- Konu Sahibi Tukenecegiz
-
Tesekkur ederim. Peki evlendikten sonra evin kredisi odenmeye devam ediyorsa, kredi tamamen odendigi zaman evin bir kismi ikimizin de mi oluyor? Yani kismen hak talep edebiliyorum??
Evet hak sahibi olabilirsin ozelliklede banka havale yoluyla cikartirsan kredi hesabina dekontlari mahlemeye sunup hak iddia edersin Zaten adamda bunu bildigi icin sozlesme istiyor imzalarsaniz o hakkinizdan feragat ediyorsunuzTesekkur ederim. Peki evlendikten sonra evin kredisi odenmeye devam ediyorsa, kredi tamamen odendigi zaman evin bir kismi ikimizin de mi oluyor? Yani kismen hak talep edebiliyorum??
Doğrusunu yapıyor.Merhaba arkadaslar,
Sevgilimin evi var ve evlenince ins orada yasayacagiz. Kredisini hala oduyor. Kendisi iki kere evlilik yapip ayrildi. Ben de bir kere evlenip ayrildim. Iki defa 'sutten dili yandigi' icin, ayrilik durumunda evle ilgili talebim olamasin diye sozlesme imzalatmak istiyor bana. Ben bana guvenmedigini ayrilik ihtimalini dusundugunu kirildigimi vs soylesem de guvendigini, ins ayrilmayacagimizi ama cok kucuk ihtimal olsa da her evlilikteki gibi, onlem almak istedigini soyledi. Yani ayrilik olmadikca zaten ev ikimizin dedi. Daha once baya ugrastirilmis bu konuda cunku. Mantikli dedi ben duygusal dusunuyormusum. Sizce ben abartiyor muyum siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Adam 2 kez evlenip boşanmış, üçüncüdende boşanirim diye sözleşme imzalatmak istiyor! Boşanmayiz artik bu son olur diyeceği yere hala mal derdin de! Sanki ali AĞAOĞLU !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?