- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi Tukenecegiz
-
Hala devam edecek odeme
Ben sizin yerinizde olsam asla evlenmezdimMerhaba arkadaslar,
Sevgilimin evi var ve evlenince ins orada yasayacagiz. Kredisini hala oduyor. Kendisi iki kere evlilik yapip ayrildi. Ben de bir kere evlenip ayrildim. Iki defa 'sutten dili yandigi' icin, ayrilik durumunda evle ilgili talebim olamasin diye sozlesme imzalatmak istiyor bana. Ben bana guvenmedigini ayrilik ihtimalini dusundugunu kirildigimi vs soylesem de guvendigini, ins ayrilmayacagimizi ama cok kucuk ihtimal olsa da her evlilikteki gibi, onlem almak istedigini soyledi. Yani ayrilik olmadikca zaten ev ikimizin dedi. Daha once baya ugrastirilmis bu konuda cunku. Mantikli dedi ben duygusal dusunuyormusum. Sizce ben abartiyor muyum siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Ben sizin yerinizde olsam asla evlenmezdim
Ben 2 kere evlenme isinede takildimda. Sonra burada topa tutulurum diye yazmaya cekindim. 2 kere evlenmeside kusku uyandiriyor.Adam 2 boşanma geçirmiş ne bedeller ödemiştir maddi olarak. Bi ev almış o da elden giderse derdinde...çünkü evlilik bitince "donuna kadar alıcam" olayı baslayabiliyor...Ama dediğim gibi konu sahibi sen bu sözleşme olayına takılacağına bu adam neden 2 kere boşandı nasıl bir karakter onu çöz...
Adam size değil kendine güvenemiyor bence... Daha evlenmeden böyle düşünüyorsa işin biraz zor gibi şimdiden hesaba giren bi adamın sonu ne olur bilemem... Bence bikere değil bin kere düşünMerhaba arkadaslar,
Sevgilimin evi var ve evlenince ins orada yasayacagiz. Kredisini hala oduyor. Kendisi iki kere evlilik yapip ayrildi. Ben de bir kere evlenip ayrildim. Iki defa 'sutten dili yandigi' icin, ayrilik durumunda evle ilgili talebim olamasin diye sozlesme imzalatmak istiyor bana. Ben bana guvenmedigini ayrilik ihtimalini dusundugunu kirildigimi vs soylesem de guvendigini, ins ayrilmayacagimizi ama cok kucuk ihtimal olsa da her evlilikteki gibi, onlem almak istedigini soyledi. Yani ayrilik olmadikca zaten ev ikimizin dedi. Daha once baya ugrastirilmis bu konuda cunku. Mantikli dedi ben duygusal dusunuyormusum. Sizce ben abartiyor muyum siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Ben 2 kere evlenme isinede takildimda. Sonra burada topa tutulurum diye yazmaya cekindim. 2 kere evlenmeside kusku uyandiriyor.
Kendi ihtiyaclarini giderecek kadar katkida bulunsun.Niye kendi masrafi kocaya yikilsin calisiyorken.Bunu uygulayabilirO zaman sizde sunu sart kosarsiniz evin kredisi bitene kadar evin gecimine tek kurus katkiniz olmayacagina dair. Cunku evi bende odeyeceksem niye sozlesme yapiyorum. O zaman kredi bitene kadar evin gecimine hic katki saglamam bunuda kabul etmek zorunda eger sozlesme yapiyorsam
AMerhaba arkadaslar,
o ev zaten bosansanızda onun cunku evlılık bırlıgı oncesınden alınmıs o nedenle sozlesmenın bır lutfu yok ama ben olsam bende kırılırdım bu duruma..Merhaba arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?