Sözleşme konusunu dile getirmesi zoruma gitti, sizce normal mi??

Evi gecin de, 2 kere evelneip dikis tutturamamis biriyle evlenmeye korkmuyor musunuz? Niye 2 kere bosanmis bu adam, aldatmis mi, iddia aliskanligi mi varmis, anasi mi kotu? 1 kere bosanmis olsa eyvallah ama 2 kere cok degil mi?

Teklif ettigi seyse cok cirkin. Siz para avcisi misiniz ki...yani sana guveniyorum aslinda ammaaaaaaa sende de biraz para avcisi tipi var ne yapayim iste der gibi. Cok cok cirkin. Boyle bir hakareti ben olsam kabul edemezdim.

bence gayet normal
ben essek gibi calisip bi ev alicam
sonra evlenicem belki 1 yil surecek anlasamayip bosanicaz ama evlendigim adam evimde hak iddia edecek
bence bunun guvenmemekle alakasi yok
adamin gecmis deneyimleei kotu olmus
siz de bosanmissiniz halden anlamaniz gerekir bence

Bir erkek 2 kere boşandıysa muhtemelen sorunlu olan taraf kendisidir. Belki eski eşleriyle de maddiyata dayalı sorun yaşadı ve sana anlatmadı işin doğrusunu. Birde o kredi ödeyecek sende evi mi geçindireceksin? İyi düşün derim daha evlenmeden böyle çirkin hesaplar yapan birisiyle yola çıkmak için.

evin ne kadarı ödenmiş ne kadarı kalmış bilmem ama evlendikten sonra ödenen kısımda hak iddia edebiliyorsunuz. ki hakkınızdır edersiniz. iki defa da karşı taraf mı kötüymüş sevgilinizin hiç günahı yokmuymuş? neden ayrılmışlar. bunlar kendinize sormanız gereken sorular bu durumda.

evlenmeden önce alındığı için ev zaten evleneceğiniz kişide kalır herhangi bir ayrılik durumunda. adam nafaka da ödüyordur belki, bir de ev kredisi... daha rahat yaşamak için mi evleniyor nedir? diye düşünürüm açıkçası.
önceki evlilikleri neden bitmiş acaba?
ihanet/şiddet ¿
zaten halihazırda oturuyor olacağınız ev olduğu için ihanet/şiddet gibi durumlardan dolayı evlilik biterse sözleşme yaparsanız hak iddia edemezsiniz, diye düşündüm ben şu anda. hukukçu degilim tabi, hukukçu arkadaşlar daha doğru bilgi verir

Evlenmeyi düşündüğüm insan bana sözleşmeyle gelse bir daha yüzüne bakmam çok net. Bi de sizinki evlendikten sonra maaşını krediye yatıracakmış. Siz de eve bakarsınız herhalde kocanız kendine mal mülk edinirken. Enayi arıyor bu adam.

Guvenle ne alakasi var? Siz ilk evliliginizi boşanmak icin mi yapmiştiniz?
Kimse bosanmak icin evlenmiyor ama boşaniliyor ki adamin basindan 2 evlilik gecmis. Boyle bir ihtimali dusunmesi olağan.
Adam evin pesinatini versin, kredinin cogunu ödesin sen imza attin diye gel evin yarisina kon. Olduu... Bunu adil bulmuyorum.
En iyisi krediyi bitirmesini bekleyin, evlenmeyin.

Onun yerine koyuyorum kendimi o haklı
Sizin yerinize koyuyorum siz haklısınız
Kırılmayın seviyorsanız boşvermeye çalışın..ev nedir ya ölüp gideceezzz

O zaman sizde sunu sart kosarsiniz evin kredisi bitene kadar evin gecimine tek kurus katkiniz olmayacagina dair. Cunku evi bende odeyeceksem niye sozlesme yapiyorum. O zaman kredi bitene kadar evin gecimine hic katki saglamam bunuda kabul etmek zorunda eger sozlesme yapiyorsam

Bence haksız değil...
Bende aynisini yapdim. Daha nikah kiyilmadi ama kendim avukat olduğum icin birikimleri sözleşme ile ayırdım. Nikah kiyilmadan önce daha ince ayirmayi düşünuyorum
Kendimi mecbur garantiye almam gerek.

Eger evlendikten sonra da kredi odeyecekse ev uzerinde evlilikte baslayan hakkiniz oluyor. Zaten kendisi bunu arastirmistir onun bu teklifi yapmistir. Evli iken odediginiz kredide senin de payin oldugunu varsayiyor mahkeme ve evden evliyken odenen miktar kadar hak veriyor sana.

Tepkiyi vermişsiniz ama tavır eksik kalmış sanırım
Böyle bir durumda al evınıde başına çal derdim heralde
Bu aykbıyla bıtırebılırdım bile ilişkiyi

evlılıkten once alınmıs maldan zaten hak ıddaa edemezsın kı
bu hareketı bıtırıcı bır hareket

Bence de artı 2 kez boşanmış bi erkekle çok çok iyi düşünmek lazım evlilik kararını sözleşmeden çok boşanma sebepleri önemli...Diğer eşlerine boşanırkenki tavırları nasılmış, acımasız mı bunlara baktın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…