
günler geçmek bilmiyor bahaneler tatmin etmiyor..:1closedeyes:
okul bitti işimizi aldık çok şükür..
ama işte yetmiyormuş..bilmediğimiz meğer ne çok aksilikler varmış..
oyuzden olacaksa da hayırlısı olsun diyorum..:1no2:
göremediğimiz çok şey çıkıyor çünkü..
daha baya varmis canim senin:S allah sabir versin:) hayirlisi olsun:)
Aynen benim de öyle valla yukarda yazım 3-4 yıl var 4. sınıfa geçtim ben de daha.
allah en bol sabrı bizim gibi daha çook bekleyecek olanlara versin o zaman
şaka bir yana önümde uzayan yılları düşündükçe sinirlerim bozuluyoo
hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo yaa
ama diyorum ne zamanlar geçti bayan1903 bu mu geçmeyecek deyip kenidimi avutuyorum işte mafoldumben
Kızlar benim ilişkimde 4 yılı aştı.Benim okulum bitecek aşkım askerliğini yapacak.2 yıl varboshayallersmile
OOO valla süper bo topikte yaşlanalım artıkD
Çok pis moral de bozarım
Imm bizim ki aralıkta 2 yıl olacak ve önümüzde daha rahat biii 4-5 yıl var :S
Gerçi ben önce söz iki yıl sonra nişan olsun demekteyim ama bilemiyorum
1-2 yıl olsa neyse de biz zaten 2,5 yıla yakın beraberiz üniversite 2'ye geçince başlamıştık 4'e geçtim şimdi ama 4 yıl daha geçer mi ya toplamda 6 yıl olcak nerdeyse.:sinifsinif:
kızlar biz de geyik sohbeti bölümüne bir başlık açıp orada mı şafak sayıp sohbet etsek
iyi olmaz mı sizce de :asigim:
Olur valla bu konular bize uzak şimdilik evlenmeye daha en az 4-5 yılı olanlar diye bir başlık açalım .kaydirigubbakcemile5
olur tatlım
açalım :dance:
müdavimleri oluruz sempatiksalakcinni
oh hadi hayirlisi canim :) allah kavustursun kazasis belasiz insallah gelir :) , bizdede 2 ay falan sürer sanirim bakalim hayirlisi :) ben simdiden hazirlik yapiyorum =)) hehe alkisalkisalkis
sizinki gene birkaç ay canlarım yaa
bizim daha üniversite bitecek aşkım askere gidecek falan filan
ama bizim planımız şöyle kızlar üninin 3. sınıfı gibi gelip beni istemeyi düşünüyolar :kedi:
sonra bnm hazırlığım da var ben son sınıfı okurken o askere gidip gelecek
ve bir sene sonra evleneceğiz :asigim:
uzun lafın kısası söze 3-4 yıl var
geçer miiii sempatiksalakcinni
amin canım sağol opuyorumnanaktan :) sen yap yap hazırlıklarınıbenimde zaten çeyizimin % 60'ı tamam evliliğe bile hazırıım çokta güzel yemek yaparm aşkım şanslı 1o parmakta 1o marifet aklinialirimsmile
hehe aynen canim bende hazirim evlilige =) göz acip kapiyincaya kadar gecer zaman , benim ceyizimde vidi vidi alip koyuyor annem bayagi birikti =) hakkimizda hayirlisi canim:) zemuszemus
hehe aynen canim bende hazirim evlilige =) göz acip kapiyincaya kadar gecer zaman , benim ceyizimde vidi vidi alip koyuyor annem bayagi birikti =) hakkimizda hayirlisi canim:) zemuszemus
hea sorma benimde annem alıorbazı şeyleri sıradan alıyor bardak fln ama ben gördükçe süslülerini alıyorum alsın canım bitek ben kaldım :$ yapsın artk fazlasını aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?