- 23 Eylül 2016
- 45
- 27
- 38
- 33
- Konu Sahibi Tukenecegiz
-
Bana güvenmeyen birisyle evlenmem ve sözleşme imzalamam.Ayrıca bekarken alınan ev zaten eşinizin olur hak iddia edemezsiniz ki bunu bilmiyor sanırım.Merhaba arkadaslar,
Sevgilimin evi var ve evlenince ins orada yasayacagiz. Kredisini hala oduyor. Kendisi iki kere evlilik yapip ayrildi. Ben de bir kere evlenip ayrildim. Iki defa 'sutten dili yandigi' icin, ayrilik durumunda evle ilgili talebim olamasin diye sozlesme imzalatmak istiyor bana. Ben bana guvenmedigini ayrilik ihtimalini dusundugunu kirildigimi vs soylesem de guvendigini, ins ayrilmayacagimizi ama cok kucuk ihtimal olsa da her evlilikteki gibi, onlem almak istedigini soyledi. Yani ayrilik olmadikca zate ev ikimizin dedi. Daha once baya ugrastirilmis bu konuda cunku. Mantikli dedi ben duygusal dusunuyormusum. Sizce ben abartiyor muyum siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Evin onun olacağını adı gibi biliyordur sonuçta 2.evlilik yaşamış bir insanHaklisiniz arkadaslar sanirsam ztn ev onun oluyor evlenmeden aldigi icin. Ama bunu dusunmesi bile zoruma gitti. Tabi ki Allah bilir evlenirken garantimiz yok ayrilmayacagiz diye ama en ufak ihtimal olsa da onlem almayi bu sekilde kendini korumayi dusunmesi zoruma gitti.
Hala devam edecek odemeSizle evlendikten sonra da kredisini ödeyecekse çok çirkin, ödemeyecekse zaten hakkınız yok. Anlamadım bu durumu
Hala devam edecek odeme
Cok kurnazca evin kredisi bitene kadar bekleyelim derdim karsilik olarakHala devam edecek odeme
Tesekkur ederim. Peki evlendikten sonra evin kredisi odenmeye devam ediyorsa, kredi tamamen odendigi zaman evin bir kismi ikimizin de mi oluyor? Yani kismen hak talep edebiliyorum??Cok kurnazca evin kredisi bitene kadar bekleyelim derdim karsilik olarak
madem ev senin olacak calis ode bitir borcunu sana ait olsun kanunen oyle zaten sonra evleniriz evlilik birligi icinde ikimizin calistiariyla olanlarda ortak olur zaten senin olacak ev icin krediye katki saglamak istemiyorum (benimde sutten agzim yandi bende seni cok seviyorum ama biliyorsun bu evlilik isleri Allah korusun yurumeyince sikintisi cok oluyor)
Bazilarina yaptiginin nasil bir durum oldugunu anlatmak icin ayni dilden konusmak gerekir
Daha evlenmeden bosanma mal paylasimi yapan biri varsa karsimda illada evlenecem diosam ayni kurnazlikta onun dilinden konusurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?